![]() |
Re: BERTONE TURBO EXTREME
Quote:
|
de ce sa nu posetz???????poti sa-mi raspunzi pe mess....ca ai id-ul meu
|
Quote:
Maryo ai batut vreun STI cu start de pe loc????Sau discutia este doar ipotetica??? |
maryo ..da ce masina ai...????calibra let???4x4??
cred ca suntem cam off topic...e vb de masina lui "bertone turbo" |
Ultimulpost de offtopic aici si il rog pe Dragos sa ma ierte.
Te provoc pe tine Edy ca ai 4X4 sa ne dam sa vedem daca pot sa bat un Subaru cu start de pe loc. Ai cam inceput sa ai ceva cu mine banuiesc si momentan nu e cazul sa vorbesti despre masina mea - mai bine ocupa-te de masina ta si vorbim dupa ce bati macar cateva din masinile pe care le-am prajit eu.......fara suparare. Quote:
|
Quote:
am facut 1000 km azi am facut niste mici teste si acum tremur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dupa ce m-am linistit va scriu face 2bari in turbo la 3000 ture patineaza in a1-a in a2-a sii a 3-a ca atat i-am dat e bestie si softul este facut sa mearga 8100 ture................................ |
Dragos vreau si eu o tura cu masina.
A mea face 1 bar cu turbina de fabrica si imi pare bomba- nici nu vreau sa ma gandesc cum merga a ta. felicitari |
Quote:
|
2 bari.....atat ajunge....iai facut in cat ia suta?....
|
Quote:
|
fara cuvinte......
|
Felicitari pentru terminare rodajului.Asteptam un video cu o plecare...si daca nu are cine sa te filmeze ma ofer eu cu cea mai mare placere.Daca vrei da un PM
|
Quote:
|
Ok astept un semn de la tine.Iti las pe PM adresa de MSG
|
dar te rog sa pui filmul pe forum,...
|
Pai in nici un caz nu as fi filmat si pastrat filmul numai pentru mine :D In ziua in care voi filma va fii pus si filmul aici.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
suna foarte tare....sincer.....de curios...la 2 bai..cate ture are,am vazut ca schimbai repede...
|
super tare ...2 bari...ce ture are pana cand schimbi si are 2 bari....pun cam multe intrebari....sunt novice si asa modificari nu am vazut pe o masina....de auzit se aude dar nu asa detaliat....sa urmaresti pas cu pas....
|
Quote:
nu am lasa-to mai mult ca are doar 1000km |
E incredibil cat de repede iti creste turatia.Din ce se aude zici k e o motocicleta.Super tare sa ai parte sa te bucuri din plin de ea
|
Nu pot sa cred.
Ala e ceasul de TURBO??? ft tare |
Tot Respectul...
|
bertone turbo astept un semn de la tine cand ai timp sa facem filmuletul
|
bertone turbo...ce vesti ne mai dai.....cum merge,cum trage,cum pleca...:)
|
salut si felitari pt masina,cat despre filmulet am ramas cu gura cascata.abia astept sa mai vad masina pe sos chitila.multa bafta
|
ai zis k facem un film cu masinuta ta?mai vrei sa mai facem?
|
bertone turbo....ai disparut?eu unul chiar iti admir munca si as dori detalii daca esti bun sa ne zici!
|
he mijn frend mijn name hakan from holland i have opel astra cabrio turbo
is that jour car what i see in the picture |
Re: salve
he mijn frend what for car jou have
|
Sal ... felicitari pt. masina !!!! te-am vazut pe 16 cand ai plecat m-am si speriat ! am ramas trasnit de cum se aude si cum trage !!! Bv'0 !!!
|
Quote:
|
...cum merge....orice!cum trage,in cat ia suta,...un filmulet cu ea in mers,cum pleaca...cu pm sau aici
chiar sunt fascinat de masina ta... 10x |
Moama frartzilor cum poate sa fie masinutza asta am citit si eu pe sarite si am vazut cum este masina asta bai fratzilor asta e racheta nu gluma si mai ales ca imi place tare forma ca de eu sunt Fan mare de Calibra si asta fiind derivata din calibra nu avea cum sa nu imi placa
|
Quote:
cand cineva spune ca masina lui trage de 350hp sau mai mult cred ca e o poveste.pe mine nu ma speriat motocicleta cat ma speriat masina.nu credeam ca poate sa mearga asa .astept inca 2 piese lm-1 si apexi boost controler ca dau presiunea de turbo mai mica in primele 3 viteze.patineaza in vit 3 cu roti pe 18/235 cu autoblocant sii fara sa ii dai cu debraiere violenta,schimbi viteza debraezi si accelerezi apoi cand face 1,5 pana la 2 incepe sa patineze{in a 3-a} |
wow....la caii astia...si cum zici ca pleaca,chiar iti trebuie un boost controler sa mai mergi si normal cu ea:)) in cate o zi:)).
|
Quote:
|
super opelul tau are nevoie de un 4X4...se gaseste pt astra G?
|
nu stiu sa se fi facut pt astra g 4x4, si nici d la calibra nu ar merge k nu este aceiasi platforma, probabil p undeva o fi ceva...
Chiar vroiam sa t intreb (b_t) dk ai boost controler, ala chiar face treaba knd dispui d atat d multa putere. bafat in continuarei, si mai baga poze..filme..etc k sunt miii d curiosi :) |
adibose, turbo a scris: sant foarte fericit de masina
cand cineva spune ca masina lui trage de 350hp sau mai mult cred ca e o poveste.pe mine nu ma speriat motocicleta cat ma speriat masina.nu credeam ca poate sa mearga asa .astept inca 2 piese lm-1 si apexi boost controler ca dau presiunea de turbo mai mica in primele 3 viteze.patineaza in vit 3 cu roti pe 18/235 cu autoblocant sii fara sa ii dai cu debraiere violenta,schimbi viteza debraezi si accelerezi apoi cand face 1,5 pana la 2 incepe sa patineze{in a 3-a} __________________ |
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning