![]() |
Re: Nitto Drag ---> Echipa " Romanii"
m-am prezentat la curse si am scos niste timpi bunicei zic eu ...
|
Bafta Lukian, invata acolo, sa iei permisu ;)
|
DYZ nu lua supra sub nici o forma :) .. am avut supra si pot sa zic k rx-8 se descurca mai bine :) .....supra se duce maxim in 810 cp ...in schimb rx-8 poate sa ajunga si 870
recomand rx-8 :) .. |
Mai copii, voi inca n-ati invatat ca in jocul asta nu e vorba de cai putere ci de timpii capabili de fiecare masina in parte exemplu...cu civic de 450 cai am batut skyline de 900 h2h etc.
Orice masina v-ati lua trebuie sa invatati sa coborati timpii cu masina respectiva cat mai jos...dar daca chiar vreti ceva experienta, si nivele mai inalte, v-as sfatui sa nu va dati decat cu useri care au aceleasi masini cu voi si doar rareori sa va abateti de la aceasta regula doar cand sunteti siguri pe timpii scosi de voi si de timpii scosi de adversari se merita challenges pt alte masini...(valabil doar pt h2h, la braketuri nu prea are importanta) |
deci a scos unu 7.8x cu evo .. nu cred ca se poate asa ceva....
|
am uitat sa completez k eu cu supra mai putin de 8 nu am reusit sa scot pe cand cu rx-8 am reusit si 7.7. :) 7.6 cu foul :)
|
cu civic am reusit 8.4 cel mai bun timp. e tunata la maxim, am folosit gear ratio puse pe o pagina anterioara si am shot de 200. ce sa fac sa cobor timpu?
|
pai nu cred k ai mai putea cu mult sa cobori timpu .. gandestete k are motor de 2litri :).. si chestia asta difer de calcluator si de net ... k eu la calc meu scot un timp si la alt calc pot sa scot mai mutl sau mai putin .. ai putea sa mai umplu la ratios. sa le mai micsorezi pe toate.. cu 10..adica sa apesi o data sageata in jos... cred k intelegi tu :)
|
ok. o sa incerc asa
|
cine imi da si mie va rog niste rapoarte pt supra la magic box...????
|
Am trimis CH!!! Mai intrati sa verificati daca treb sa faceti vreo cursa ;) BAfta
|
bmw_fear vezi k in urma cu cateva pagini este un text cu rapoarte pentru toate masinile;)
danezule daca imi ajuta dumnezeu si nu da ala decline castig si eu un pink slip :) ...... si revin in mare forta :) |
vai de mine nu pot sa cred :(( cred k am sa pierd un dodge viper :(( .. am dat lu unu pink slip si am facut foul .... daca da decline nu mai dau in viata mea pink la nimeni:)))
|
Quote:
Quote:
Cu rapoartele puse cu cateva pagini mai sus am scos min 8.26...iar cu rapoartele mele proprii scot 8.28-8.3 constant si recordul e 8.22...tineti minte ca civicul poate 8.17 |
cu tine m-am dat bogdanNz. o sa mai exersez poate scot sub 8.4
|
Am trimis iar Ch!!! Bafta...
|
Quote:
|
ce sa aleg intre rx8 --- evo --- ford svt cobra
|
dintre toate rx-8 e cea mai rapida.
|
am cumparat-o si mai am de pus pe ea doar forced induction. ce e mai bun supercharger sau turbo?
|
Una din regulile numarul unu la jocul asta e ca toate masinile care accepta supercharger sunt mai rapide decat echivalentul lor cu motoare turbo sau aspirate...in concluzie ori de cate ori aveti ocazia sa puneti s'charger faceti-o!
|
salut. sunt nou in echipa cu un RX-8 si in ciuda faptului ca am pus supercharger si este dusa la max (898 cp pe dyno) nu reusesc sa scot un timp mai mic de 8,5 fara shot (8,06 cel mai mic cu shot200). Am schimbat rapoartele din magic box dupa unele luate de pe forum si probablil asta-i problema. Nici plecarea de pe loc nu reusesc s-o fac sub 0.6 si de fiecare data cand bag shot in a 1-a fac engine damage. Cei care scoate-ti 7,4-7,5 cu rx-8 aveti rapoartele standard sau schimbate? am vrea si eu niste rapoarte in afara de acestea 1st-4.335 2nd-2.214 3rd-1.457 4th-1.046 5th-0.806 6th-0.602 final 5.469.
|
Binenteles ca-s schimbate rapoartele...sunt multe rapoarte pe net...intra pe google si dai search la "nitto 1320 gear ratios" si vezi ce multe hituri ai...in legatura cu rapoartele toate sunt relative si depinde si de reactiile tale cat si de vitezele de net individuale pt fiecare jucator in parte...asa niste ratios f bune pt cineva se dovedesc inutile pt altii...totul e sa experimentati cu aceste ratios pana gasiti unele care vi se potrivesc...NU va asteptati sa vi se serveasca totul pe tava ca nu se poate asa ceva...rapoartele cele mai bune sunt cele care ti le faci singur...pt ca doar tu stii ce reactii ai, ce stil de schimbat vitezele ai,preferi rapoarte scurte si agresive si viteza de top redusa sau rapoarte mai lungi dar constante, cat de bun ti-e calculatorul si viteza la net...
In concluzie "practice makes perfect" ;) |
nu voi putea onora in viitorul apropiat nici un challange asa ca incercati sa evitati sa ma puneti la team challanges :P
|
Apropo de team challenges, cam ducem lipsa...
|
hai danezule adu'ne niste ch'uri , ca e cam pustiu pe la activ challenge
|
Sunt 4 la activ acum!!! Am sa mai trimit ch acum.
|
Am trimis noi CH !!! Verificati! Bafta
|
problema este ca nu prea inteleg cum e cu rapoartele.....mie mi-ar trebuii 1 si 2 putin mai lungi...incat sa nu am timp sa schimba ca asa dau in limitare oricat m-as chinuii sa schimb de repede. Dar dc schimb la 1-a si a 2-a trebuie si la celelalte? si la final cum trebuie pus?
|
Majoritatea jucatorilor au problema asta cu schimbatul pe 1 si 2...daca scazi rapoartele pe 1 si 2 va trebui sa le potrivesti pe celelalte sa mearga liniar, si sa cresti raportul final corespunzator de mult...Insa daca cresti prea mult raportul final nu rezolvi nimik ramane la fel de nervoasa (sau mai rau) pe fiecare viteza...Ideea e sa gasesti niste rapoarte care acelereaza progresiv si neaparat liniar...cateodata cand te uiti la vitezometru si gresesti schimbul la o viteza acul de vit tremura...un run ideal e acolo unde acul de la viteza nu tremura ci urca constant...
|
eu schimb cam cu 300 rpm inainte de redline ( daca masina are 9000rpm pe bord acolo eu pun becu ala galben sa se aprinda pe la 8700 sau chiar 8600 ) si acu kilomtetrajului urca constant :)
|
hey hey am casitgat sie u un viper la pink slip... un idiot strain imi da ch heads up pink slip cu un alt viper la 500 cp .. il caut cu numele ma uit la timpurile pe care le scoate si imi zic k il pot bate usor :) .. si asa a fost :))) knd aveti timp aruncati un ochi la mine in garaj civic-ul si viper-ul negru am strans bani viperu rosu e castiga :) .. ah ce bine ma simt :))
|
pt o supra 8.24 e un timp bun ?
|
relativ bun .. tinand cont k si un civic poate scoate timpu ala :) ... mai bine vinde-o si iati un rx-8 kre dupa parerea mea sparge :) 7.7 timp :)
P.S. : acura NSX cea la 85000 $ e buna de ceva k ma bate gandu sa imi iau una :) |
degeaba iei rx-8 ca fara rapoarte beton nu scoti...eu am scos 8.1 cel mai mic...dar e nervoasa rau, imediat faci engine damage dc nu esti atent. still looking for gear ratios :D
|
Quote:
Quote:
|
Dodge Ram-u e praf rau, 1800bhp maxim... dar scoate ceva de genu 8 secunde... e praf... pt ca are 2500kg in comparatie cu viperu care are 1500 greutate
|
inca o intrebare kre stie pe nsx merge super charger ( cea de 85000$ ) daca da imi iau una imediat :D
|
Nu stiu in joc, dar in realitate NSX-ul are motor V6 de 3.2 Vtec cu aspiratie naturala...deci ar trebui sa mearga s'chargerul...
|
am si eu o intrebare..de unde pot face rost de acest joc d care vorbiti voi aici?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning