![]() |
Re: Preparare masina pentru drifting
pentru o investitie de inceput cred ca ar fi o varianta aceste top mount dar stiti cumva ce unghi dau ?
de vanzare : atv https://forum.4tuning.ro/473-atv/2922...ml#post4755382 |
Cred ca un maxim de -4 grade, si bineinteles +4 grade, depinde in ce pozitie il reglezi....dar pe noi ne intereseaza unghiul negativ....right? Nu uita ca e nevoie de o suspensie tip coilover pt. asta, arcul standard este mult prea mare....nu cred ca ajungi nici la -2 grade cu suspensia stoc (eu nici macar nu am incercat cu suspensia stoc, mi-am construit din prima coilover).
|
da asai ! sper ca ingermania sa gasesc niste coilover la pret mai mic si sa ies cu un 500 euro cu tot ! daca stiti niste suspensii coilover spuneti nu ezitati !
:-P |
Vand Bmw e3o Drift Car.
Pana in Ianuarie pretul masinii scade la 25oo E. Urgent Criza. Hai care te fac drifter. :P |
Quote:
Top mount-urile mele n-au nici o legatura cu E30 si totusi sunt montate pe masina si functioneaza perfect de un an. spor |
Pentru un început început in acest sport , o investiție de aproximativ 10 mii de euro ar putea acoperi toate modificările esențiale necesare unui BMW 325 e36?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning