![]() |
Re: 4SS vs. Dream Squad - jocu cu bashica
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
prognoza : http://vremea.rol.ro/vremea/Bucuresti/
cam 13 grade la noapte ... sa veniti cu lemnele de foc :D |
Quote:
|
-Ba e cam belita si cu cap"u rosu.....astia au anuntat ploaie azi pe Bucuresti.....poate iese soarele diseara.
|
Quote:
|
-I mi doresc sa fi gresit astia prognoza...pana acum e ok vad soare afara ..dar mai stii dupaamiaza.....sper sa fie ok ....si sa iasa o seara memorabila.
|
oricum sa nu va uitati manusile :P
|
Quote:
|
nu ploua ma ...vremea e buna de fotbal, am fost si aseara
din pacate voi juca putzin accidentat :( ...sau sper sa pot juca ...de venit oricum vin:D |
Quote:
|
Si dak o fii sa ploua ce nu putem sa jucam si asa? :)
|
-gata antrenati toti?? Baa dar unde venim la fotbal ca eu nu am inteles.....si mai avem o echipa.......ce spuneti Anonymous spun ca vin sa ne invete fotbal.
|
Quote:
SUS la Plivalenta ... cum urcati mai mergeti cam 100 m ( treceti chiar prin fata cladiri care o sa ramane pe dreapta ) si in stanga o sa vdeti o parcare amenajata + o cladire care este SALA de FITNES si langa a sunt 2 terenuri de FOOTBAL si 4 de tenis ... este singura locatie de acolo !! :rolleyes2 :shock: :idea: Inteles SERIFULE ?? :?: :idea: :arrow: |
hai faceti incalzirea antrenamentu .. :D cu jb.. si whiskey :))
|
-Gataaa pi caiii!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
am ajuns acasa... a fost misto ;) NSL a castigat mai mult azi, dar macar ne-am luat revansa in fata 4ss :D cam multa lume si prea putin loc :(
|
a fost caterinca..DAR AM FOST PREA MULTI !!!
|
-Eu zic ca ne am simtit cu totii bine.Sper sa nu ramana singurul eveniment la care sa fim impreuna cu totii....poate ne mai gandim la un paintball , sau...cine stie...... un barbut :))
|
Imi Cer Mii de Scuze dar unii din Jucatorii mei...maine au meci in Belarus si nu au dat totul pe teren.....aa viitoare scot unutu din ei...(valabil ptr rebel care alearga pe langa minge s cade =))) In rest Tot Ok...Jucatorul Serii CZR-ul :))
|
Quote:
|
e mult frate si 5 echipe maxim maxim 4!!! A fost frumos insa ..prea muuuuuuuuuulti !!
plus ca juma de teren l-am platit noi, dupa calculele marelui matematician Achim...care a zis sa dam 500 mii de echipa ...deci 4 echipe si am fost 7! adik in loc sa dam 5 lei de om am dat 10 :D...bine u achimeeee, am platit si pt altzii !:D |
Quote:
Per ansamblu a fost frumos ar cam MULTIII ... !! Bafta multa si sperm ca data viitoare sa fie mai bene !! :rolleyes2 :idea: :arrow: |
Mi a venit o idee dupa ce incepusem sa jucam insa! Hai sa facem campionat cu sistem eliminator! si asa pot fi 8 echipe ! Ce parere aveti ?
|
Quote:
cat despre ideea cu campionatu... e ok, da' imi e ca risti sa platesti ca si ceilalti si sa joci un singur meci in loc de 4 :rolleyes2 |
ar merge ceva de genu:
4 echipe.... jucat fiecare cu fiecare, deci 6 meciuri in total (si fiecare echipa joaca 3 meciuri) => @10minute fiecare = ~60 de minute de joc efectiv. Punctat dupa rezultat si facut clasament.... ca asa joaca toata lumea la fel de mult. |
cel mai adevarat ar fii cu campionat.....!!!! sa vdm....
|
Quote:
pai poate pe viitor facem asa ceva :rolleyes2 :lol: |
nenea achim...continuam pe topicu asta ? sau facem altu ?:D
|
facem altul la "noi" ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:23. |
- Copyright 2026 4Tuning