![]() |
Re: Fotografii artistice facute de voi.
Am intrebat ca mi-am procurat si eu suita, dar la install: "-Hopaaaa! (imi zice programu`) - Buey baiatule vezi ca nu ai 1 GB de ram! Ia rezolva mata problema!" :lol:, sa vad cum fac sa il instalez fortat si pe 768, poate mere si la mine :???:. Merci mult de info!
PS: Desenele sunt facute tot de tine? :D |
Are dreptate Roberte andrey pe bune;)
Fa VT si vei vedea cum sta treaba;) Oricum Herbas ai talent la desen :) e fain rau cainele acela. Mult succes in continuare |
dap sunt facute de mine.
acum referitor la ce zice andrey... dap odata pozele erau facute destul de slab si rezolutiile initial slabute, iar datorita lentilelor evident de telefon se vede k trecerea de la culori puternice la culori deschise e difuza, iar umbrele si unde apare negru subtil ia o nuanta umpik mov... care tinde sa se imprastie. Pozele nu sunt finisate la perfectiune daca la asta te referi pentru ca nu am avut atata rabdare, iar pozitionarea jantelor e destul de dificila in conditiile in care chiar pozele initiale le faceau sa para ciudat... iar atunci cand le inlocuiesct total e si mai dificil... scopul nu e sa fie perfect... ci sa insele ochiul...oricum e prima oara cand incerc sa truchez poze... aaa si inca ceva... dak vrei perfectiune trebuie sa platesti pentru ea ;) TigerGTS: iti fac un cd cu versiunea mea si iti merge sigur |
Aaronele, scuza-mi expresia..esti imbecil daca tocmai tu te gasesti sa spui asa ceva, cu asta nu mai am nimic de zis. Eu cu tine sau tu cu mine nu mai avem ce vorbii, sa ai parte numai de bine si sa devii cel mai mare fotograf care pretinzi ca esti
|
Quote:
si sincer, aaronnel, arata'mi o poza de'a ta mai buna daca tot te bagi si demonstreaza ca esti mai bun oameni buni, ca sa criticati trebuie sa va pricepeti CEL PUTIN la fel de bine ca persoana criticata :rolleyes2 |
Quote:
Aaronele.. pozele sunt dragutze.. dar PREA multe idei............................................ sti tu despre ce e vorba...... |
=))
ptiu si eu care k prostu m-am dat de gol :))) |
Quote:
macar ai vrj buna :lol: )))) edit: ce zice asta despre Aaronnel ? :lol: |
randrey ... pozele sunt facute cu telefonu .. dar era pe inserate... desi nu au iesit extraordinare... si jentzile pe RIO le`am pus ... pt k nu`mi placea la ochi cum pika cu alea de tabla... nu am momentam capace sa ascund :D
|
=))))) herbas =))))
|
Quote:
Oricum CaDDy nu foloseste Photoshopul + poze cu telu = ....... Bafta. Poate faci ceva la Astra ceva frumos :) Dai idei ;) |
Quote:
|
herbas...tu iei elementele de pe alte masini sau faci brush la tot elementu?
|
Quote:
|
pai iau si de pe altele folosesc si componente de la masina respectiva, unele detalii le redesenez eu.... depinde de la caz la caz de ce e nevoie
|
5 Attachment(s)
cateva poze...snt facute pe bezna cu 4s timpul de expunere
|
1 Attachment(s)
si ink una ....asta nu are elemente exterioare .... totul facut numai cu ce se gasea in poza
|
incearca sa pui si poza originala pe langa cea modificata...
|
te pricepi nu gluma
de cat timp lucrezi in photoshop? |
frumos...knd imi termin si eu treburile din casa si-mi montez calcu la lok o satzi fac concurentza...sper sa ma ridic la standardele tale...bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
pai in photoshop lucrez crek de vreo 2 ani... da abia anul asta m-am apucat umpik mai serios.
|
Exceptionala munca Herbas ! Imi place la nebunie cum ai lipit front bumperul ala pe Seat ! Daca ai niste timp liber lipeste si pe a mea ceva pls ! :D:oops:
Poate imi dai vreo idee de geniu :). Buna treaba ! Cheers ! |
fainuta poza :D congrats
eu nu sunt prea entuziasmat in general de VT, pentru ca prin VT iese ce vrei...in realitate e mai greu sa faci asta :D ca nu toti suntem ca Bill Gates :) unii nu dorm cu saci de bani in pat...:p |
marfaaaaaaa 10x
|
6 Attachment(s)
... azi :) dupa grataru` de la Bujoreni :D
|
Quote:
|
Quote:
Prea pixelate pozele |
Quote:
|
Quote:
Bafta la cautare unei pozitii proprii si te astept sa facem pozele alea :):> |
mo... pozitia... nu scrie nikaieri k e A TA ... bun .. era de asteptat sa spui repede k m`am luat dupa ine.. put si simplu` eram in govora cu ai mei si am oprit la Palace ... si am facut nishte poze ;) si uita`te bine k desi e la acelashi hotel .. nu am nici o poza in acelashi mod k al tau .. acelashi unghi...
si legat de program.... nu are el nimik .. pozele sunt facute cu telefonu... si am mai spus k fac asta din placere.. k un hobby.. nu ARTA Am pus contrastu mai mare ... pt k am vrut sa fie cat mai viu fundalu` .. fata de mashina.. caruia nu i`am facut absolut nimik :) |
nu stiu de ce intotdeauna toti cauta scandal :) mai ales Aaronel...nu inteleg unde e placerea..."eu am facut aia...tu ma copiezi...eu am fost primul care bla bla bla"...mereu mereu, indiferent de subiect...incredibil asa ceva, nu-i de mirare ca Aaronel vine la intalniri si vorbeste doar cu 2 persoane...in fine, bravo CaDDy de poze, au iesit artistice, asa cum zice si topicul. pixelate sau nu, nu te obliga nimeni sa te uiti la ele "maestre" Aaronel...contrastul e fain, intradevar, face fundalul sa fie cat mai viu...anyway, ideea de poza artistica e sa nu fie PS sau edited in any way :) sa incerci sa o surprinzi tu in cel mai frumos mod...
so good luck :D |
plm lumea e laudaroasa si de aia fiecare zice k a facut ceva... eu unu ink consider k copiez... atata timp cat iau dintr-o poza si pun in alta tot copiat se numeste... sau plagiat... in curand o sa pun niste fotografii de peisagistica nemodificate... ;)
|
aaronele.. tu vorbesti de copiat? ia uitete la fonturile cu care scri, felul cum editezi pozele.. iti aminteste de ceva?
|
4 Attachment(s)
PHOTO SESSION VW Passat 1.9 Tdi RIO MORE TO COME! |
1 Attachment(s)
Swiftu in parcarea de la Kaufland...Sper sa nu-mi sara cineva in cap pt modul cum am editat poza. Recunosc....e copiat:)
|
imi place cum te'ai semnat the ex pe asfalt :-)
|
2 Attachment(s)
Suzuki Swift:arrow:
|
Nu te-a capacit babacul c-ai furat masina si trecut strada cu ea? :???: :)
|
era si el:))
|
Quote:
vrei sa intri in Evl*Skillz de ii copiezi asha rau ? :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning