![]() |
Re: Gta Domination Un Nou Mod Off San Andreas
Frate ia salvarea normale si pune-o in data!!1 si mai uite-te pe site si forum pentru informatii!!! Akolo se pun intrebarile nu aici!!
|
Ce aberati :):|..
1.ala nu e site'u meu...e pe net..nus al cui e....acolo e o modificare care iti permite sa il joci multiplayer..eu nu am facut nimica doar am postat pasii!!!!!!! 2.nu sunt din echipa,nu vreau,doar am ajutat spre placerea voastra..dar vad ca ati inceput sa mancati... am incheiat ;) pa! |
Ok am inteles scuze!!
|
ok;)....
|
Quote:
|
sti ce e aia franciza ? :)
+ ca aia de la sa-mp. com nu au nici o treaba..RO=site roman in limba romana .com=in engleza,international ;) + ce te doare pe tine cine a facut si ce a facut :| parca iti ia painea din fata :| Despre SA:MP Bine ai venit pe sa-mp.ro, acesta este siteul oficial pentru comunitate din Romania a jocului numit SA-MP. Aici veti gasi stiri si alte informatii despre SA-MP . daca citeai primul rand aflai.. |
Quote:
|
Re: GTA Bucuresti
sa zica si mie cineva de unde il descarc sa vad daca merge pls.
|
citeste de la inceput si o sa vezi site-ul unde e ....
|
Re: GTA MultiPlayer
mai nou...4tuning.ro a aparut si pe gta sa-mp serverul nu v-a fi tinut non-stop...(sv nu e al meu)...problema este ca v-a fi deschis peste cateva zile deci pana atunci instalati-va sa-mp si .. ne vom vedea pe server:P
|
Quote:
cu SLR faci drifturi mama mama :twisted: |
ROG UN MODERATOR de pe aceasta sectiune sa faca toate thread`urile cu gta san andreas [MULTIPLAYER, DOMINATION, BUCURESTI, PATCH ETC] intr`unul singur..deoarece CAND TE UITI PE LISTA PREA MULTE GTA...ROG FRUMOS
|
:lol: am lansat o prostie si au luato toti razna :lol:
|
:lol: ok ... n'am cui sa ii explic :*
|
cartierul ala dr taberei pe unde il gasim ?? sau apare in v2 ?
|
in v2 cred...dai o cautare pe google "gta bucuresti" o sa vezi acolo un site;)
|
Ne strangem in seara asta sa ne jucam?
|
86.126.163.225 ;) e on
puneti si voi pe mes crys_sl care vreti sa jucati..stabilim o ora cand putem toti si intram si ii dam bataie :) |
nimeni nu'i interesat ? o liniuta ceva ?:lol:
|
pai sa facem o liniuta un drift :D
ps: cryssl vezi ca tiam dat add pe mess |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare...de ce imi apare asa???(imaginea)
|
pai:
cand intri dai : /register si parola [ nu cont ce parola...] apoi /login parola apoi cauti care il vrei si dai shift altceva...nu vad:-?? ce ar putea fi a...si e indicati ca cei care joaca....sa aiba modul GTA DOMINATON |
Quote:
LE.da acum mi'am dat seama...ai rezolutia mica.*****isu e ok..e in mai multe limbi..totul e ok..doar rez mica ;) si setarile pe acolo... |
gta anyone???
|
momentan criss nu este acasa...dak vrei pot sa deschid eu sv meu...dar nu pot sa joc eu din cauza unei erori...iti mai aduci un prieten 2...daca doresti,daca nu...il poti asepta pe criss ... maine sau poimaine v-a reveni:P
|
129.125.106.161:2003 uite un servver poate poti intra pe asta:D
|
Deci ce trebuie sa instalez sa joc si eu multiplayer?
|
sa-mp.ro
descarci de acolo clientul apoi scri numele....copiezi ip..si intri:D ... si cica asta seara ..aia cu GTA Domniation lanseaza V2...asa ca nu te grabi..macar sa iei V2...si sa se faca un server cu v2...plm` |
Tin sa anunt ca modificarea pentru renumitul GTA San Andreas numita GTA Domination s-a lansat in versiunea a-II-a.
sunt puse masini noi facilitati noi etc` http://sareallife.freehostia.com/ |
deci pana la urma cand ne bagam pe srv mai multi sa ne distram ?!?
|
v2 sucks...cel putin la mine...cu sa-mp..am incercat si nu s'o conectat.. si nah..daca vreti va mai bag srv cand am timp va dau la unu admin si va distrati ;)..ca nu il mai instalez..nu mai am rabdare...v1 e cel mai bun.. ;) bafta
acum bag iara v1...sa vedem.. |
Re: Grand Theft Auto : San Andreas - Mods , Patches & CO
Site-ul GTA Domination a revenit dar ne-am schimbat putin host-ul!! Pentru a descarca modul GTA Domination intrati aici!!! http://sarealllife.freehostia.com/index.html !!
|
7 Attachment(s)
ceva si de la mine:)
|
imi cer scuze, dar cea mai tare modificare romaneasca pentru GTA San Andreas este GTA Bucuresti, vizitati http://gtabucuresti.mx.kz
|
Am o problema
Am o problema cu gta san andreas intru in el si nu imi apre new game ,option,quit imi apar niste patratele si daca dua pe primu(new game) apoi dau tot pe primu(un fel de start) imi eiei din joc is da o eroare !!! Dc apare in loc de new game etc patratele?:?::?::?::?::?:
|
reinstaleaza-l iar daca nu merge nici cu reinstall....CUMPARA ORIGINALUL
|
Re: Am o problema
Quote:
|
Re: GTA San Andreas
are cineva vreo idee unde as putea gasi subtitrare in romana pt San Andreas??
|
cum pot sa instalez masini in joc ? :oops::lol: ID : xstefanutzux 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning