Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 28 BPO Dacia Concept (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/39172-28-bpo-dacia-concept.html)

LUCI BV 89 WRC 14-07-08 23:23

Re: Dacia Concept

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1645481)
m-am hotarat sa-i iau jante de aro 10 ca da mult mai bine acum astept sa gasesc si buza de la aripi de golf 1 sper sa iasa bine,daca stiti pe cineva care vinde pasaje de aripa de golf 1 sa-mi dati add pe mess sau sa postati aici,id meu e [email protected]

am 2 aripi de g1 cu pasaje perfecte am vrut sa le pun la mine dar m-am razgandit dak vrei te pot ajuta cu ele

Preparatul 14-07-08 23:25

imi trebui decat pasajele...daca e si le poti taia..ne intelegem la pret le pui la pachet ca vad ca stai in brasov si le trimiti:D

Preparatul 26-07-08 22:42

17 Attachment(s)
Batrana n-a mai intrat la salonul de frumusete cum va-am spus din motoive financiare in prim ul rand :(
Si am mai avut niste probleme personale de care nu vreau sa-0mia duc aminte...
Azi i-am facut niste poze ca am fost cu ea pe la tara :D

bolidu' 27-07-08 16:34

preparatule fa cumva si aliniaza si tu ochelarii aia pe fata ca sta unu mai sus si altul mai jos,fa stopurile de pe spate mai inchise la culoare,renunta la paravanturile de pe spate si mai coboar-o si tu vreo 5 cm!

CristiRS 27-07-08 21:32

vecine cand punem folie pe stopuri si facem inelel la jante ?

Preparatul 27-07-08 23:35

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1664976)
preparatule fa cumva si aliniaza si tu ochelarii aia pe fata ca sta unu mai sus si altul mai jos,fa stopurile de pe spate mai inchise la culoare,renunta la paravanturile de pe spate si mai coboar-o si tu vreo 5 cm!

am analizat problema..si cred ca o sa trec pe alt model de masca...sau sa-i fac ceva lu asta...am incercat dar nu mi-a mers o sa cumpar alti ochelari si alta masca...

de ce sa renunt la paravanturile de pe spate?

iar de coborat trebuie mai mult de 5 cm...
am in gand asta de mult..dar ma gandesc la vre-o varianta cu alte arcuri de pe alte masini...

Preparatul 27-07-08 23:37

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1665383)
vecine cand punem folie pe stopuri si facem inelel la jante ?

punem vecine folie...

inele la jante ma gandeam la cele din inox sau din ce sunt alea din targ dar nu am mai gasit...

deocamdata masina sta pe dreapta ca nu mai am permis...

da nu ma impiedica sa-i mai fac cate ceva

CristiRS 28-07-08 20:31

am cautat si eu de am lesinat alea de "inox" pana la urma tot vopseaua este solutia, deja sunt meserias :lol:

Preparatul 28-07-08 23:21

facem :D cat de curand:d daca e facem si suspensia..ii mai taio din arcuri pe fata:D sa fie mai low

CristiRS 29-07-08 19:18

pai cand ca sunt plictisit ca nu prea mai am ce face la a mea, pana nu imi vin piesele si o vopsesc :lol:

Preparatul 29-07-08 19:22

de unde cumpar si eu niste bari din platisc cum ai tu pe sti dar drepte ca alea din vitan majoritatea sunt strambe vreau ceva bun:D

CristiRS 29-07-08 19:27

eu le am din vitan dar am o smecherie facuta la ele sa nu se mai strambe :lol:

dj_03_mem 29-07-08 19:33

zimi si mie smecheria ta ca poate imi este si mie de folos

CristiRS 29-07-08 21:17

bara mea se da jos impreuna cu armatura de fier, care la randul ei este intarita cu 2 tuburi metalice, apoi partea de sus de la bara din plastic eset intarita cu un adeziv care se plastifica dupa cateva ore si prinsa de armatura de fier, numai ca armatura este mai in fata, asa ca am pus o bucata de tabla care sa opreasca deformarea plasticului de la caldura & co.... si cel mai simplu este sa intretii bara, sa nu curga benzina pe ea si sa speli masina des :lol:, nu ma intrebati cum se numeste adezivul respectiv ca nu mai stiu

dj_03_mem 29-07-08 21:29

mc mult dar mie imi trebuia numele adezivului ca am incercat cu o gramada si nimik plasticul nu se prinde de armatura. Te poti interesa si u cum se numeste pls

CristiRS 29-07-08 21:57

eu am primit o sticla de la cineva, spre uimirea mea sa intarit si tine mai bine decat poxipol, o sa incerc sa aflu denumirea

Preparatul 30-07-08 00:29

da dar alea din targ acum..sunt strambe deja:)) n-am gasit una dreapta
sa vad ce fac poate gasesc la dezmembrari una calumea...ca alea din targ sunt plastic dala tare se sparge direct...alea de fabrica sunt mai moi...se indoaie..

bolidu' 30-07-08 12:00

3 Attachment(s)
preparatule pozele promise!daca iti plac ale tale sunt,ti le fac cadou!

Preparatul 30-07-08 12:17

multumesc frumos bolidule sa vad cu ce oferte mai vine si ja-rule :D

Preparatul 30-07-08 12:21

Nu vine nimeni cu o oferta .....
vreau bari de plastic de dacia 1310 normale nu zambetul lu ili....astept oferte!!!!!!

stilostilo 30-07-08 12:33

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1670087)
preparatule pozele promise!daca iti plac ale tale sunt,ti le fac cadou!

De unde le-ai luat?

Preparatul 31-07-08 01:35

Quote:

Originally Posted by stilostilo (Post 1670143)
De unde le-ai luat?

le vrei?40 de ron

cip77 14-12-08 13:53

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1665584)
am analizat problema..si cred ca o sa trec pe alt model de masca...sau sa-i fac ceva lu asta...am incercat dar nu mi-a mers o sa cumpar alti ochelari si alta masca...

de ce sa renunt la paravanturile de pe spate?

iar de coborat trebuie mai mult de 5 cm...
am in gand asta de mult..dar ma gandesc la vre-o varianta cu alte arcuri de pe alte masini...

paravinturi,stopuri albe,angel ice,jante latite,pasaje de golf,crezi ca dau bine cu stilul clasic care lai adoptat pt dacie?Arata bine dar(intodeauna va exista un dar)mergi pe spoilere fie ele clasice sau la comanda da mai bine.

Preparatul 14-12-08 20:41

Quote:

Originally Posted by cip77 (Post 1920247)
paravinturi,stopuri albe,angel ice,jante latite,pasaje de golf,crezi ca dau bine cu stilul clasic care lai adoptat pt dacie?Arata bine dar(intodeauna va exista un dar)mergi pe spoilere fie ele clasice sau la comanda da mai bine.

bine v-am gasit pe toti
n-am mai postat nimic pe acest thread de ceva timp...imi cer scuze!
acum ca am "revenit" sa zic asa m-am gandit sa schimb aspectul putin la babuta 8)

referitor la ce-ai spus tu mai sus cu paravanturi si altele nu cred ca v-or mai fi mult timp pe masina deoarece ma gandesc la o restilizare :D:D
ceva gen NIG?sau WRC nu exact ca ele dar ceva in genul lor sau mai sus de al lor :twisted: nu ma injurati :oops:
acum v-om vedea,am deschis si un thread cu ce piese as avea nevoie pt inceput sper sa le gasesc repede !

stilostilo 15-12-08 18:53

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1671513)
le vrei?40 de ron

Nu mersi nu mi se potrivesc, am skoda
a vrut un coleg de-al meu dar sa razgandit.

Preparatul 15-12-08 18:56

Quote:

Originally Posted by stilostilo (Post 1922650)
Nu mersi nu mi se potrivesc, am skoda
a vrut un coleg de-al meu dar sa razgandit.

ok,are cineva jante cms-uri sau elba pt dacie?

Preparatul 17-12-08 16:06

Re: B 28 BPO Dacia Concept

nimeni?nu are jante de vanzare?upp

morcov_ssl 21-12-08 18:07

am eu un set d jante pe 13 ....... 450 ron + 2 gume cadou

brosko 21-12-08 19:34

am vazut un set de jante CMS la un magazinas de piese auto de pe Calea Vitan aproape de IML dar cerea foarte mult pe ele.erau cu tot cu caucioace.

Preparatul 21-12-08 21:30

Quote:

Originally Posted by morcov_ssl (Post 1934909)
am eu un set d jante pe 13 ....... 450 ron + 2 gume cadou

ce model??:D poze?

Preparatul 26-01-09 20:52

2 Attachment(s)
cateva poze de la dezmembrarea lolutei:D
stai linistiti ca nu o dau la fier vechi:D
i-a venit si ei vremea,am cam uitat-o ce-i drept:D o sa revin cu poze:D

Preparatul 14-02-09 20:52

are cineva idee ce ce trebui sa modific daca vreau sa pun faruri de e30?

Preparatul 15-02-09 08:47

nimen i nimik?nici-o sugestie nimic?

B-11-AYG 15-02-09 19:07

parerea mea e ca: tr se le prinzi suporti in holsuruburi negre[dalea de rigips] putin modificate aripile capota, si nu in ultimul rand niste relee:lol:

xanderrr 15-02-09 22:14

relee pentru ce?:)...modifici doar prinderea prietene;) ..mufa de la bec e aceasi;)

B-11-AYG 15-02-09 22:34

Quote:

Originally Posted by xanderrr (Post 2070327)
relee pentru ce?:)...modifici doar prinderea prietene;) ..mufa de la bec e aceasi;)

daca stau eu bine sa ma gandesc "pretene" becurile de urs sunt mai puternice si sar putea sa isi prajeasca instalatia. "pretene''

bolidu' 15-02-09 22:39

nu va mai certati ma in necunostiinta de cauza!pune omule osu la treaba daca vrei cu adevarat sa faci ceva!vorbe pe forum sunt destule!daca intampini grautati si nu le dai de cap atunci se cuvine sa intrebi .....NO OFFENCE!;)

Preparatul 16-02-09 09:33

pai de apucat m-am apucat de treaba dar sunt mai multe probleme..farurile ies mult inafara,distanta dintre faruri nu corespunde cu cea de la masca..dasta intreb ca farurile nu intra pe gaurile de la masca si daca pun doar unul ala intra dar iese prea mult inafara...ca altfel nu deschideam acest subiect ca sa mai fac niste pagini pe topic..

cannavaro 16-02-09 10:46

1 Attachment(s)
na belea

Preparatul 16-02-09 14:43

frumos dar eu vreau faruri de e30 :)

All times are GMT +2. The time now is 16:11.

- Copyright 2026 4Tuning