![]() |
Re: Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le evitati...
pai, tatal unui prieten de-al lui este vopsitor, si mi-e coleg de lucru, si are preturi f bune . despre asta era vorba.
|
ioi ma,stiu cine zici,cine mi-o vopsit mie scuteru' :) si dacia , mno bine no :)
nu cred ca ar stii ce vreau eu,nu-mi trebe vopsita buza,ca repolishata,de vopsit as stii si io :P |
detman, unde lucrezi?
|
unde gasesc un electrician auto priceput? fiindca am si eu o problema cu geamul electric. am dat jos panoul de la usa si motorasul de pe usa ( doar motorul, nu tot sistemul de ridicare a geamului ).
am verificat la baterie motorasul, acesta functioneaza, la mufa de la care se alimenteaza motorasul este curent ( verificat cu multimetru), in jur de 12V. cand pun motorasul la mufa de alimentare ( in gol, nu pus pe usa ) , nu face nimic, nici un gest. |
Quote:
|
am problema cu ambreajul la un mondeo diesel...daca aveti o idee cine se pricepe ,un service unde poate sa imi spuna exact ce are masina?
|
guys, care stie un loc unde se monteaza gume, sa imi pun si eu gumele de iarna? daca stiti unul deschis dimineata devreme pe la 7, ar fi si mai bine.
|
sunt non-stop`uri.
este in manastur, cum vii de la cocosul de aur sa mergi spre zorilor, treci de sens si cum ai trecut de pod, este vulcanizarea. duminica si in sarbatorile legale costul este cu 15% in plus faza de o zii normala, dar este non stop deschis :P langa vulcanizare este si ceva spalatorie, vanzare de motociclete, scutere... |
care stie o persoana care mi-ar putea suda ceva pe masina, adica sa-mi taie un prag si sa sude altul si sa mai sudeze pe ici pe colo ce-i cer eu.
ma intereseaza sa fie serios, sa lucreze bine si sa nu fie cel mai scump din oras |
got it. mersi :mrgreen:
|
Quote:
|
chiar nu stie nimeni un service, o persoana care se pricepe la ambreiaj pt motoare diesel??
|
Quote:
Incearca la Sali, pe varianta manastur-zorilor. este acolo un tip care se pricepe la motoarele diesel. |
Pt diesel-uri sunt 2 baieti, Lori si Zoli pe Bumbesti. E prima casa cum intri de pe Maxim Gorki pe stanga, cu o vie mare si 2 g4 si un transporter in curte.
|
salut baieti,nu stiti ceva vopsitorie buna si nu asa scumpa care sa poata vopsi capota la un fiat stilo? din plictiseala unii nu au ce face :( si zgarie masinile,mersi mult ;)
|
multumesc de mp`uri, 4 zile i`am injurat pe astia de la net si in final au venit si au rezolvat problema
|
Quote:
|
cunoasteti pe cineva care se stie cu geamurile electrice la un megane 1 cabrio?
|
service Auto Schwartz, str Plevnei, va recomand sa nu le treceti pragul. ieri am fost la ei pt ca nu mai aveam semnalizari si avarii la masina. ma gandeam ca so fi ars vreo siguranta, dar pt ca pana acuma nu m-am bagat la electrice la masina mea am zis ca mai bine ma duc la un service....serviceul asta e aproape de locul meu de munca si dimineata inainte de a intra la lucru, m-am oprit la ei si le-am spus care e problema, am bagat masina inauntru si s-au ocupat de treaba....totul a durat 20 min, a schimbat o siguranta arsa si o dioda arsa si ea si mi-au izolat un fir de la semnalizare care era patruns si facea scurt.....toate bune si frumoase dar cand am intrebat cat ma costa, mi-au zis......100 ron!!!! siguranta costa 2-3 lei, iar o dioda circa 10 lei iar 10 cm banza izolatoare cred eu ca e priceless. 100 lei pt munca de 20 min si piese in valoare de max 13 lei?? eu cred ca e furt pe fata si spun asta pt ca nu aveam decat 72 lei in buzunar si cand i-am zis ca ii platesc 70 si ii aduc restul mai tarziu a zis ca e bine si atat. de asta banuiesc ca tariful acolo e in functie de client,cu atat mai mult cu cat masina are numere de MM. ca sa nu mai vb de modul de a vorbi cu clientul dar asta nu o mai scriu pt ca m-as lungi prea mult. oricum va recomand sa nu apelati la acest service daca tineti la banii munciti. numai bine
|
OPC-u pe ei
0800080999 suna-i si fa o sesizare. |
banuiesc ca fiecare service are o rata anume pe ora de lucru.
Ai primit factura/chitanta pt banii aia? |
Quote:
nope...nici chitanta nici factura......au notat ei in ceva catastif de la ei acolo....e clar ca a fost teapa dar de asta am postat aici sa avertizez lumea care ar putea sa le treaca pragul ca sunt niste tepari |
eu am spus de 2 ani cand aveam garantia la lada acolo...ca`s niste tepari
o zis si sili ca`s niste banditi. |
NU PLECATI DE LA SERVICE-URI FARA CHITANTA/FACTURA !!
|
Service-uri bune si rele din cluj, unde sa mergeti,care sa le evitati...
Quote:
Trist, dar adevarat!:evil: Un mare minus din partea mea!:x |
cine imi schimba un bec la un Citroen C5 ca eu nu am nervi
|
100 ron
:P |
mai bine o las asa atuncea
vede bine masina si cu un far |
e dificil de schimbat Doamne iarta-ma un bec?
hai ca stiu ca is tat felu de avioane la care tre sa dai roata jos sa schimbi faru si dinalea.. |
paul sper ca sti ca glumeam ...
la golf si mie imi tre schimbate becurile, da ... :)) |
bine dar la tine nu ii rocket science
|
Salutare baeti !
Ma tot uitam unde sa postez sa fie ok .. sper ca am nimerit :) Caut si eu un service unde sa imi intoarca(dubleze) jeanta de 15' de tabla in Cluj + sa faca lucru calumea sa nu am surprize dupa montare :) daca stiti cumva si ceva tarifuri ar fi ideal. |
si crezi ca o sa poata sa ti`o centreze calumea?
|
care stie un service sau o persoana care ar fi instare sa`mi schimbe maine la prima ora un rulment?
este vorba de rulmentul stanga fata la un cielo din 95. |
Daca am rupt prezonul in fuzeta, schimb toata fuzeta sau s`ar putea extrage cumva?
are careva o idee? |
poi sudeaza un surub ... sau baga burghiu' in el ... sau fa-i cu dalta crestaturi ... sau schimba fuzeta :)
|
aveti careva un numar de telefon sau vreun contact de la baietii de pe strada Bumbesti care se ocupa cu golfuri, sau stiti cumva cum pot sa dau de ei in afara de varianta cu deplasatul acolo? eu lucrez de dimineata pana seara si nu am timp sa ajung pe la ei si caut disperat un numar de telefon.
|
s`o rupt in interior :( nu`l pot suda
oare cu burghiul ar iesi? oare se gasesc burghie de stanga? |
burghiu de stanga ... :D ... pai atunci da o gaura mai mica... si baga o filiera acolo si fa filet si introdu un shurub acolo si incearca asa. :D
Mesi si tu la un service ca tot omu'.. ca te-a rezolva vreun mecanic care n-are nimic de lucru. |
Pt viitori clienti ...am un preten cu atelier propriu la casa pe dtr B dul Muncii nr 51/53 execauta diverse lucrari(schimb,ulei,schimb motor,planetare,capete bara,telescoape,indrepat aripi,usi,sudeaza tobe,etc cam orice (macanica)si(tinichigerie)face si vopsitorie si cel mai Important!!! e ca lucreaza la preturi ff mici Ivan il cheama tel 0744 933 055
POST EDITAT - nu se includ preturi si nu se face reclama altundeva decat la bazar :) - NightRider |
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning