![]() |
si ce?! amenzile nu sunt legale?! :lol: :lol: :lol: :lol:
|
pei nu mey! deci de ce sau dat amenzi ?
|
Re:
Quote:
|
Asa e. Initial trebuiau premiate materiale video reprezentand cerculete , burn-uri si altele. Din motive necunoscute exact dar in mare parte legate de timing-ul event-ului am fost informati ca s-a renuntat la idee. Inca o data regretam umbrirea finalului de acea \"decernare\" a premiilor. Asta se intampla cand cineva care nu are permis de conducere acorda premii unor soferi .
|
Vreau si eu sa stiu care a fakut poze la motoare si cine a filmat burnout'u lu Dutzu...
Iar in legatura cu politia, mi s-au parut destul de ok, ne-au oprit si pe noi o data dar ne-au dat drumu imediat (cik sa nu mai ne tragem pe akolo ca poate ne loveste unu cu vreo masina :) ) doar ca i-au dat amenda lu dutzu... |
Re:
Quote:
i'au luat lu VYP`u talonul pentru TOBA!!! ... ca l-a auzit nu shtiu ce garcea de pe la unirii l-a dat prin statZie shi l-au luat in primire aia de la Piatza ConstitutZiei ... Cat despre domnul VJ Gogu sclipici ... a spus numai aberatZii dupa parerea mea! ... A tot incitat spiritele cu presupunerile lui de curse Ilegale ... se pare ca nu a fost instruit inainte ce sa zica :):):):) ... |
Quote:
|
Nu stiu cum e in Romania ... Dar in Polonia, dar politistul crede ca toba suna prea tare, are voie sa iti ia carnetul. Dupa trebuie sa te duci la RAR, unde iti fac testul pentru toba si dB. Daca este in regula, iti dau dovada cu care poti sa iei talonul de la police station
|
Re:
Quote:
|
:oops:
Sorry, ma gandeam la talonul bineintelesc :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning