![]() |
Re: !!!Events..show-uri Auto!!!
Quote:
|
Stati linistiti,ca nici la Deva nu e mai bine.Din cand in cand un handbal si un fotbal in sala,in rest...fix pix si aici...Mergem la Cj si la Tm la raliu,ce sa facem..asta e...si la meciuri,tot asa...macar avem ce vedea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
va astept la tm la raliu:peace:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cine are mai multe detalii, undeva aproape, nu ca ar conta la cat de mica e Ungaria. |
sa gasim pe cineva care stie ungureste ..eu vroiam o etapa de WRC e pe 30 iunie in polonia..da e prea mult mai ales la cat e euro acuma...
|
Merge careva la sibiu sambata la cursele de accelerare ?
|
4TuningDAYS 2009 - 10-12 Aprilie - Romexpo - Bucuresti
Mergem?! :D |
cred ca mai bine am merge in ungaria la tuning show...acolo cred ca am avea ce vedea... Masinile din tara le cam stim...
|
eu nu le stiu pe toate din tara... as merge la bucuresti dadi ce zici? ceilalti ce ziceti?
|
Quote:
|
Eu ma mai gandesc, stau prost cu finantele si nu vreau sa ma indatorez la FMI.
|
Quote:
|
Si eu ma ofer sa impart un loc la 4tuning Days,cu Adrian suntem doi deja.Pana la cinci mai sunt locuri,impartim cheltuielile :D .
|
Quote:
|
Hai ca incet incet ne strangem...
Ba Dadi nici eu nu stau bine cu finantele dar pt transportul pana acolo si-napoi nu-i o avere si intrarea ca si anu trecut pr noi 2 ;) (defapt mai mult pt mine ca tu n-ai avut noroc atunci :lol: ) |
Moderatorii intra degeaba? :)
|
intra moaka ca au pile....asa ca ne punem si noi stickerele in piept sa ne faca o reducere
|
Quote:
|
m-ar tenta si pe mine :D sa vad cum stau cu finantele
|
Mobilizati-va,ca e singurul eveniment major auto de anul asta.Cine draq are bani pe foametea asta,dar daca si eu am :ciggy:,incercati...
|
numa ca is curios cum facem , stam peste noapte acolo fiecare unde are sau merem ,vedem , ne intoarcem ?
|
pai plecam duminica la 6 7 merem vedem si plecam unde sa ne intindem cu bugetele astea lowcost
|
Eu zic ca mai bine e sa plecam Sambata pe la 5.30 din HD ajungem pe la 12 in Bucuresti...pana la 17 clatim ochii...ne punem pe drum iar... si la 23 suntem acas...
Anu trecut asa am mers si a fost ok...fara sa ne simtem obositi prea tare(mentionez am mers 4 pers cu Corsa Comfort) |
Eu vin 100% in orice zi,ca doar am timp:D ,numa' sa ne strangem ;) .
|
e bine si asa am uitat ca unii mai merg luni la lukru iara eu sunt semisomer eu vin oricum
|
ce ma tenteaza sa vin,dar cred ca stau pe fundu meu :lol: vin acasa si dupaia plec iar si merg inapoi acasa,not such a good ideea.
|
din pacate cu mare ciuda va zic ca nu mai pot veni deoarece a venit sormea din germania si sambata pleaca si nu mai vine decat in 1 an , sper sa va distrati si sa va simtiti bine :) aduceti-mi si mie un sticker daca va da mosu
|
Care mergeti sa ne aduceti actibilde si odorizante si noua
|
Ar trebui sa ne anuntam care vine ca sa ne organizam mai bine...sa ne intalnim sa vedem cati si cu ce mergem
Deci incep eu :) Prezent! |
si eu prezent
|
Si eu !:D
|
me 3 .
|
me 4 :)
|
Sa speram ca ma lasa unguroaia si pe mine sa vin 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning