![]() |
Re: Intalniri
daca numai noi doi mergem... nu va fi intalnire, pt ca eu la 21:40 cel tarziu trebuie sa plec...
|
:-)sunt curios, cati vom fi... poate o sa fiu singur:D
|
a fost cineva??? am asteptat vreo 20 de minute, da n-a venit nimeni... poate ca mai era o masina... a plecat inaintea mea... presupun, ca venea la intalnire, fiindca n-am vazut pe nimeni urcand in masina...
|
Nu vi rusine lasati omu sa stea afara singur :D
|
am fost vreo 5 masini dar toate dupa 10.
|
de ce nu mi-a zis nimeni ca de la 10 e intalnirea???
|
Pai de la 9-10 aia ce inseamna si eu tiam zis ca eu numa dupa 10 ma duc!
|
tu singur ai zis, ca la 10 vii... de nu ati zis atuncsi ca la 10 e intalnirea??? eu am fost acolo cam la 9:10... poate la urmatoarea intalnire o sa fiu acolo...
|
De telefon nai auzit???Sunai daca nu raspund dute acasa si arunca cu cate un bolovan in geam mai ales la pij :D sigur iese in geam sasi arate burta :lol:
|
Re: Ce ziceti daca.....
Cear fi daca ati organiza o intalnire cu gratar si mititei sigur ar fi mai de succes si intre timp puneti domnisoarele sa spele masinile.
|
Căluţule... eşti plin cu idei :peace:
|
Re: Ce ziceti daca.....
Quote:
|
lol din pacate nam de unde sa stiu
dar cand am fost acasa de ce nu miai zis ca de un gratarel faceam timp :P |
thread intalniri...da, am avut o intalnire in tinerete cu o fata...a fost frumos, cat despre intalniri 4tuning, am auzit ca si alea sunt misto, in alte orase:lol::lol::lol:
|
Quote:
Sa stii ca ai dreptate :)) da eu zic ca de anu trecut nu ne putem plange !! culmea cand nu erau intalniri stabilite eram mult mai multi adika nah pe langa 3-4 masini acuma nu erau multi erau exagerat de multi pt orasu nostru si din pacate sa destramat echipa si mai ca nimeni nu mai vine ceea ce e trist :cry: sper sa nu fie doar atatia baietii pasionati e masini :???: |
Pai normal ca veneau mai multi ;) se vede ca am plecat dar nu mai plange pijule ca in curand in bag ceva in irlandezi astia si venim acasa...o masa la Excalibur :D si ne revenim....Ca acasa nui nicaieri!!!
|
poti sa vi linistit si mai adu vre-o doi trei cu tine ca sa ne adunam mai multi
|
Calutule stii bine ca te astept cu drag :D si sa stii ca am experienta deja la excalibur si maine iar ma duc la o zii de nastere deci iar no sa ma pot misca pe seara :D
|
Pijule mancam de ne spargem cand vin :D am eu grija de butoaiele noastre :P
|
maine pe la 10 ceva miscare la city ?
PS: calutzule...in septembrie vin si io in irlanda :) tu cand vi acas ? |
eu pe 19 aug sunt acasa :D dar sper ca vb pana atunci
|
deci in 20 merem si bem :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca si eu ies maine seara pe la MBO la 10 ;)
|
azi sau sambata seara???
|
Quote:
azi ar fi frumos :) |
pana la urma cand va fi???
|
a fost ceva miscare, sau sambata seara va fi ceva???
|
Ieri seara am fost 9 masini nu stiu poate iesim si in eara asta cine vrea sa fie la 10 la city !
|
sa imi spuneti de intalnire mai repede cu 1-2 zile, ca nu-s tot timpu la calculator, sa vad cand e intalnirea...
|
Salut, venim si noi vreo 2 masini din Cluj, din clubu Outlawz, astazi in TG-Mures, asha la o distractie, si am vrea sa cunoastem ceva pasionatzi pe acolo, sa vedem cum ii lumea auto pe la voi, asha sa .... socializam, :) deci, daca vede careva mesajul in timp util datzi un semn pe 0745.535.328 sau 0728.873.086 si poate facem ceva interesant deseara. Best regards from momo.
|
Vineri seara e prea tarziu :D ?
|
In seara asta are de cand sa iasa cineva?
|
Deci ne vdm peste un an :) in 12 am plecat in irlanda sa fac ceva bani sa`mi fac o masina tzapana :)promit ca o sa rupa :D Bafta multa :)
|
baieti undeva va intalniti ca as vrea sa va cunosc odata ..sunt la faculta aici si ma plicti..
|
Am vazut loganul parcat pe la faculta ma gandeam eu ca e al tau.
|
inseamna ca ti-am vazut si eu pe undeva masina ..:)
|
deci pe unde pot da de voi???dati un pm careva
|
Mbo city
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning