![]() |
Re: Masini tari in IASI
ati vz este si un aston martin in iasi!nu mai ziceti nik nici o poza ni...unde pot vedea si eu ferrari?
|
Acel Aston Martin DB9 care avea numere de Elvetia parca, acum are nr IS 05 GBP.L-am vazut azi dim se ducea la Tehnopolis.Nu am apucat sa fac poze
|
Quote:
|
am poze cu viperul dar nu stiu cum sa le pun inserez
dau pe insert si imi cere URL |
2 Attachment(s)
Dodge Viper.Ar fi fain sa-l vad cu numere de Iasi
|
azi am avut si eu ocazia sa vad masinuta asta, frumoasa rau,
|
Despre Aston Martinul din Iasi pot sa va spun ca are 6000 cm3, 1800kg, 450 cai, 12 cilindri, 570Nm cuplul si motorul se aude frumos tare...
|
2 Attachment(s)
apropo .... de Aston Martin DB 9, omu mai are in curte un Bentley si un Land Rover super personalizat
|
3 Attachment(s)
O alta masina care cred eu ca-si merita locul pe aici este un nissan 350Z, editie aniversara pentru implinirea a 5o de ani de la nasterea companiei, in doar 350 de bucati in toata lumea, avand cateva carateristici tehnice aparte fata de versiunea stock si ceva modificari estetice.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Limuzina! Taci naibii din gura!!! CLS si cu Lexusu sunt ale patronului de la agentie! Dodge Viper este tot al lui si il tine in garaj! Este o masina in editie limitata! Taci naibii ca ma enervezi!
|
:lol: ce discutie interesanta :D macar daca lasai postu' sa ai cu cine te certa :))
pff.. :lol: |
Quote:
|
Sa inteleg ca tu daca ai avea Dodge Viper l-ai lasa parcat in strada sa o zgarie toti prostii :)) Esti bun ma !
Unde te arunci sa schimbi o vorba cu copii de 13 ani |
Quote:
|
Quote:
Nu e asa de greu..crede-ma.. Pune un semn de punctuatie.. o virgula, ceva! sa se poata citi.. Nu ti-am sters ce ai scris , ca sa vada si NBA.. dar alege : - ori esti la subiect si scrii corect; - ori scrii aiurea ca de obicei si totul va fi sters. Alege! |
Quote:
|
Omul a fost banat pentru o perioada pe acest forum. A primit avertismente in privat cat si cartonase rosii...Nu stiu ce sa ii mai fac!
|
pe cat punem pariu ca habar n-are ce e ala BAN? ;) am vazut cum raspundea la PM-uri si avertismente..
de genul .. "frate..a intrat unu pe mine si nu stiu ce vroia" sau chestii de genul asta...cand el primea avertismente ca nu stie sa scrie .. sau sa foloseasca forumul.. in fine.. cam asa s-a ajuns .. aici..in situatia asta.. poate ne ocoleste ghinionul asta.. totusi.. oligofreni si manelari.. care este.. |
uhm da, e de ceva timp pe aici, tipul e de la reprezentata Honda, tu acuma o vezi? Are aproape un an
|
Quote:
|
visezi ,,,!Honda asta nu are mai mult ed 2 luni,.,,de cand este in Iasi :):):)!
Care stie unde este oted grup in Iasi?Apropo am vazut la MALL un dodge alb cu nr de America de iti cade fata |
Iar ai aparut mah? Nu te-au banat astia destul? :lol:
|
Quote:
disperat frate ... ce sa mai.. :))))))) vezi ca este un veyron in Bacau..cauta-l.. poate te **** :))) ci fraier :))) |
Nu vad de ce va mai complicati sa ii raspundeti lu' asta :))
Limuzina,daca te intereseaza numai experienta pe forum macar posteaza si tu in alte parti nu in comunitati locale |
Deci masina nu e de ieri de azi aici e de ceva timp asa ca lasati-o balta,
@Limuzina:Pustiu' du-te la NFS ca vb aiurea |
mah stiti careva dak aparut un R8 prin iasi?? mi`a zis un prieten ca a vazut unul negru de italia ....
|
Este la Sandra un r8,il forja un mecanic inainte de al preda PROPRIETARULUI.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
forum.softpedia.ro@iasi
|
lol unde ai vz ferrarile?cu ce numere era?de bucuresti?si masseratile?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
e a patronului din fostul rosu... dar il conduce fiusu...acum e inmatriculat pe iasi ... a dat 160. de mii pe el.... poze ce am mai putut face si eu de dupa gard....
Attachment 418210Attachment 418211 Attachment 418212Attachment 418213 alte masini ce mai are... Attachment 418207Attachment 418208 Attachment 418209 |
Quote:
|
Cine imi poate spune...cand o sa mai fie un eveniment legat d tuning sau o intalnire in iasi??
|
Ala e spyder toata ziua :lol:
|
ce am postat eu e f360 spider, nu monder... iar vreo diferenta intre ele n`am vazut si cate ferrari de iasi sunt?...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning