![]() |
Re: Masina Mea......
aici lucruri frumoase pt bmw-urile voastre pe bmw-shop tot ce tine de chip tuning si alte brizbizuri pt bmw
|
nu ai voie sa pui reclame pe forum
|
Mah Nahore iar la BMW?!?
|
da ma frate ca stii ca altceva nu ma prinde:D :D
|
1 Attachment(s)
:ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy:
alfa romeo 156, 2001, vreo 160 cai, modificata si interior...., linieudio, dvd, si alte jucarii.... SALUTARE LA TOATA LUMEA :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: |
frumoasa masina,are un aspect sportiv,sa ai noroc de ea
e benzina sau diesel? |
Chiar ca frumoasa masina so stapanesti sanatos !
|
Chiar.... ce motor are?
|
2.0L,6 cilindrii
|
Salutare!
Benzina, Twin Spark, 1600cmc, admisie+evacuare marita, filtre sport, setare racing, preinstalare NOS (astept sa apara restul in curand), suspensii.... dupa specificatiile modificarilor ar trebui sa aiba in jur de 160 cp. Altele intrebati si va raspund. Bafta la toti! :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: |
preinstalare NO$ suna Furios Dur
|
NOS?! O sa reziste?
|
Om vedea, nu stiu nici eu:ciggy: :ciggy: :ciggy:
|
5 Attachment(s)
poi uite mam gandit sa pun si eu poze cu cielo in lcuru new uprgrade la body kit se lucreaza din greu sa iasa avion din el :P peresi, sugesti, sau idei sau nemultumiri :P cielo made by ufo :) pana vineri e gata si fata am pus praguri de rieger urmeaza o suspensie sport si alte jenti dupa iarna
|
1 Attachment(s)
Daca imi cumpar Angel eyes, cine imi poate monta? Aici in Tg Mures, bineinteles
|
la e46 nu merita sa desfaci farul...mai bine cumperi far cu angel-eyes si il pui direct...o pereche(aftermarket) cam pe la 220 euro
|
Nu este multa lume care sa stie desface si sa puna la loc un far. Ai si multe riscuri dupaia se poate aburii si dinalea... sau mai rau ti se poate ciobi din plastic si ai cam distrus un far. Mai bine cumperi altele aftermarket cu angel eyes si lupa si incerci sa le vinzi pe cele vechi.
|
sarbatori fericite si multe impliniri in anou nou masini mai frumoase mai puternice si buget infinit pt modificarile pe care vreti sa le aduceti all the best kamikaze
|
Craciun fericit si La Multi Ani!!
Kellemes Karacsonyi Unnepeket es Boldog Uj evet!! |
din tarnaveni nu sunteti nici unu ? doar targu mures ?:)
|
1 Attachment(s)
apropo .. masina mea .. defapt viitoarea masina .. am picat sala :| chiar daca n`am carnet m-am apucat sa`mi aprovizionez si eu cate ceva pt masina :D
|
2 Attachment(s)
Salut. Imi poate explica si mie cineva, ce este ACCELERATOR DE GAZE? Am vazut ca se vinde la sectia "Bazar", dar habar n-am ce este, cum functioneaza :). Multumesc
|
5 Attachment(s)
in limita banilor .. inca`s elev .. n`am bani pt tuning .. doar cum pot asa ca ma multumesc si cu prelungiri .. iar in primavara daca imi iau carnetu va urma folie pe geamuri poate ceva angel si alte stopuri si ceva muzica
|
am uitat sa precizez ca in ultima poze e dacia "cu oglinzi de cadilac" pt OFFROAD("furia albastra") ..si la Golan .. ceva accesorii interioare va mai avea ..:D
|
Boti... ce femeie iti mai conduce masina ? Oricum.. conduce destul de agresiv pt o femeie :D
|
Re: Despre noi..
Quote:
|
eu am cielo,dar saraca sufera in fata blocului :((
|
se repara orice daca te pot ajuta cu ceva nus tii ceva despre el scri-mi private si eu mai multe masini dar pt posesori de cielo sa infiotat un club tare cielo runners pe toata tara :D
|
kamikaze crede-ma ca stiu enorm de multe despre Cielo-uri,dar momentam nu sunt $$$ :) asta e problema
|
Salutari la toata lumea! Am mai pus aceasta intrebare aici pe forum doar ca in alta parte si am primit raspunsuri vagi ceea ce sper eu acum e sa primesc unul real. Am si eu o intrebare daca imi puteti zice unde imi pot instala subwoferul si ampliful aici in oras? De preferabil ceva autorizat pt ca altfel imi pierd garantia :( Mersi mult
|
Pe str.Fabrici de zahar (cred ca asa se numeste straduta)dupa intrarea la Diego,ai sa vezi reclama .....:!: :!: :!:
|
asa, ca sa explic putin mai bine ce spune nandee, daca bine tine minte unde e, fie in spatele spalatoriei fiko(str aiudului) fie urmatoarea pe dreapta, parca domnul simi...sau daca nu le poti instala la sugo, in mureseni
|
Mersi mult! Preturi ceva aproximative?
|
mai bine dai si tu o fuga pana acolo...
|
Cel mai bine! Mersi oricum!
|
Sugo nu mai lucreaza acolo. A inchiriat un spatiu la fostul "Vinalcool". Dar vis-a-vis cu Prodcomplex mi-au montat si mie subwoofer+amplificator la un Opel Astra si sunt multumit de ei. Nu m-am taxat mult, pluc ca tot de la ei am cumparat si cablurile. M-a costat in jur de 1,5 milioane, dar asta era cam de 1,5-2 ani. Este un baiat, Zsolt, el mi-a facut si am fost multumit. Garantia nu stiu daca pierzi, dar macar e facut de priceputi si nu e carpit.
|
Quote:
|
boti, acum ca spui mi se aprinde si mie beculetul, eu acolo am depozit, si il vedeam zilnic pe sugo...deci, e pe straduta, prima pe stanga(nu prima curte cum se intra la diego)
|
Am gasit baieti mersi mult !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning