![]() |
Re: ::> Poze masini dIn stRaInatAte <::
1 Attachment(s)
Credeam ca a venit circul la mine pe strada.. ma uitam deja dupa elefantei si clovni la parada (ma intreb ce culoare are trecuta masina in carte) :D
|
hehe, cineva nu si-a facut temele
se numeste polo harlequin , cam foarte rare ce-i drept ( in jur de 4ooo produse) http://www.rossvw.com/harlequin/picturepage/hq3-4.jpg http://www.poloharlekin.de/want35_10.html#History |
36 Attachment(s)
Azi era soare, mam dat unpic la spotting... =)
Am ratat ceva, Jaguar X-Type Estate, S-Type R, XF rosu, S3, S600... Porschurile nu mai mi se par masini tari... Si am intales ca nu va intereseaza BMW Mini Joh Cooper S Works deci, n-am pozat... Rest, mi se pare ca am poze... Doua poze sunt facute din vitrina Show-Room-ului Lambo ;) Profesionisti au remarcat, sunt poze cu Lamborghini Gallardo Superleggera si cu Maserati 4200 GranSport MC Victory... =D Enjoy! 8) |
2 Attachment(s)
Adevarate showroom-uri pe acolo pe unde umbli tu.
Am si eu doua poze cu noul M3, e primul care il vad live. |
2 Attachment(s)
Simpatic M3-ul ;)
Iata ce am prins la amiaza, in fata liceului, l'am mai vazut o data in cartier la mine ;) un batran membru Lotus Club :-P Un prieten o cunfundato cu Smart Roadster! :lol: |
8 Attachment(s)
Cadillac-ul unui prieten de-al meu...
|
7 Attachment(s)
Hai daca tocmai vorbesti de prieteni ;)
Am sa va vorbesc de Victor, cand l'am cunoscut anul trecut avea un Maserati Quattroporte F1 Full Options, un Semca Fun Tech, un Smart For Two si un Mini Cooper S Cab'... Am fost la "Aqua Boulvard" cu prietenii in Maserati! Apoi l'am convins sa cumpere acel Bentley Arnage Red Label 2001 Full Option din poza care se zice ca a apartinut printzului de la Monaco... Dupa cateva timp avea Jaguar XK 4,2L si un Renault Twingo... Acuma o luna mio anuntat ca o cumparat un Bentley Continental GTC si un Ferrari F612 Scaglietti, pe poze si el... Apoi o cumparat un Range Rover Sport care l'o tinut 5 zile, apoi o luat Cayenne Turbo... Si acum cateva zile a cumparat un Mini Cooper S Clubman si un Ferrari 575 Maranello cu care a plecat in Corsica in vacanta, poze mai jos :) Prieteni asa greu se gasesc! 8) |
10 Attachment(s)
|
84 Attachment(s)
:love: Ia, fratilor, ghiciti carui masina iam luat comanzile ieri... 8)
:2gun: E o masina unicata este Maserati-ul 4200 GranSport MC Victory n°137:yikes: Am mai postato deja, dapei... e inca mai frumoasa acuma =) Tipul care mi la imprumutat este singurul dintre cei 180 de clienti carui i sa permis sa aiba alta culoare decat albastru... :shock: Motorul are un sonor de numa... eu i stiu si pe lambo' dar, nu valoreaza nici macar juma' din Maserati! Si masina e foarte tonica... esti la fel ca in kart, scaunele "bacquets" din fibra de carbon si alcantara cu tridentul de argint sus pe unde ar veni tetiera :love: sunt comode si foarte sportive ;) Hai ca vorbesc dea moaca, iata poze: :rolleyes2 |
34 Attachment(s)
Mai dau alt post pentru ca cam are rauri forum-ul cate poze am pus, vad ca nici nu lo afisat pe toate... :oops:
|
7 Attachment(s)
Cateva si de la mine...
Type-R-ul e 8) I want ONE :cry: |
12 Attachment(s)
piese de rezistenta !!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu va era dor de mine?:lol:
|
2 Attachment(s)
:pPorto san giorgio facute!:p
|
=O
Superba! Super tare masina!!! |
Dupa mine e cea mai masculina masina posibila, deci si frumoasa la superlativ !
|
Vazut saptamana trecuta noul GTR pe strada. Eram in mers si nu i-am facut poza. Arata intr-un mare fel, mult mai smecher decat in poze.Sper sa-l mai prind.
|
Cand am vazut ca tu ai postat ultimul aici am avut o presimtire ca e ceva legat de noul GTR :lol:.
Este unul si aici in Dublin dar nu am apucat sa-l vad. Asteptam poze ;) |
mda..
noul GTR prezent la Dublin o bucata neagra , pozat ati ghicit in benzinarie :)) https://img249.imageshack.us/img249/1153/spma0014jr1.jpg https://img145.imageshack.us/img145/6675/spma0013vc4.jpg https://img411.imageshack.us/img411/4728/spma0012fq7.jpg |
Marfa Jaguarurile, Rover'urile,Bentley,astea italienesti, si respect ptr baiatu care a pus poze cu MG F. respect
|
sa nu uitam de shefu' Rolls
|
3 Attachment(s)
|
87 Attachment(s)
:X Lamborghini-ul... E superb, desenat de Gandini pentru Bertone ;)
Abarth-ul imi place dar cred ca lipseste bod-kit-ul esse-esse... :D Ia ceva si de la mine... Ceva poze din Helvetia (putine, dar am notat fiecare masina tare pe care o vedeam pe hartie, si la final sunt peste 300 :)) restul sunt, ca de obicei din Paris si de aici in cartier... (Nu-s afisate pozele cu Peugeot 905 si altele dapei...) |
maserati-92, s a terminat ce i in parcarea aia...pfff, e un fel de parcare de la Intercontinental Buc. doar ca ceva mai evoluata...foarte tari pozele.
|
ar trebuii sa taxeze bani la intrarea in parcarea aia :d ptr vizitatori... :d
|
23 Attachment(s)
Aproape ca se plateste... 2,80€ beutura si 3,70€ Sandwich-ul =))
Daca mai vreti poze, sa cereti ceva model si va dau eu ce am in stock... => total 1260 de poze reusite... Va pun totusi un preview inainte ;) La parcare sunt: Ferrari (400i, Dino, 550M Barchetta, 575, 612, 430, 599 si altele), Maserati (Quattroporte, Granturismo si 4200), Lamborghini (Superleggera, Nera, LP640, Murcielago Roadster si Gallardo), Aston (V8 Vantage, DB7 Volante, DB9, DB9 Volante si Vanquish S), Bentley/Rolls (cam toate)... sunt si Muscle Cars, Cougar, Mustang... si multe altele... Edit: Go on > http://fr.youtube.com/profile_videos...tivebuisnessam inca nu e actualizat dar, deja e OK |
3 Attachment(s)
Un Corvette cu numere de Louisiana (USA) si inca un Aston Martin :-)
|
2 Attachment(s)
HF Integrale
|
53 Attachment(s)
No, demult nam postat... nu bag toate pozele... doar cateva si din pacate, nu mai am baterie la aparat ca sa descarc pozele cu LP560-4 acum o saptamana si altele ;)
Dar am niste video: http://fr.youtube.com/sportivebuisnessam nici acolo nu-s toate dapei e de ajuns... Enjoy PS. m-a arestat Politia cand faceam poza la mertzanurile ele multe... una dintre ele avea pe parbriz un pass pentru festivalul de la Cannes ;) |
Vad ca sunt multe Lambo pe acolo :)
De ce te-a arestat politia?, e si acolo legea ca n-ai voie sa fotografezi lucruri personale si persoane fara sa ceri voie ?:lol: :| |
Este un showroom Lambo, "Zanetti", tipul are un LP640, noul LP560-4, un Superleggera si un Gallardo Spider... si prietenii lui au si iei Lambo-uri, cel mai tare find ceva bulgar, are Lamborghiniul ala Murcielago Roadster alb tunat cu numere provizorii de Monaco ;)
M-o arestat pentru ca dincolo de Mertzanurii este Centrul National de Antrenament al Politiei... faceam poza la masina si vine unu, ma intreaba ca ce fac, si dintruna sar alti trei pe mine! dupa ceva minute mau lasat, cu avertizare sa nu ma apropii :lol: PS. Ieri am vazut masinile lui George W. Bush, coloana ofciala... ;) |
1 Attachment(s)
Superbe masini aveti ce vedea
P.S. Poza asta e belea |
39 Attachment(s)
Ma bucur ca iti place:-)
Ia inca ceva... nu am toate pozele la dispozitie, din faptul ca mia murit Hard Disk-ul... Pozele cu M6 Cab, M3 E92 Cab si 135i M Sport Coupé sunt facute la acelasi moment... Am fost sa imi cumpar niste doze de Red Bull si... mai, dincolo de strada intrevad un seria 3 cab dubios, intorc capu si imi dau sama ca e M3, scot telefonu din buzunar si aud un V10 cum vine spre mine... M6 Cab se baga exact dupa M3 si cand am facut poze M6-ului miam dat sama ca si seria ala 1 coupe e dubios... Pe urma am observat ca tipul la volan (M6) avea chamasa ///M... |
4 Attachment(s)
the dukes are in town
|
Suntem cu totii in Romania!? Nu a mai ramas nimeni in afara tarii, sa pozeze masini de top?
V8: frumos acest General Lee ;) Un prieten a vazut unul in Franta nu de mult |
27 Attachment(s)
Bulgaria :arrow::arrow:
|
41 Attachment(s)
Piese de rezistenta!
In Austria... Am oprit la un hotel in Mondsee pentru cateva zile, hotel frumosel :) la parcare, la hotel, Aston Martin V8 Vantage Roadster, Audi RS6 Kombi, BMW Z8 si Porsche 997 Turbo (!!!)... Ferrariul ala, 360 Modena Spider negru integral, cu nr. de Lisctenstein avea un sonor demoniac si la volan era o blonda de maxim 20 de ani... poza din Salzburg... Am mai vazut doi Carrera dintre care un Carrera 4S in Salzburg. |
pfff :|
|
ce sexy e TVR-ul ala
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning