![]() |
Re: Omor deosebit de grav
JUST-DO-IT omule eu unul nu as fi avut tupeul sa fac asa ceva, si plus de asta ca a trecut mult timp pana s-a aflat, nush ce sa zic, nu vreau sa ma leg de tine sau sa te judec, nu sunt genul dar constiinta..... gandul ca o sa se afle.....in tot acest timp....revin nu as fi avut tupeul... de ce nu ai incercat sa-l convingi pe ala si pe aia "bah frate gandeste-te la viitorul tau, preda-te", i se mai taia din ani, si tie,cine stie ... nu vreau sa acuz si sa judec... e doar o parere personala, ca sincer am urmarit cazul tot timpul si la televizor si pe forum...
|
De acum nu isi mai au rostul frazele " dak nu ai fi facut .... " ceva de genu ...acum ..traim in prezent ..ce a fost a fost ....Vlad si Alina sunt niste criminali ..k altefl nu ii putem cataloga ...Vlad este o scursura a societatzii ...din punctul meu de vedere este cea mai urata forma de umanitate ce o poate avea un om ....De Alina nush ce sa va zic...nu prea am stat sa o analizez ..pt k mia fost scarba de ea de la bun inceput ....
Sa nu ii bagam pe Dan si Alex in aceeasi oala ..au gresit enorm ..dar ..nu merita tratazi k nijte criminali ..desi d.p.d.v. al justitziei ..sunt la fel de vinovatzi.... Desi dak analizam fapta ...pe alta cale decat cea a justitziei ..si asta e cea omeneasca ...le putem ierta greseala ...eu unul pot sa o iert ...dar ...nu pot sa il privesc in ochi nici pe Dan ..nici pe Alex....doar pt simplu fapt k au fost de acord ...sa il ajute pe Vlad ...desi ..dupa cele intamplate au avut destul timp sa gandeask clar si limpede ... |
S-a mai intamplat ceva intre timp?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:07. |
- Copyright 2026 4Tuning