![]() |
Re: Provocare!!!!(cerem revansa)
eu va spun in seara asta daca vin sau nu... ;)
|
pana la urma.. propunerea e pt vineri sau sambata?
|
Quote:
PS: Mi-a soptit o pasarica ca face blondu_vsp cinste lal toti ca tot e ziua lui :lol: :lol: |
as zice sa fie ca si cu fotbalul... sambata seara... a fost ok...
|
personal as vrea sambata.. pt ca vineri lucrez pana la 22:00 .. :( si de mult am vrut sa mai merg la paintball.. oricum.. ce zic si baietii..+ poate nu sunt singurul... sambata suntem mai odihniti :P
|
Cica face cinste cu munitzie, cate 3 bile de caciula... :twisted:
|
Quote:
|
cine-si puine masina pe post de baricade? o sa aiba o vopsea f. interesanta..
|
Daca folosim numai bile negre ma bag eu :)
|
lasa mah.. apoi mai facem noi o expozitie cu .. masini abstracte
|
phlow ... baga id`u asta in lista : golfuletz_Gti
sa vb;) |
scuze.. :P am uitat robert87ro
|
Pana la urma cum ramane cu paintball-ul? ... mergem nu mergem? .. pe mine unu nu ma prea pasioneaza decat daca jucam pe un teren sinistru:2gun: .. ceva de genu Inchisoarea Doftana undeva pe la miezul noptii :D ... unii stiu la ce ma refer:yikes: :help: :yikes:
|
la doftana e misto sa mearga doar 5 oameni .. cu un tel si o camera de filmat.. ai vazut ca in multi.. nu are farmec..zici ca e greadinita..
|
Quote:
|
mah.. singura senzatie a fost ca nu ii cunosteam pe toti.. si ma gandeam 2 ori inainte sa ii las sa se apropie :P anyway..sambata cred ca e mai bine decat vineri ;;)
|
si pe mine ma pasarit o ciriputza k blondu ar face cinste :D:D>:) la multi ani !
|
lasati mah pasaricile. .si lasati baiatul.. ar trebui sa puneti mana de la mana sa ii umpleti voi pusca.. doar e ziua lui :P
|
-Juniorii.....hai cu organizarea .....pac-pac , bauta sau footbal?? hai baietii hotarati-va......nu stam degeaba in weekend......activitate......
|
Haideti hotarati-va mergem sau nu mergem??kiar nua re nimeni chef de un pac-pac? haideti ku tupeu..
|
Bauta sau pacpac...fotbal...Orice numai degeaba sa nu stam.....de bauta logic k bem:D
|
bun de mancat ce bem ? :D
lasand gluma la oparte.. :D hai ce facem ?! |
Quote:
|
pai frumos ar fi sa zica toata lumea.. cine e pt paintball.. pana acum eu KIwY Florica. Altcineva?
|
off topic dar.. http://www.protv.ro/stiri/social/o-i...cuit-auto.html greii soselelor ataca...
|
=)) ..... prea mult Tokyo drift... ma rog...... creati alt topic daca vreti sa vb despre aia
|
Quote:
|
Pai ar fi bine sa stim unele date inainte....
Cine are numarul de telefon, ar putea suna sa intrebe din cati poate fi formata o echipa (lucru care e in functie de cate arme au) Si sa vedem cum facem echipele cum jucam dup-aia. Deci domn organizator :twisted: pune-le o intrebare la oameni sa stim si noi daca venim cu arme de-acas` sau ceva de genu :) |
kiwi ai treaba :D hai ocupate
|
Quote:
|
mah. ei ne dau tot ..gratis.. noi cumparam doar bile.. in rest e ok... numai oameni sa fim.. echipele le facem de cat vrem noi.. cred ca vreo 20 daca nu mai mult.. nuamia sa fim noi atatia..
|
GXZ de la noi cine mai merge?
|
Quote:
|
Quote:
|
asta e si ideea :)) a marfa noaptea totusi se vede ceva ceva
|
o sa fie putin aiurea..pt ca mastile or sa se abureasca.. si e nopate.. nu o sa distingi coechipier de inamic.. + cand iti dai casca sa o stergi.. poc ti-ai luat una-n freza :P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa arata casca , nu este dintr-o bucata
|
In urma vorbirii ku FLORICA am decis sa rezervam terenul pt. Sambata ora: 23:00 Terenul are app.3000 m patrati, Echipamentul este GRATUIT + nocturna...
Cum am mai spus minim 100Bile/pers.noaptea Tarif 30 bani/Bani |
Se pare ca nu pot sa.l editez:
SUPER OFERTA! • La 150 de bile cumparate primesti 20 de bile GRATUIT / persoana • La 200 de bile cumparate primesti 50 de bile GRATUIT / persoana |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning