![]() |
Re: Evenimente
Visi imi pare rau de avarii. Daca te pot ajuta cu ceva stii cum ma gasesti. Nine ca e prietena ok si nu a fost mai rau. Cat despre corrado nu prea isi mai au rost cuvintele. Se repara dar cred ca o sa dureze ceva timp. Imi imaginez ca a derapat cumva pe ploaie si s-a infipt in ceva ca vad ca stergatoarele erau in miscare. Probabil a fost lovita si din spate de alta masina. Cel putin asa vad eu din poze. Bafta multa oricum si nu uita sa ma cauti daca te pot ajuta cumva.
|
nashpa frate! insanatorise grabnica domnisoarei si cat despre masina sa speram ca se face repede
|
Quote:
|
Visi imi pare rau frate...ce pot sa zic.... daca ai nevoie de ajutor (orice) nu ezita sa-l ceri ;). in astfel de momente trebuie sa ne ajutam reciproc cum putem fiecare. sper sa revedem Corrado cat mai curand pe strazi. insanatosire grabnica sotiei.
|
Quote:
same here :( Oricum tre` sa privesti partea buna a lucrurilor si sa faci un pic de haz de necaz : era timpu sa-i iei si lui niste adidasi noi :P .....pacat ! :( |
Bigu fratica...a intervenit o schimbare...:
1.Nu stiu drumu ca cica intre Rupea si Baraolt e nasol rau (drum comunal)..si merem pe Tusnad...la ora 10.00 in benzinaria din Triaj(Petrom) 2.Mere si prietenu lu sormea1 ,Seat (DOX),si merg cu el... Deci vedem we cum facem... |
La cat pleci bigule ca vin si eu........nu conteaza ora ca sunt spectator oricum.:D:D
|
Quote:
|
deci ramane batuta in cuie la ora 10 in triaj la pertom:!:
|
Quote:
nu???? ast un rasp ca nam chef sa ma car cu harta :P |
avand in vedere ca esti singurul care pleaca la ora 11 ... iti alegi singur drumul pe care vrei sa mergi...noi mergem pe ruta sf gheorghe...tusnad...baraolt...;)
|
Quote:
???? e mai bun drumu???? |
Cursa cam de *** la baraolt!
mai fratilor din cate m-am documentat eu se pare ca e o cursa de 150 de m........:shock: ! merita sa ardem gazul pina acolo?
|
Quote:
|
Re: Cursa cam de *** la baraolt!
Quote:
|
Re: Cursa cam de *** la baraolt!
Quote:
|
in caz ca ploua eu unu zic ca n-are rost deplasarea;)
|
Multumesc tuturor. Masina eu zic ca in max o luna e din nou pe strazi. oricum aveam de gand sa innoiesc jantele si vopseaua. Tot raul spre bine...
|
ma gandesc ca vrei sa arate si mai bine decat arata pana acum:?: ;)
|
ceva filmulete de la baraolt are cineva?
|
au aparut si rezultatele pe site-ul lor dar cu mici greseli...bigu-le ti-ai luat solenza si blondu-le n-am stiu ca ti-au dat o vectra cadou astia;) http://www.autocrono.ro/modules.php?...2&do=rezultate
|
:D:D:D......la-s ca e bine si asa rau......:D:D:D
|
poate ai observat si ca am doua pozitii in aceeasi grupa........:D:D:D
|
poi ai concurat si cu masina premiu;)
|
1 Attachment(s)
asa ca un mic eveniment....sia luat edy aka nosdriver honda cbr 600cmc8) :shock:
|
asa... si inca un mic eveniment... mi-am schimbat distributia!!! :)
|
frumoasa Honda...........sa o stapanesti sanatos EDY
|
Quote:
|
nosdriver s-o stapanesti sanatos;)
|
2 Attachment(s)
cu o super intarziere bag si eu ceva funny de la sf ghe........:D:D:D
|
Brasov - Biker's party - 2006 (Camping darste)
23 - 25 iunie Salonul de motociclete - editzia a 2 a - ITC Turul de onoare al motocicletelor(traseu in bv) 24.06.06 , ora 12 plecare concursuri specifice de motociclism concerte in aer liber divertisment (jocuri,premii) |
de ce Doamne? de ce trebuie sa suferim noi astia cu BACu`??????? :((
|
1 Attachment(s)
Acest festival asigura cadru organizatoric pentru iubitorii autovehiculelor de teren de a-si incerca aptitudiniile de
conducator auto in regim de concurs. Probele de îndemânare se desfasoara pe teren accidentat cu diferite nivele de dificultate. PROGRAM Vineri 07. iulie: 18. 00 - 20. 00 înscriere - registrare 18. 10 - 20. 10 verificare tehnica 21. 00 - 21. 30 deschiderea oficială 22. 00 - 01. 00 proba de orientare nocturna -Valea Glajariei-Sohotol-Tohanul nou Sâmbată 08. iulie: 10. 00 - 11. 00 parada off road - oras Rasnov 11. 30 - 17. 00 proba trial - Valea Carbunarii 17. 00 - 18. 00 prezentare Metabond - Valea Carbunarii de la ora 21. 00 masa festiva traditional zonei Duminică 09. iulie: 10. 00 - 12. 00 paralel Off Road - Valea Carbunarii 12. 30 - 13. 30 Enduro - Valea Carbunarii 13. 30 - 15. 00 Super speciala - Valea Carbunarii 17. 00 - 17. 30 festivitate de premiere - Baza Sportiva Dinamo 17. 30 - 18. 00 închiderea oficială DESCRIERE 1. Denumire concurs: Festival Off Road Râşnov - ediţia II-a. 2. Locatia secretariat: Rasnov-Valea Cetatii-Baza Sportiva Dinamo 3. Panou oficial de afisaj: Secretariat-Baza Sportiva Dinamo |
am vazut azi nishte masini ce urcau poiana super tare...aro si mitsu
|
15.07.2006 Concurs de accelerare Zilele Idol Tg Secuiesc
REGULAMENT PARTICULAR 1. La concursul automobilistic: Conurs de accelereare editia a V-a 2. Locul desfaturarii: Tg. Secuiesc, in fata Restaurantului IDOL 3. Data desfaturarii: 15. iulie 2006 4. Organizator: Club Auto Crono 5. Sponsori: BIA Electronic, B&B 6. Panou de afitaj: la secretariatul concursului 7. Taxele de inscriere: Taxa de inscriere pilot: 25 lei Taxa cumulata pentru 2 categorii 35 lei Taxa suplimentara pentru depatirea vitezei de 20 km/h in parc tehnic: 10 lei Taxa suplimentara: 5 lei pentru nerespectarea orelor de la art.8.2; 8.4. 8. Program 8.1 Inceperea inscrieriilor: 10. 07. 2006. 10: 00 Locul: Club Auto Crono 8.2 Incheierea inscrierilor: 15. 07. 2006. 12: 45 Locul: Secretariat conc. 8.3 Verificari administrative: 15. 07. 2006. 12: 00 Locul: Secretariat conc. 8.4 Verificari tehnice: 15. 07. 2006. 12: 10 Locul: Parc tehnic 8.5 Manse de concurs: 13: 00 8.6 Afitarea clasamentelor provizorii 15: 30 Locul: Secretariat conc. 8.7 Expirarea timpului de contestatie 16: 00 8.8 Festivitate de premiere 16: 15 Locul: Secretariat conc. 9. Premii: Diplome, Medalii, Cupe |
1 Attachment(s)
Total distance:57.7 km
Travelling time:00h 32 Average speed:104 km/h |
15 - 16 iul intalnire Natzionala Hondari la Brasov
duminca, pe la 10:00 dimineata, in Poiana, in parcare se pare ca se vor strange totzi baietzii acolo , sper sa nu ma insel dar nici macar la honda pe forum nu am putut gasi date mai concrete |
9 Attachment(s)
cateva poaze de la intalnirea hondarilor din poiana :D M-a omorat civicul asta :shock:
|
uite ce m-a omorat pe mine :D
|
12 August se anunta o expozitie, tunig show (nu stiu exact) organizat de OGB Tuning in livada postei.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning