![]() |
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
Salutare baieti ! :-)
Spalatoria auto M.C.M. de pe str Frunzisului 17/a ,a doua la coborarea variantei Zorilor-Manastur pe partea stanga sau prima la urcare pe partea dreapta va ofera la 20 ron o spalare completa interior+exterior iar la 25 de lei serviciile sunt integrale (silicon,solutie jenti, solutie cauciucuri,aspirare port-bagaj,odorizant interior) sau la alegere solutie pentru curatarea plasticurilor. Totodata aici se curata tapiterii cu preturi incepand de la 100 ron . Preturile sunt aceleasi atat pentru autoturism cat si pentru SUV (10 ron exterior+10 ron interior). Iar in curand vom implementa un serviciu de programari pe net prin care va veti alege singuri ora,data si operatiunile pe care doriti sa le faceti la autoturism. Plus un alt serviciu noutate cred in toata tara :-) prin care daca sunteti foarte prinsi si nu aveti timp sa va deplasati personal la spalatorie masina va fi dusa si adusa inapoi spalata contra unei sume modice (5 ron) in plus fata de tarifele practicate. |
Quote:
|
Daca stiti cumva , as vrea o spalatorie premium, sunt dispus sa platesc si 50 de lei pentru un exterior, doar sa nu mai vad cum arunca unu-altu cu spuma pe noroi direct si sterge cu buretele.
Va multumesc. |
Era una mai scumpa si unde faceau bine, pe strada Fabricii de Zahar (nu stiu exact numarul), cum mergi spre Palatul Copiiilor (de pe Ialomitei), in dreapta, apoi imediat pe dreapta intr-o curte :-? da nu-mi amintesc cum se numeste
Edit : http://www.cluj4all.com/adrese/trans...,22/cartier,3/ Bepa Impex |
Quote:
Spalat de calitate + un interior facut de nota 10+. Silicon, sters geamuri, aspirat, solutie pt piele TOT. Chiar merita sa va spalati masina acolo. |
ce program de funct au cei de la selgros? ca as trece azi pe acolo daca tot ii lauda atata lumea sa vad daca fac treaba buna sau nu
|
Quote:
|
Am fost azi si am spalat masina la selgros, nu-s multumit deloc. Dupa ce s-a uscat pe geamuri in exterior erau murdare, cred ca le-au sters cu carpa murdara.
|
Quote:
|
Tre sa ridic din morti topicul: unde se mai spala de calitate in Cluj? Pana nu demult mergeam undeva inainte de podul de la terapia, pe straduta de pe langa unix, dar ultima data am gasit acolo alti baieti care au facut o treaba de mantuiala.
Azi am mers la cora, jenant: - ramas mizerie intre spite la greu (le-am sters eu dupa) - pete de bitum ramase pe ici pe colo pe motiv ca "nu mai avem solutia de curatat bitum" :( Efectiv nu stiu unde sa ma mai duc. La g94 din zorilor cand vad "spuma activa" ma ia rasul, plus ca mai sunt niste faze ciudate gen dat cu jetul pe pragul usilor cu usa deschisa :?: si sters apa cu stergator de parbriz dupa. La iulius cand am fost ultima data dupa ce am iesit la lumina am observat jeg ramas pe geamuri. Chiar nu mai stiu unde sa ma duc. Nu vreau minuni ceresti, vreau doar sa vad ca n-am jeg si ferodou pe jante dupa spalare si vreau sa vad ca parbrizul e curat uniform, fara urme "de stergatoare". Asa mult cer? p.s.: culmea e ca peste tot unde ma duc tot timpul dau macar 5 lei la baiat, in avans...am incercat sa dau si 10...degeaba :( |
Spalat de calitate? De aproximativ o luna spal masina doar intr-un singur loc. Pt mine e treaba de calitate, adica mie niciodata nu mi-au spalat-o de mantuiala. Pretul e unul surprinzator, 14 lei interior exterior, spuma, solutie geamuri, silicon tot tot. Ii recomand cu incredere. + ca la 3 spalari aveti una gratis. Spalatoria se afla langa podu de la ira. Cum vi pe pod de catre marasti o poti observa pe partea dreapta, catre selgros, faci prima la dreapta si o sa ai masina curata. Ii recomand!
|
Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
Traian 7 . Incercati cu incredere , au tot felu de promotii si preturi accesibile.
https://www.facebook.com/home.php#!/S...riaAutoTraian7 |
Quote:
Dar in schimb recomand BEPA din marasti(langa caminele de la poli) si mai este una la intrare pe strada Plevnei pe dreapta imediat dupa serviceul Schwarts. |
Quote:
|
Eu am masinuta din august 2012, si sunt tare mandra de ea. Si as duce-o la cele mai bune servicii.
Am dus-o la Iulius Mall. 40 lei interior-exterior si nu am fost multumita, pt ca au ramas patate geamurile si overall nu era great. Saptamana trecuta am fost la Nova, pe Campul Painii. A durat cam o ora, si am vazut tot ce au facut. Sunt extrem de migalosi si a facut-o sa arate impecabil. Am fost extrem de multumita. Am dat 27 lei int+ext. |
Unde e bepa mai exact? M-as duce pe-acolo in urma feedback-ului pozitiv dat aici.
|
Iti dau mai multe repere:
1. Inainte de Diego 2. Cum mergi spre Piata 1 Mai, dinspre Strada Fabricii Este pancarta mare cu Spalatoria Nova. Daca vii dinspre Marasti e pe partea dreapta, mergi pe Fabricii, mergi inainte prin sensul giratoriu, si o iei prima la stanga, chiar cum ai iesit de sub pot. Apoi mergi inainte, si cam la a doua poarta mare deschisa, ar tb sa intri. Sper ca am explicat bine. |
1 Attachment(s)
Quote:
atasez si harta...preturile sunt mai mari decat in alte parti dar in maxim 45 de minute dupa ce iti intra masina e gata si interior si exterior. |
Va multumesc mult. Azi le fac vizita :)
|
eu imi spal masina la o spalatoria proaspat deschisa cu preturi mici si lucru de calitate 100%
cum mergi spre aieroport, nu apuci sa treci podul de la ira si o iei prima straduta la dreapta si apoi iar la dreapta, este o spalatorie in care inclusiv patronul lucreaza, si are pretul cu pana la 5 lei mai eftin fata de alte spalatorii ceara ii da pe masina de te enerveaza la curatat de tapiterie iti face un pretz pe care nu-l obtii la nicio alta spalatorie nu e strada circulata, si are locuri de parcare suficiente, chear daca iti scoate masina la uscat in parcarea proprie nu ti se umple de parf precum la alte spalatorii orar-ul este super ok, stau pana la ultima masina, nu exista sa mergi acolo si sa-ti spuna e trecut de ora 22:00 nu te mai primesc... cum se intampla la majoritatea dintre spalatoriile din cluj mi s-a intamplat sa ajung la ora 23:40 si mi-au spalat si mie masina, si au facut-o calumea fara graba |
Quote:
|
Am fost la bepa: multumit 99%. A fost primul loc unde dupa ce au dat cu spuma (ca lumea btw) au curatat jantele de mana cu un burete, spita cu spita.
Rezerv 1% fiindca nimeni nu-i perfect, dar clar acolo ma duc de-acum 8) |
+1 pentru Bepa. Am spalat si eu de 2-3 ori acolo (problema e ca nu prea am drum prin Marasti) si a fost impecabila masina.
|
Quote:
|
Cu toate cele... aspirat, geamuri, sters plastice ajungi la 40 ron. Dar cum am spus mai sus, merita.
|
Quote:
|
Quote:
ceara e ceara, geamurile le scoate impecabil !! are o solutie de jante care le scoate ca si noi, asa lucesc de parca le-ar fi scos de la polisat de 10 minute :)) |
Quote:
O sa incerc si cea recomandata de Fixius, nu am fost inca acolo :-) |
Quote:
|
Eu am spalat astazi masina la Selgros ( stiam ca e deschis duminica ) si am fost foarte multumit . I-am zis sa insiste putin pe jante, si le-a dat cu o solutie inainte .
In rest, cu siguranta nu o sa mai merg la Cora sa o spal. Pot spune ca sunt multumit si de spalatoria "La Mimi" , de langa Iulius . Dar putin cam scump pentru ce ofera . Trebuie sa trec si pe la cele recomandate de voi . |
La Servicenter de pe Calea Turzii, gasiti o spalatorie auto, cu produse de cosmetica profesionale, produse Makra din germania. Folosim tehnologia nano.
Spalatoria se afla vizavi de reprezentanta Ford, pe Calea Turzii nr 173 Contact: 0733 053 692 |
1 Attachment(s)
Aici zici, Fixius?
|
Quote:
|
Am fost astazi sa imi spal masina pe Taietura Turcului si is ff multumit! 30 lei interior-exterior... aspirat , geamuri etc...
|
Quote:
eu acum aseara mi-am splat masina acolo, si fara sa ma laud cu a iesit masina atat de impecabilla incat mi-am facut o poza cu ea :)) geamuri, aspirat, periate presurile, curatare plasticariile cu solutie speciala, parfumat interiorul, jantele curatate cu solutie, cum masina e un negru perlat, efectiv sclipea eu ca sunt dea-l casei m-a costat 20 lei, plus au dat cu solutie pe cauciucuri si ceara pe geamuri, efectiv sunt super incantat !! plus merge cu stamila si la trei spalari a 4 e gratuita !! incercati !! |
Spalatoria Servicenter, de pe Calea Turzii, vis a vis de reprezentanta ford, gasiti servicii profesioanale de spalatorie auto, cosmetica auto. Aici gasiti si servicii de service auto, cu vanzare de piese auto, pentru orice tip de masina
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din 15 Martie se deschide prima spalatorie manuala unde spalarea se va face cu sampon auto iar metoda de spalare va fi singura 100% safe pentru masina.Exista o singura metoda unanim recunoscuta de tehnicienii din intreaga lume si anume metoda "two bucket method" sau metoda celor doua galeti.
Iata despre ce este vorba: www.youtube.com/watch?v=p3qj_dDuJg0 |
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning