![]() |
Re: MarisDesign
Quote:
Daca aveti de gand sa faci vreun trailer la masina cand e gata pentru strazi te pot ajuta. Cu soundtrack-uri, cu montajul, ce mai e nevoie. :) |
Super! O sa te contactez atunci. Merci.:lol:
|
1 Attachment(s)
Lucram si invatam. Sunt mandru de carbonul meu. :oops:
Diferenta de la o lucrare la alta: P.S. La poza 2 oricum mai e mult de munca.:lol: |
Amice, ce opera de arta poate iesi din mana ta! pff Ai toate felicitarile mele!:D
|
foarte real Maris! Te felicit!
|
1 Attachment(s)
Merci Reme si Cubteen!
E gata si asta, urmeaza spatele! Trebuie doar sa gasesc un nume bun acum. :lol: |
foarte fioros...
|
@Reme, punctele de suspensie inseamna ceva rau? :lol::lol::lol:
|
Este superb!
Incredibil cat de bine ti-a iesit carbonul. Ma oftica... :)) Nume?: Cobra, Barracuda. :D E o oarecare asemanare cu masina. |
2 Attachment(s)
Merci. S-a ales pana la urma 458 Velocita.
Si daca tot fac 3 ani de cand fac virtual tuning, am pregatit si un colaj cu majoritatea lucrarilor (pe care le-am gasit). A fost emotionant!:lol: P.S: Imaginea cu colajul e foarte mare, sa puteti vedea tot.:lol::lol::lol: |
A iesit un proiect foarte frumos. Felicitarile mele ! Ai un talent deosebit :D La reflexiile din spate n-ar merge un shape blur ? parca sunt cam zimtate.
p.s : toate lucrarile tale sunt destul de reusite, bravo ! |
Felicitari Maris ! Imi place mult ce ai facut cu conceptul acela de Dacia 1300 dar cel mai mult imi place ca ai adus tuning-ul masinilor mai tinere pe calea "cea buna" majoritatea s-au axat pe ozn-uri si body-uri enorm de late.In cazul tau pot sa spun ca fara indoiala si cea mai mica retinere as da pana la ultimul cent pe una din cele lucrate la Duke :) .Foarte fain felicitari!
Underground ;) |
felicitari!!! mi se pare mie sau ai facut pana si efectul panzei de paianjen pe para fata ::))
|
ai lucrari de exceptie...nu pot decat sa te laud!!!! Felicitari!!!!
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri!
@Cobra: Ai dreptate cu shape blur, dar acum nu mai are rost, pozele fiind deja trimise la media. @Underground: Conceptul de la Dacia nu e facut de mine ci de Alexandru Maris, cu sh, care este defapt userul "mba" aici. Multi fac confuzia din cauza userului meu, care este "prescurarea" de la Marius si numele lui Alex de familie. @Dany: Lucrarea nu este un render pur, contine si elemente de c/p ale reflexiilor si texturilor, de-aia pare asa real. Un render pur, doar brush, pe laptop de 15 inch, doar cu mouseul (asa lucrez eu) e aproape imposibil sa iasa la nivelul asta de realism @Reme: Multumesc! |
3 Attachment(s)
Un nou proiect, Lamborghini Huracan "Minotauro"
Designul pe care il abordez este menit sa infrumuseteze liniile masinii. Fara exagerari, fara OZN-uri! |
Quote:
|
M-am uitat si eu pe net de lamborghini huracan pentru ca nu mai tin pasul cu ei de la murcielago incoace pentru ca au scos prea multe modele. Facand comparatie intre masina originala si kitul tau, as putea spune ca cei de la lamborghini (fara nici o gluma) ar trebui sa te angajeze ca designerul lor. Ai reusit prin ideea ta sa aduci masinii un aspect agresiv, curat si modern. Te felicit din inima, lucrezi impecabil. Tot respectul :!:
|
vai de capu meu cat de bine arata...sunt uimit...
|
E superb.
Cand colaboram? :lol: |
Multumesc tuturor pentru comentarii! @Skelter, cand o sa se iveasca ocazia facem ceva. :D
|
7 Attachment(s)
Vad ca e cam pustiu pe aici. Asa ca mai postam ceva, sa nu moara threadu. De lucrat, lucrez tot timpul. :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am tot promis ca fac un tutorial. Am facut ceva simplu, o sa urmeze tutoriale mai detaliate, poate si un time lapse, dar sa vad cum stau cu timpul.
YOUTUBE |
Am numai cuvinte de lauda la adresa ta :D Am vazut si celelalte lucrari mai noi si sunt foarte reusite. Sper ca iti merge bine si pe partea cealalta. Intrebare : La brush cand lucrezi la reflexii, lucrezi si cu blend-uri ? sau folosesti doar culori apropiate caroseriei pentru umbre, lumini etc ? Spre exemplu vad la acest BMW foarte reusit, o reflexie pe usi. Este o imagine trasa cu wrap sau liquify ? Sau doar brush ? Ca vad ca are mai multe straturi de lumina.
Multumesc. Noroc ! |
ai reusit sa ne surprinzi iara cu o lucrare de mare finete. Felicitari!
|
@Reme: Merci!
@Cobra: Nu lucrez cu blend, iar la lucrarea asta, daca te uiti atent la video-ul de pe Youtube, dupa ce am incadrat masina, am luat caroseria de pe donor, am facut-o alb negru iar apoi i-am dat "soft light". Asta ajuta cand faci full brush, desi nu e un full brush complet, sa iti usureze munca la reflexii asa complexe. Dupa asta eu am ajutat reflexia sa prinda viata, jucandu-ma cu lumini si umbre, cu tableta. Deci e o combinatie de brush cu copy-paste, zic eu. O sa mai pun video-uri si cu alte metode de lucru dar si lucrari cap-coada. |
Am niste stiri importante pentru voi. Astazi am facut grupul IVDC-International Vehicle Designers Comunity pe Facebook, o comunitate pentru designerii amatori si profesionisti. Intr-o zi am reusit sa ne adunam 40 de persoane, printre care multi designeri de foarte inalt nivel dar si designer Renault si multi altii. Va invit sa intrati si voi in grup, ca sa puteti avea ocazia sa comunicati sa sa primiti feedback de la oameni de top din industria asta. Tot ce va rog este sa nu postati prea multe lucrari, cel mai indicat fiind una pe zi. Si sa observati calitatea lucrarilor postate, ca voi sa incercati sa postati cele mai bune lucrari ale voastre. Eu nu am o problema cu lucrarile f slabe, si ele merita corectate, dar multa lume mi-a zis ca ar dori ca grupul sa ramana la un nivel inalt al lucrarilor.
Link: https://www.facebook.com/groups/577337112376593 |
superbe lucrari..imi place cum lucrezi
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning