Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Focus ST vs. Astra OPC (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/37633-focus-st-vs-astra-opc.html)

GodfatherN 05-06-08 17:43

Re: Focus ST vs. Astra OPC

eu zic ca dintre toti dealerii Ford, cei de la Colina sunt cei mai seriosi...
Fac treaba in stilul pur romanesc, dar o fac cum trebuie iar eu dupa 18 milioane si ceva de experiente neplacute cu toti ceilalti ajungand la Colina m-am..linistit ca sa zic asa...
Am in sfarsit unde sa ma duc cu masina si sa plec cu ea inapoi linistit !

Skip_FF 05-06-08 22:13

ca look focusul e mult peste opel ..e mai batbatec..:D si pe circuit mi se pare mult mai stabil si mai vanos fordu...parerea mea

bogdan_wrc 06-06-08 08:10

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1573688)
Inseamna ca esti ingnorant. Daca chiar te intereseaza poti sa faci un schimb de mailuri cu ei si sa vezi ce iti promit. Btw exista Colina in Ploiesti?

hahahaha eu sunt ignorant in legatura cu dealerii din RO, pt ca am avut destule experiente.
nu exista colina in Pl, dar am auzit si de colina destule...

dar tu nu esti ignorant pt ca iei de bun ce iti zice cel care iti vinde masina, fara nicio acoperire de la producator? care e interesul lui? sa iti zica ca poate tine si 500 de cai. oricum, daca e sa crape tot la el vii....si 99% te va scoate pe tine vinovat.

deci recunosti ca acel kit exista doar in RO, si se ofera garantie doar in RO? atunci cum iti explici asta?
nu am nicio treaba sa fac schimb de emailuri cu ei, pt ca sincer nu ma intereseaza atat de mult subiectul. eu vroiam decat sa arat niste idei.
dupa cum se vede am alt avatar decat ST.

daca as fi asa interesat as face un shimb de emailuri cu un dealer din afara.

si daca e o luam asa, si cei de la Nurvil-dealer VAG- ofera chip tuning cu garantie. ABT cica. dar asta inseamna ca e bun pt o masina noua..sau ca VW e de acord? nu.

UNLORD 06-06-08 17:11

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1574894)
hahahaha eu sunt ignorant in legatura cu dealerii din RO, pt ca am avut destule experiente.
nu exista colina in Pl, dar am auzit si de colina destule...

dar tu nu esti ignorant pt ca iei de bun ce iti zice cel care iti vinde masina, fara nicio acoperire de la producator? care e interesul lui? sa iti zica ca poate tine si 500 de cai. oricum, daca e sa crape tot la el vii....si 99% te va scoate pe tine vinovat.

deci recunosti ca acel kit exista doar in RO, si se ofera garantie doar in RO? atunci cum iti explici asta?
nu am nicio treaba sa fac schimb de emailuri cu ei, pt ca sincer nu ma intereseaza atat de mult subiectul. eu vroiam decat sa arat niste idei.
dupa cum se vede am alt avatar decat ST.

daca as fi asa interesat as face un shimb de emailuri cu un dealer din afara.

si daca e o luam asa, si cei de la Nurvil-dealer VAG- ofera chip tuning cu garantie. ABT cica. dar asta inseamna ca e bun pt o masina noua..sau ca VW e de acord? nu.

Eu i-am intrebat daca se mai pastreaza garantia dupa ce optez pt kitul ala si ei mi-au raspuns ca ramane la fel adica ca ma bucur in continuare de ea. Crezi ca fac misto de posibilii clienti?

law53 06-06-08 17:18

Quote:

Originally Posted by Skip_FF (Post 1574272)
ca look focusul e mult peste opel ..e mai batbatec..:D si pe circuit mi se pare mult mai stabil si mai vanos fordu...parerea mea

pe circuit, pe linie dreapta nu e mai "batbatec"!

UNLORD 06-06-08 19:52

Quote:

Originally Posted by law53 (Post 1575794)
pe circuit, pe linie dreapta nu e mai "batbatec"!

Ba e mai "batbatec" dar nu e mai barbatesc. :)

bogdan_wrc 09-06-08 08:07

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1575780)
Crezi ca fac misto de posibilii clienti?

si de ce nu ar zice asa...doar sa o cumperi?

adevarul ca da..mi-ai dat un motiv suficient sa cred ca pastreaza garantia....pt ca ti-au zis stie...

tu chiar ai 28 de ani?

UNLORD 09-06-08 13:42

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1580122)
si de ce nu ar zice asa...doar sa o cumperi?

adevarul ca da..mi-ai dat un motiv suficient sa cred ca pastreaza garantia....pt ca ti-au zis stie...

tu chiar ai 28 de ani?

Nu stiu de ce tot insisti. Ce vrei sa demonstrezi? Daca vrei sa te convingi, intereseaza-te dar in niciun caz nu ma mai sicana cu tot felul de remarci semidocte. Eu ti-am spus ce promit aia de la Colina. Tu nu crezi dar nici nu vrei sa verifici asta. Ca in Ro exista diferente intre practica si teorie nu contest dar de obicei un contract de garantie se semneaza si nu cred ca isi pot permite orice. Tu probabil esti obisnuit cu tratamentul celor de la Porsche Romania dar sa stii ca mai sunt si alte holdinguri care pot avea alt respect fata de clienti (nu ca cei de la Porsche si aici mai pot adauga si Volvo sau Peugeot care iti dau masina cu ornamente de la motor furate de mecanici). Si la BDT am un prieten care si-a lasat masina iar cand a luat-o avea mai multi km (semn ca aia se dadusera cu ea fara nicio jena). Am condus multe masini la viata mea, am fost si pe la servicuri, de multe ori mi-a venit sa strang mecanicii de gat, am cumparat masini si stiu si de calitatea servicilor romanesti ca este sub orice critica. Chiar nu militez pt vreun holding anume (desi tu crezi asta) si crede-ma ca nu imi face placere sa am de a face cu servicile romanesti. Dar exista diferente (de la costuri si garantie pana la servicii oferite), eu am vazut-o cu ochii mei pt ca am umblat pe la multe reprezentante.

GodfatherN 09-06-08 14:21

unlord...iti cam dau dreptate...
bogdanwrc...esti acid si nu ai motiv...Parca nu ai trai tot in Romania. Uite, eu sunt multumit de cei de la Colina dupa ce am fost dezamgit de cei de la Romcar si cei de la BDT. Asta raportat la service-uri...Cat despre kit-uri aftermarket...la noi in tara sunt probleme peste tot iar garantia este practic relativa la felul in care stii sa te descurci...
Asta e...o sa ne ia ceva timp sa ajungem sa fim respectati ca si clienti si sa respectam dealerii(asta cand o sa se intample prima conditie, bineinteles :P )
Si inca ceva, Bogdanescu...:p am vazut ca ai facut o remarca la faptul ca tu ai Audi la avatar...:p. O sa trec prin Ploiesti ca sa vad cam ce poate S3-ul tau fatza de un amarat de Ford...:-). ce zici ?
:p

bogdan_wrc 09-06-08 14:52

nashule..imi esti simpatic.... eu te astept.... daca vrei iti dau si telef meu...dar poate e cazul sa spunem si ce avem inainte de toate... daca chiar vrei..discutam pe PM. chiar sunt curios sa vad un ST in lucru... macar daca la hot hatch nu a putut veni :

dar eu vreau sa ne vedem..asa de amorul artei, si pt ca sunt curios cum stau fata de anumite masini. pt ca fizic nu stiu cat sau mai ales CE demonstrezi :) daca chiar vrei, iti gasesc un S3 nou dispus sa va vedeti... daca vrei sa compari cu masinile de pe piata actuala :)
esti constient ca vom pune in valoare toata atuurile masinilor da? adica si de pe loc? si ca nu sunt tare-n gura asa de nebun :P:P

PS: pot sa aduc si o ibiza galbena sau un Polo negru? sau un GTI negru? :) daca tot demonstram ceva anume....

eu m-am luat de faptul ca ne bazam sa spunem ca un motor tine 300 de cai pe faptul ca aia de la dealer ne promit o garantie la un kit de turbo, cumparat de la ei.
si kit care nu este vandut DECAT la ei. nu pe afara.
asa si eu pot spune ca OPC tine 500 de cai, ca mi-au zis mie aia de la dealer din nu-stiu ce oras.... te ajuta cu ceva? sincer!! de asta tot te rugasem sa imi arati undeva unde se ofera acel kit OFICIAL. dar nu ai pus niciun link. sincer ma doare cam in spatele adidasului daca chiar exista asa ceva, pt ca oricum, garantia data de ei, e cam nula prin afara tarii. asta in care aceasta garantie chiar exista la ei!
de ce FORD DE sau FORD UK nu stiu ce acest kit si de aceasta garantie?

plus ca ma doare si mai in spatele adidasului, pt ca nu ma vad sa imi iau ST curand. desi, vad si apreciez cateva lucruri la el.

dar in fine... sunt eu acid fara motiv... si nu am zis ca sustiii vreun holding...dar eu nu cred CE ZIC ei fara o baza clara....un link, ca sa nu zic un contract sau un caz real....

repet: garantia este pt masina, pt motor sau doar pt kitul turbo?

in fine, nu va deranjati sa imi raspundeti.

sper ca nu o dam in nebunii si versusuri S3 vs ST, persoane VS persoane.

sincer, si eu as alege tot ST dintre astea doua....din topic. dar stii cum e..dintre 2 rele...il alegi pe cel mai mic :P

PS: nasule, vezi ca nu am S3 8p ci, S3 8l, adica modelul vechi. ;)

GodfatherN 09-06-08 16:18

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1580826)
nashule..imi esti simpatic.... eu te astept.... daca vrei iti dau si telef meu...dar poate e cazul sa spunem si ce avem inainte de toate... daca chiar vrei..discutam pe PM. chiar sunt curios sa vad un ST in lucru... macar daca la hot hatch nu a putut veni :

dar eu vreau sa ne vedem..asa de amorul artei, si pt ca sunt curios cum stau fata de anumite masini. pt ca fizic nu stiu cat sau mai ales CE demonstrezi :) daca chiar vrei, iti gasesc un S3 nou dispus sa va vedeti... daca vrei sa compari cu masinile de pe piata actuala :)
esti constient ca vom pune in valoare toata atuurile masinilor da? adica si de pe loc? si ca nu sunt tare-n gura asa de nebun :P:P

PS: pot sa aduc si o ibiza galbena sau un Polo negru? sau un GTI negru? :) daca tot demonstram ceva anume....

eu m-am luat de faptul ca ne bazam sa spunem ca un motor tine 300 de cai pe faptul ca aia de la dealer ne promit o garantie la un kit de turbo, cumparat de la ei.
si kit care nu este vandut DECAT la ei. nu pe afara.
asa si eu pot spune ca OPC tine 500 de cai, ca mi-au zis mie aia de la dealer din nu-stiu ce oras.... te ajuta cu ceva? sincer!! de asta tot te rugasem sa imi arati undeva unde se ofera acel kit OFICIAL. dar nu ai pus niciun link. sincer ma doare cam in spatele adidasului daca chiar exista asa ceva, pt ca oricum, garantia data de ei, e cam nula prin afara tarii. asta in care aceasta garantie chiar exista la ei!
de ce FORD DE sau FORD UK nu stiu ce acest kit si de aceasta garantie?

plus ca ma doare si mai in spatele adidasului, pt ca nu ma vad sa imi iau ST curand. desi, vad si apreciez cateva lucruri la el.

dar in fine... sunt eu acid fara motiv... si nu am zis ca sustiii vreun holding...dar eu nu cred CE ZIC ei fara o baza clara....un link, ca sa nu zic un contract sau un caz real....

repet: garantia este pt masina, pt motor sau doar pt kitul turbo?

in fine, nu va deranjati sa imi raspundeti.

sper ca nu o dam in nebunii si versusuri S3 vs ST, persoane VS persoane.

sincer, si eu as alege tot ST dintre astea doua....din topic. dar stii cum e..dintre 2 rele...il alegi pe cel mai mic :P

PS: nasule, vezi ca nu am S3 8p ci, S3 8l, adica modelul vechi. ;)

