Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Despre 4Tuning.ro / Noutati / Sugestii / Reclamatii (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii.html)
-   -   Reclamatii - "Aberatorii de success" (https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/38216-reclamatii-aberatorii-success.html)

aleks 07-06-08 16:14

Re: Reclamatii - "Aberatorii de success"

functioneaza, acum sunt destul de multi oameni care se ocupa de problemele aparute pe forum si semnalate de voi, in cateva ore maxim(dar de cele mai multe ori in cateva minute) problema se rezolva

dolb 12-06-08 09:32

https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/76336-draga-soferule-reguli-bun-simt/page-14.html

paginile 13 si 14, deja s-a ajuns la o cearta fara rost

apache 13-06-08 00:31

dolb mai bine zici numarul posturilor ca de exemplu eu am sa imi apara 5 raspusuri pe pagina, tu poate ai 15 ..si asta inseamna ca ce ai tu la pagina 1 eu am la pagina 3

dolb 13-06-08 10:24

nu inteleg ce vrei sa zici, eu am zis paginile 13 si 14 pt ca erau asediate de 2 useri care se certau incontinuu

Eugen_TL 13-06-08 22:33

https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/79295-vw-passat-1-9tdi-vanzare/page-2.html

sterge cineva tot mai putin anuntul si postarile de UP ale mele? deja se abereaza pe topicul meu

dolb 15-06-08 17:30

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1577183)
https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/75760-dacia-logan-masina-buna-proasta/page-9.html

user: bobytzul
reason: batjocura la adresa mea desi i-am explicat foarte frumos

revin asupra userului "bobytzul" care NE STRESEAZA PE TOTI pe topicul "Dacia logan buna sau proasta" .. omul asta nu are limite! e in stare sa se duca la presedinte sa il ameninte ca daca nu da decret ca logan e cea mai proasta EVER .. il omoara!

apache 15-06-08 23:11

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1592747)
revin asupra userului "bobytzul" care NE STRESEAZA PE TOTI pe topicul "Dacia logan buna sau proasta" .. omul asta nu are limite! e in stare sa se duca la presedinte sa il ameninte ca daca nu da decret ca logan e cea mai proasta EVER .. il omoara!

subscriu :!::!:

aleks 16-06-08 10:52

am sters postarile agresive si am vorbit cu el din nou, sper ca se va schimba situatia...

dolb 23-06-08 11:07

La categoria FIRME XENON e un baiat care are 10 topicuri deschise cu site-ul lui! totusi vreau si eu sa mai ridic anuntul meu cateodata si sa mai vand si eu un kit, doua.. se poate face ceva?

aleks 23-06-08 13:52

le-am unit intr-un singur topic, este indeajuns un topic de prezentare pt o singura firma, pe aceeasi sectiune

apache 24-06-08 23:40

Am o rugaminte mai aparte . vreau sa mi se stearga contul si toate posturile daca se poate in afara de acesta . Imi pare rau ca ma retrag dar este penibil ca pe un forum ce se vrea a fi respectat, sa imi exprim parerea intr-un mod cat se poate de civilizat si cat se poate de on-topic si sa imi fie sterse posturile pentru ca nu convin anumitor persoane.

Va salut

dolb 24-06-08 23:42

what seems to be the problem apache?

Gabi 25-06-08 05:21

Nu mai cereţi să vi se şteargă conturile, pentru că nu se va īntāmpla. Dacă aveţi probleme pe forum, puteţi raporta supermoderatorilor. Puteţi posta pe Probleme/sugestii/reclamatii (pentru că nu văd aberaţiile īn problema ta). Dacă preferi să dai bir cu fugiţii, n-ai decāt, dar contul nu ţi se va şterge.

aleks 25-06-08 10:23

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1611404)
Am o rugaminte mai aparte . vreau sa mi se stearga contul si toate posturile daca se poate in afara de acesta . Imi pare rau ca ma retrag dar este penibil ca pe un forum ce se vrea a fi respectat, sa imi exprim parerea intr-un mod cat se poate de civilizat si cat se poate de on-topic si sa imi fie sterse posturile pentru ca nu convin anumitor persoane.

Va salut

pe ce sectiune ti-au fost sterse posturile?
si in urma carui conflict?

Daniel_Toa 25-06-08 12:50

Eu ma ocup de sectiunea Dacia, deci pentru aberatii, certuri, etc. astept un PM de la voi sau eventual postati in acest topic.

bogdan_wrc 30-06-08 13:40

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=189
sterge cineva si da ceea ce merita?

Xel'Naga 30-06-08 14:21

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1621100)
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=189
sterge cineva si da ceea ce merita?

trebuie sa ii dai un PM unuia din cei 3 Moderatori de pe sectiune si vor rezolva ei !! : RoSonic, DnI, BASU !! Orice moderator ii poate da o infractiune dar cred ca este mai OK sa se ocupe cei care MODEREAZA acolo si sa stearga si eventualele posturi care au condus la incingerea spiritelor !! ;):arrow:

aleks 30-06-08 16:24

mi-am permis sa intru eu si sa sterg intregul sir de posturi care au condus la inflamarea spiritelor pe acolo, e mai bine asa decat sa dam infractiuni, acum cred ca discutia se poate relua fara sa se mai supere nimeni...

Xel'Naga 30-06-08 20:41

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1621407)
mi-am permis sa intru eu si sa sterg intregul sir de posturi care au condus la inflamarea spiritelor pe acolo, e mai bine asa decat sa dam infractiuni, acum cred ca discutia se poate relua fara sa se mai supere nimeni...

asa tata bravos ... ;):idea::arrow:
ce ne-am face fara TINE sau GABI :-P:D

dolb 30-06-08 20:42

intr-adevar aleks si gabi sunt cei mai eficienti moderatori/supermoderatori de pe forum! Totodata sunt si neutri, nici nu vorbesc la misto ( ca altii ) si nici nu ironizeaza alti useri! Felicitari baieti!

aleks 01-07-08 09:51

ce pot spune decat multe multumiri pentru aprecieri

dolb 13-07-08 09:40

este un user: pacifier , polueaza fiecare topic cu reclama!

Xel'Naga 15-07-08 00:17

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1642534)
este un user: pacifier , polueaza fiecare topic cu reclama!

zi un exemplu sa vedem CE SI CUM !! ;):arrow:

Bogdan_ozzy 15-07-08 00:22

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 1645673)
zi un exemplu sa vedem CE SI CUM !! ;):arrow:

Are Bann .

apache 30-07-08 14:03

https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/85749-renault-lansat-india-versiune-lux-logan/page-10.html s-a incins treaba acolo

aleks 30-07-08 14:33

multumesc de link, s-a rezolvat :)

apache 31-07-08 17:39

https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/85731-bmw-318is-coupe/page-4.html

cineva sa se ocupe de thdreadul asta daca se mai poate .
Mi-am exprimat parerea despre masina omului pentru ca pretul mi s-a parut destul de mare pentru vechimea ei. Binenteles ca mi-au sarit toti cei care se ocupa cu adusul masinilor in cap ,cum ca vai cat de meritat este pretul etc etc ..ca nu cumva sa le stric eu afacerea.
Ba mai mult au inceput sa ma jigneasca si sa vorbeasca aiurea despre mine.NU AM AFIRMAT ABSOLUT NICAIERI CA ESTE DACIA PESTE BMW ,CUM S-A SPUS DE NENUMARATE ORI ACOLO,TOT CE AM ZIS ESTE CA VALOAREA DACIEI MELE CA PRET ESTE PESTE ACEL BMW .....SI CA ARE CEVA ANI..DECI ESTE VECHE.SPER CA ESTE EVIDENT FAPTUL CA AMBELE AFIRMATII SUNT PERFECT ADEVARATE

Apropo ...vad ca 66nfs e un dumnezeu pe aici,ca l-au pupat acolo in dos toti.

Scriu acest post pentru ca am primit avertisment din simplul fapt ca am stricat bussines-ul gastii oamenilor priceputi in aducerea fosilelor in romania

Gabi 31-07-08 17:50

Şi dacă ar fi cerut 10.000 Euro, tot nu era o problemă. Cu ce te deranjează pe tine că un om cere pe produsul X mai mult decāt face ? Dacă erai interesat de achiziţionarea maşinii şi datorită preţului mare erai īn imposibilitatea de a o cumpăra, mai īnţelegeam, dar īn cazul de faţă ai mers pe zicala "zise şi 'nea Ion, că e şi el om".

apache 31-07-08 17:52

ok,sa zicem ca nu trebuia sa zic ceea ce am zis. DAR daca tot am zis trebuia sa imi sara toti in cap cu ce s-a zis pe acolo ? ba chiar unu-mi spunea ca am un junghi de dacie...totusi...si warn tot mie

aleks 31-07-08 18:00

ma abtin sa comentez situatia, insa e bine ca pe topicurile de pe bazar sa nu intervenim, e o tara libera, fiecare cere cat vrea pe masina, legea cererii si a ofertei face regula.

adriano9 02-08-08 17:20

buna,baiatu asta MIVEC ex rmb,ma streseaza prea mult si vorbeste degeaba.se poate face ceva ? sau trebuie sa il suport in continuare https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/75456-mercedes-w124/page-4.html

aleks 03-08-08 13:35

s-a rezolvat

adriano9 04-08-08 12:09

multumesc

cosmin_cosmin_1 13-08-08 20:57

altul care vrea sa-i creasca numarul de posturi cu orice pret mi se pare a fi SV25MBN
sa-l urmariti si voi sa vedeti daca nu-mi dati dreptate :)

apache 14-08-08 02:21

da,cu foarte mare siguranta sv25mbn e genul care vrea doar sa ii creasca posturile. eu am mai spus pe aici despre el dar mi s-a zis ca mi se pare ,ca nush ce...dar chiar am vazut ca are 1 milion de posturi pe zi .

dolb 14-08-08 09:00

vi se pare! ... serios vb

aleks 14-08-08 09:35

verificam situatia, multumim de sesizare

semecristian 25-09-08 22:46

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1695429)
verificam situatia, multumim de sesizare

Deja e a doua oara cand strica topicul. I-au fost sterse posturile o data.. acu iar a inceput... e concurs de posturi offtopic..
(ala e postu meu, deasupra lui sunt "problemele" , si probabil vor fi si dupa )
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?p=1776527#post1776527

Gabi 25-09-08 23:16

S-a rezolvat !

SV25MBN 19-12-08 13:50

Nu stiu de ce aveti impresia ca imi doresc atat sa imi creasca numarul de posturi :) La urma urmei, nu are nici o importanta ce numar de posturi scrie ca ai in stanga, sub nick. Inteleg sa crezi asta despre cineva care isi doreste sa creasca in "stage", dar de la "Stage 5" in sus nu stiu de ce si-ar mai dori asta cineva. apache, ti-o zic cu mare prietenie, nu mi-o lua in nume de rau, dar am zile intregi, poate chiar si peste o saptamana, in care nu postez nimic. Daca am momente cand apar posturi ale mele mai multe, pe mai multe subiecte, intr-o singura zi, se poate intampla datorita unei perioade mai lungi de absenta, si cand revin doresc sa imi spun parerea legat de unele din temele la care sunt abonat. La stirile care apar pe prima pagina nu cred ca am mai comentat de nu stiu cat timp, rareori o fac, si asta doar cand este ceva interesant, subiect legat de care vreau sa spun si eu ceva. Imi pare rau ca v-am dat impresia asta, din moment ce nu imi doresc sa imi creasca numarul de posturi, avand in vedere ca nu ma ajuta la nimic. Daca se poate puteti sa imi dati si nr de posturi la 0, nu ma deranjeaza. Nu asta urmaresc pe 4tuning. :) Cu prietenie, Bogdănel.

All times are GMT +2. The time now is 15:06.

- Copyright 2026 4Tuning