![]() |
Re: Top Speed- Opel
Quote:
|
Opel Astra F 1.6
170 km/h ( mai mult nu putea ) - 4 persoane in masina Pe A2 |
Opel Kadett GSI stock, pe A2, 210 pe bord, cred ca mai putea putin dar nu i-am mai dat
|
Kadett GSI 2000 8v - 206 km/h inca nu se plafonase... pana in km 30 e proasta autostrada soarelui, dupa km 30 e ok ...
|
1 Attachment(s)
Astra GSI 2000 16v (axe, soft,admisie,evacuare),benzina OMV 95 (caci cam suge) si mai mergea dar eram pe A2 si multe LOGANURI pe toate benzile. Acum e si mai grav, de cind i-am scos catalizatorul ma tin bine de volan.
|
astra g 1.6 16V, 138000 km la bord... 190km/h .mai mult nu s`a dus niciodata
|
Opel astra h 1.7 cdti 80 cp 190km/h Euromall pitesti-carefoor pitesti
|
1 Attachment(s)
pe A2 ..se putea si mai mult'dar nu am riscat avand cauciucuri de iarna pe 14''+3 persoane cu mine:D
|
Dublu post " delete ".
|
230 km/h OPEL CALIBRA C20XE , A2.
Data viitoare ii dau maxima insa atunci vreau sa fie si o camera ca sa ii dau tot acul :) sau macar cel putin sa incerc. AM incercat sa fac poze cu telefonul insa fiind noapte ,singur nu avea niciun rost sa risc sa las 1 din maini de / volan. |
155km/h 4trepte opel kadett 1,2L
|
pakat k calibra are 240 km/h in bord numa dk iai scris uh cu markeru 250 atunci iaia dat si era agatat dupa avion .... akm sincer in tara iai dat 250 sau??? eu stiu de 240 in bord la calibra ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astra bertone cabrio 1.6 16v
Un pic trecut de 220 ..... poza e facuta la cat am prins cat de cat clar cu telefonu ! |
215 km/h Omega 2.0i
200 km/h Astra G Y20DTH 245 km/h Vectra B 2.2i Mentionez k nu cred k e maximum de viteza ... atat am mers eu akm dak mai mergeau .. nujt!!! |
220km\h masina din semnatura
|
230 km/h opel corsa 1.4 16v 125cp.
|
Quote:
|
Quote:
Ce modificari ai la el? |
Mondeo...daca tot te dai asa mare tu ce masina ai si cat ai prins cu ea? Ai reusit 120 Bucuresti-Pitesti? Adica are asa acceleratie masina?
Apropo... Invata sa scrii!;) Cand am cumparat masina am primit pe langa actele ei si o fisa Dyno pe care scria clar 90KW-125cp Masina are o gramada de modifiari: -admisie&evacuare completa(K&N si Borla) -chiptuning -pistoane si injectoare sport -pompa benzina sport -scurtat timpul urcare-coborare piston samd... |
si cu astea tot nu iei 230 :P fara suparare !!
|
si cand te-ai trezit.. era dimineata? :)
|
a cazut din pat :D
|
250 km/h ca doar atat are pe ceasuri opel astra f 2.0 turbo(c20let)
|
vectra b 96 1.6 16v 101cp 190km ora 5000 si ceva rpm , 4persoane in masina , drumul craiova -caracal in spate la un bmv compact 1889 cm 140cp, si mai putea ceva dar greu .
|
185 Km\h treapta a 4-a Astra H 2005 1.7 cdti... Distributie filtre toate schimbate
|
offtopic: tipic romanilor"si mai putea" ..tras de avion? :))
@razvan90 fara suparare ...in treapta a 5a cat aveai? 250? ...incetati cu astea...spuneti drept! |
Quote:
|
astra g 1.6 16v 180km/h ...;)
|
Moshuuuu 180 cu a 5 a ?? Nu conteaza cat de veche este masina conteaza ce este sub capota ;)
Vin cand vrei u la Constanta si iti dovedesc oricand ce poate masinuta mea ;) |
...ce cutie ai pe masina ..cu rapoarte lungi?
|
cutia originala
|
pai si a mea e originala ;) ..dar sunt mai multe tipuri...alea care au rapoarte lungi atingi viteze mai mari in timpi mai mari....si eu am cutie cu rapoarte scurte....adica atung viteze mai mici ..dar mai repede ;)
|
1.7dti 16v - 195km/h (ca atat a indicat acul, dar tind sa cred ca reali ar fi cam 180km/h) - test facut pe traseul: Spania - Romania
P.S: si nu...nu mai putea.. |
opel astra 1,6 16v 100cp 192km/k
|
Opel astra f cabrio motor c18xel 200km/h in treapta a 4 a. A 5 a de consum :twisted:
|
Opel Astra Bertone Turbo OPC...255 CP 250 km/h lejer :D
|
1 Attachment(s)
astra H 1.9CDTI(ti rosii:D) in germania i-am dat 220 iar constant am mers cu 200 in treapta numaru` 6
|
opel astra f :) 250 km/h
|
astra g 1.6 16v 190 km/h in talon scrie 188 era la 5800 de ture in treapta a 5 a
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning