![]() |
Re: Club TICO
Ajunge in 8000rpm...asta in treapta a 2-a si undeva pe la 85km/h.
|
deci pana la urma ajung la concluzia ca unu de max 8000 ii ajunge
|
Vezi ca sunt unele de la Pilot care merg si pe 3 cilindrii si costa cam 150 RON. Am vrut eu sa-mi iau insa acum am renuntat pentru ca voi vinde tico-ul.
|
Quote:
Eu unul sunt foarte multumit... Pentru baietii care au intrebat daca lumina albastra e deranjanta...raspunsul e DA, e foarte deranjanta noaptea, la drum lung mai ales. Poate sa confirme si tatal lui TopSer. Haideti cu sigla aia, ce aveti de gand? Astept proiectul final vectorizat (eu nu ma pricep deloc, ca-l faceam eu, dar e ca si cum ai pune un strutz sa croseteze...). Si care mai veniti pe la mare, dati si voi un PM constantenilor cu Tico, sa va asteptam cu o bere la intrare in Mamaia :lol: |
1 Attachment(s)
toate ca toate vb de atata timp si nu am fost instare sa gasim un stiker , O noua varianta(cu toate ca e furaciune,adevarul e ,ca e super jmechera masinuta)
|
S-a mai propus asta o data, nu am cazut de acord cu ea. E mai bine sa punem ceva 100% original...
|
1 Attachment(s)
hai ca mai am o varianta
|
oau..arata bine :) sa-i bagam oare niste culoare ?
|
ok facem un sondaj CATI MAI SUNT DE ACORD CU ASTA? MAJORITATEA DECIDE
|
hai sa punem toate variantele sa le dam un numar si sa le votam dupa numar
trimiteti mail.uri cand incepe sa fie toata lumea anuntata hai cine vrea sa organizeze treaba ii dau o mana de ajutor atat cat pot [email protected] vali_brun3tu e ID meu .'.'. 0 buburuza mortala .'.'. |
misto asta arata bn cu masina avand usile deskise ,ar merge putina culoare adik cercu ala kre inconjoara masina sa fie rosu ;)
|
13 Attachment(s)
Fratilor!!! eu inpreuna cu bz51zid am hotarat sa facem o alegere FINALA a Stikarul. Siglele care deja sunt pe site le.am inscris in concur deja cele care vor sa intre se pot inscrie la mail [email protected] sau ID vali_brun3tu, pana pe data de 19.08.2007. Stikarul ales va fi dezvaluit pe data de 26.08.2007 find confirmat pe site. Voturile sunt asteptate pe site.
Votul sa nu fie insotit de nici un comentariu. |
vot. nr 14
|
VOTEZ nr 14
|
votez: nr 14 :)
|
bvoo baietzi :)
|
Baieti, degeaba votam, nici una dintre siglele de mai sus nu se poate materializa intr-un sticker...cred ca n-ati vazut ce inseamna un sticker bi-color, nu mai zis de unul cu 3-4 culori...nu trebuie sa existe portiuni de o singura culoare care sa fie mai subtiri de 3 mm, iar culorile se aplica fiecare separat sub forma de "straturi". De exemplu, Tico-ul pus de mine, cel furat de la colegii nostri cehi, are conturul negru cu linie groasa, ceva in genul asta trebuie sa gasim si noi...
Nr. 14 este excelent ca pozitie a masinii, trebuiesc ingrosate liniile de contur (si parerea mea este ca e de ajuns conturul cu alb, aplicat peste geam cu care sa faca un contrast - o sa editez un pic cand am timp). De asemenea, eu consider ca ar fi mai bine ca desenul 14 sa fie modificat astfel incat bara sa fie stock...pentru ca masina fiecarui membru sa se poata identifica cu sigla clubului, masina stock fiind masina care este comuna pentru noi toti (fiecare si-o face in stilul lui...) PS: mie unul imi place mult si nr. 10, eu cu el votez. |
1 Attachment(s)
hai sa lasam majoritatea sa decida(in legatura cu grosimea liniilor te inseli pt ca eu am deja un stiker lipit pe masina care are linii mai subtiri de 3mm, asta depinde doar de cat e de specializata firma unde faci tu stikerul) orcim am mai ingrosat limiile ca intradevar erau cam subtiri dar nu am nimic impotriva sa il modifici
|
baieti nu va grabitzi cu emblemele, asteptati sa ajung acasa , si o sa fac eu una misto , in photoshop si o si vectorizez in corel. putintica rabdare.
|
topser sa speram ca faci ceva mai misto decat nr 14 :) dk nu ramane aceea :)
|
1 Attachment(s)
Sal! Foaarte tare ideea:rockon: !Dar nu noua...M-am gandit si eu la un club Tico dar mai ales la intalnirile cu membrii clubului...cate femei :chick: au Tico fratilor!:lol: In legatura cu logo-ul,in nici un caz nu poate fi furaciune...:x Hai sa fim mai creativi.Nr. 14 imi pare mai rpd o dacia nova acolo,... usile deschise...hai mah ca nu-i lamborghini-cel putin la aspect:woowoo: .Nu vreau sa jignesc munk nimanui dar la o adik vom purta totzi logo-ul p masini...Am facut si eu ceva in graba in paint;dak va place in ansamblu puteti sa-i mai aduceti imbunatatiri in orice privinta.Scz de critice,sunt constructive!:peace:
|
:peace: :peace: :peace: nr 14 ,ce ai facut in paint sati o pui tu:peace: :peace:
|
nu te obliga nimeni sa iti pui pe masina ce nu iti place !!! daca esti asa critic scoate tu o sigla mai misto ca nu am mimic impotriva pana acum o mica parte dintre noi asta am votat
|
bz51zid....te sustin....toata lumea numai cometaza, ce dumnezeu ... knd face cineva o sigla se gaseste unul...sa comenteze.. in ritmul acesta nu o sa avem niciodata o sigla :( dk cineva se considera mai bun, sa faca el o sigla. Ink odata...FELICITARI pt sigla, si pentru munca depusa.
|
MC OVIS haideti baieti trebue sa ajungem la o concluzie finala
|
roby tico ?specifica te rog cui te-ai adresat cu sticaru facut in paint ca are 2 intelesuri(si nr 14 e facut tot in paint sau desenul facut de TATARMAN)
|
am votat nr 14, dar mam grabit ,nu am nimic cu tatarman sa nu ma intelegi gresit
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta cu siguranta o sa va placa!
|
Da Frate Si Eu Sunt De Acord Cu O Intalnire In Septembrie In Kpitala, Si Parerea Mea E Sa Adoptam Toti Sticker-ul 14 Si Am Terminat Toata Problema ...k Doar Are Cele Mai Multe Voturi So..........?
|
fratilor Sticker-ul nu putem sa il avem toti in aceleasi culori decat dak il punem pe luneta, dak il punem pe porbagaj fiecare il face in culorile care se potrivesc cu masina
Hai sa nu mai punem voturile la sfarsitul comentarilor, e greu sa le inumeri |
1 Attachment(s)
:wave: Hai sa va mai in cerc nervii cu ink ceva:boxing: Ce ziceti de asta?:-P :peace:
|
:lemon: Sa vad cum apreciati munk adevarata :ballbounc ! In functie de asta am sa imi bat capu:chillpill . Eu mi-am cerut scz ptr. criticile p kre le-am avut la adresa unui logo nereusit,nepotrivit sau furat(iar asta a fost opinia mea)...dar voi...:pissed: !?!? O dam la pace si facem ceva frumos sau ne balacim in kich?-O intalnire a membrilor clubului,kre se va infiripa POATE aici,nu se poate concretiza anul asta,sa fim seriosi.Sa avem rabdare sa ne facem cunoscuti si astfel sa adunam membrii mai multi...Pentru inceput,dak am reusi sa colaboram concret si constructiv(noi cei kre suntem p for),am putea pune totul la punct in amanunt astfel incat sa avem la anu' primavara-vara o intrunire de amploare..."Hai sa dam mana cu mana,k sa facem mai multe maini":peace:
|
e draguta dar nu tre sa fie prea complicata si din punctul meu de vedere sa nu fie colorata cu cat mai simplu cu atat mai bine ircum sa vedem si parerea celorlalti
|
cu intarziere VOT Nr. 14 !!!!!!! am fost prin tzara vreo 2 sapt ....... Nr.11 (creatie personala) nu era necesar sa fie supusa la vot, era doar o sugestie la logo'ul precedent (layout'ul) dar multumesc ca nu am fost ignorat :-) ....... Problema e ca eu o sa am nevoie de 4 stickere :oops: 2 pt Tico mele si 2 pt tico din "familie" 8) ......... se poate ?
|
1 Attachment(s)
Tatarman (2) - fara culoare.
|
bz51zid da.mi sigla cu numarul 14 vreau sa o fak sa vedem cum arata pe foaie de aluminiu
|
Tatarman ce numar ai la masina plm hai astia din Cta sa ne intalnim lu.ati id meu vali_brun3tu
|
1 Attachment(s)
Tatarman 3 - schitza
|
1 Attachment(s)
tatarman (4)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning