![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD (intalniri,actiuni etc)
vine cine vine, dar unde? in fata la primarie? ora 21?
|
Yep. 21 - 21:30
|
Eu voi fi prezent in fata la primarie intre ora 9-9:30. Cine vine, bine, cine nu, iara-i bine.
|
pana la urma care mergeti la oradea?
si cine concureaza? |
scuze,,...la baia mare
|
bai altadata cand mai iese "Comunitatea" prin centru sau la un suc sa ma anunte si pe mine va rog, daca nu eu zic ca topicul asta poate fi sters !!!
|
OK, tocmai am ajuns acasa. Doresc sa incep prin a-i multumi lui Dari ca a venit ;) nu, nu sunt chiar deloc suparat, de fapt mi se pare funny sa absenteze tocmai fata care dadea vina pe noi ca nu mergem :-P
In schimb mersi lui Evo, Squid, Abstrakt, Tristan si Morghen ca si-au facut aparitia. Pacat ca passatu are probleme, chiar as fi vrut sa incercam una mica :D |
Quote:
sper ca nu te superi, ca nici nu ai de ce! |
Quote:
|
Deja ne suparam ba baieti.
Acuma am aflat si eu ca cica am spus aseara ca Dari nu s-a prezentat fiindca i-a fost frica, si alte rahaturi scoase din cuptor peste noapte. Pai nu stiu ce sa zic... n-am baut nimic azinoapte, sunt tanar, cred ca memoria inca imi mai functioneaza. Nu vad ce motiv as fi avut sa spun asa aberatie din moment ce eu vorbisem cu Dari cu aprox 3-4 ore inainte de ora intalnirii la primarie, si mi-am dat seama ca e o fata ca lumea, si ca vine si ea doar for fun, nu la ceva olimpiada internationala. Amandoi tratam presupusa liniutza ca pe ceva distractiv, si nimic mai mult. Singurul lucru pe care l-am zis azinoapte legat de Dari a fost ceva de genu "Vai ce fac cu fata aia maine ca n-a venit :D " da, bineinteles pe un ton foarte light, tin minte ca au si ras cei din jur, deci toata lumea a inteles ca a fost o gluma. Nu stiu cine i-a spus chestiile alea, dar are clar o problema cu perceptia realitatii, sau pur si simplu nu stie ce fel de persoana sunt si a interpretat exact pe dos. Mi s-a mai spus ceva... vreau sa mai clarific si faptul ca nu ma simt deloc "victorios" din cauza faptului ca Dari nu s-a prezentat... voi totusi cine credeti ca sunt? Ceva pusti de 5 ani care se crede superior tuturor si il doare in cur de toti? Am totusi 20 de ani, sunt umblat prin lume, si am trecut cam de mult timp peste comportamentul ala. Din start nu era vorba ca cineva castiga si altcineva pierde, in formularea mea catre Dari nu am folosit cuvantul provocare in mod intentionat, fiindca nu vreau sa dovedesc nimanui nimic. Tot ce fac cu masina o fac for fun si atat. Imi pare rau ca s-a ajuns la chestia asta, dar in acelasi timp nu ma simt vinovat pentru absolut nimic. |
bwuaahaha, las` ca a fost bine, am urmarit blondele alea cu 3-aru cabrio ;)
|
Quote:
|
Deci....si de la capat ca sa explic pt toata lumea.
Chiar daca sunt mai nou pe aici si nu ma cunoaste lumea dupa cate vad eu ma agit cel mai mult ca sa facem intalniri.Ceea ce inteleg eu prin intalniri nu inseamna sa mergem sa ne rupem masinile, sa facem liniute sau mai stiu eu ce minuni cu masinile, zic sa ne intalnim sa ne imprietenim sa formam o COMUNITATE de prieteni si asta consta in iesiri la suc, povesti, sfaturi, betzii(aviz amatorilor:twisted: ) si mai stiu eu cate. Chiar daca in momentul intalnirii nu aveti masina disponibila(cazul dari) anuntati pe forum ca vine sa va ia cineva....eu zic ca ar fi bine sa ne cunoastem mai bine si sa nu ne mai judecam unu pe altu gratuit pt ca nu e frumos. Ceea ce vreau eu sa fac este sa fim o comunitate mare de prieteni si asta fara voia voastra nu se poate ! ...citeste cine vrea, intelege cine poate |
luc , evo..nu va mai necajiti :)) vine cine vrea....sau ma rog cine poate. a fost okay si aseara ;)
|
nah gata? deci din comunitatea 4tuning din Arad cine vine la Baia Mare?
|
Vin sa filmez g60
|
foarte bine :) cine mai vine?
|
Quote:
:drunk: :drunk: :drunk: :wave: chiar asa nu te mai necaji Evo ca asa e pe forumu asta , se interpreteaza gresit ,se fac aluzii si sint o multime de rauintentionati :evil: noi sa fim sanatosi :-) adela cand esti in oras da un bip sa iesim si noi cu baietzii astia minunati sa dea si ei un suc , un vin rosu , etc 8) ;) Bafta la curse EVO!!! :joy: |
Quote:
|
Intalniri,actiuni ceva?haideti k vine toamna:)sau o venit deja:lol:
|
Quote:
e cam offtopic ea acolo , trebuia postata invitatia aici, da nah.... deci aveti actiune , be there and have fun ;) ps. faceti poze cu fetele ,sa mai avem subiect de discutie si noi pe topicu nostru;) ca vad ca pozele is la mare cautare :lol: |
Quote:
|
pana la urma am fost;)
|
hai ca o fost ok pana la urma :)) cam "calda" vremea pentru inot..dar o mers si asa.
intro zi hai sa mergem la biliard :) |
Quote:
|
Cu kartingul cum ramane?
Si tennisul? Nenea EVO... :lol: |
aaa chiar Dari :P ziceam noi de tennis ;-) am putea merge si la bowling la Conti :D
|
Quote:
|
Vaaai...ai facut cunostinta cu fata si nu i-ai retinut numele...:lol:
Vai vai :-P |
au` ca "tipa cu Corsa" :shakefist
Dana ma cheama! try to remember ;) |
Quote:
|
Dana ... nu te-ai luat intr-o dimineatza pe la 3-4 de un tip cu Corsa de RDS , zona Podgoria ? Mai erai cu o prietena si un tip in spate...
|
Quote:
|
Quote:
|
daca tot sunt doua dane pe forum acum eu zic sa le gasim o porecla la fiecare k sa nu le incurcam...ce ziceti de idee?
la blue dana propun sa-i zicem.....DanaP (p de la pejo-u ei) iar la ayria sa-i zicem DanaO (o de la opel) ce ziceti? |
danap zagarie nori ca prea inalta.....
danao cum are useri la 4tuning ayria ( ayran) fara suparare ok ??? |
TEKIN te astept la karting:D
|
Numa pe el il inviti ? hmmmm...
Mai bagam un karting in grup ? |
Veniti veniti,sasa au adus karturi noi..trebe sa le facem rodaju:lol: :lol: :lol:
|
mergem cand vreti
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:48. |
- Copyright 2026 4Tuning