Bogdanescu...:-) te-am agatzat !!!
Iti dai seama ca nu sunt inconstient sa fac o comparatie intre S3-ul tau si ST-ul meu ceva fara blocante macar...Dar eram sigur ca accepti o mica provocare...Ideea este ca tre' sa trec in weekend prin Ploiesti si poate ne-ntalnim sa vedem ce si cum...Cu un S3 m-as da doar pe un traseu virajat pentru ca de pe loc, mai ales daca ai umblat la el nu prea am sanse...deocamdata :p...
Cat despre garantie...ce sa spun...Si cand e vb de piese stock cum ar fi un ...catalizator astia iti spun ca : "hai sa vedem daca fabricantul il da pe garantie - 7-10 zile, dupa care: "hai sa vedem daca il avem pe stoc sau undeva in Europa" - 5-7 zile dupa care, stupoare : Iti spun ca nu il au fabricat, deci : 90-120 de zile !!! Si atunci...preventiv...la ce crezi tu ca m-as astepta in caz de ceva piese aftermarket ? Tre' sa fii nebun sa crezi tot ce spun astia, dar mai intrebi un mecanic, sau doi sau...102 si vezi ce iti sugereaza, mai citesti un forum, doua...si poate ca ajungi la o concluzie...merita sa risti sau nu...asta bineinteles daca vei considera tunning-ul un risc dpdv al garantiei...
Eu inca nu am patit nimic la piesele aftermarket ca sa imi dau cu parerea, dar promisiuni de garantie am...ramane de vazut :-)
Poate ne intalnim pe undeva pe acolo si mai vb tete a tete, nu ? daca nu pleci pe undeva...

NWZeu 09-06-08 17:26

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1580697)
Si la BDT am un prieten care si-a lasat masina iar cand a luat-o avea mai multi km (semn ca aia se dadusera cu ea fara nicio jena).

Iti zic una mai trista .... cineva a gasit-o cu kilometrii mai putini decat a lasat-o, scrisi de el acasa, apoi pe foaia de intrare in service.

GodfatherN 09-06-08 17:27

pai....cum vine asta ?
:-)

NWZeu 09-06-08 17:40

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1581244)
pai....cum vine asta ?
:-)

Simplu au mers cu ea pana li s-a acrit (a se citi in "probe"), au realizat ca au mers cam mult si au vrut sa o reseteze (a se citi sa o dea inapoi la kilometrii), problema e ca au dat-o un pic mai mult. Performanta s-a soldat cu o scrisoare oficiala la Ford Europa, continuarea nu o stiu, au fost si intr-un ziar cu chestia asta. (daca vrei sa stii mai multe da-mi un pm si iti dau un link care e povestea integrala)

bogdan_wrc 10-06-08 08:21

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1581082)
Bogdanescu...:-) te-am agatzat !!!
Iti dai seama ca nu sunt inconstient sa fac o comparatie intre S3-ul tau si ST-ul meu ceva fara blocante macar...Dar eram sigur ca accepti o mica provocare...Ideea este ca tre' sa trec in weekend prin Ploiesti si poate ne-ntalnim sa vedem ce si cum...Cu un S3 m-as da doar pe un traseu virajat pentru ca de pe loc, mai ales daca ai umblat la el nu prea
Poate ne intalnim pe undeva pe acolo si mai vb tete a tete, nu ? daca nu pleci pe undeva...

bine mah, ca ma agati tu pe mine, ghei? :))))))))))
vorbim pe PM, ca posibil sa fiu plecat prin weekend. dar daca anunti din timp..poate imi rapesc ceva timp sa imi satisfac si eu curiozitatea..

eu te sfatuiesc prieteneste sa nu te agati de vreun S3 pe sosea virajata. eu pt asta am luat 4x4, nu pt plecari ;)

eu zic ca o intalnire pe cheia sau posada te va lasa mai uimit decat 1-2 plecari... mai ales ca posada o pot considera pista de incercari.... personal. o fac cam de 1-2 ori pe sapt destul de tare..de ani buni. singura probl acum este ca din cauza gropilor am prob cu buscile pe fata si iti dai seama ca masina nu se prezinta la nivel maxim.
si a mea deja are 100 000 km cu suspesnia stock. fata de a ta care are probabil pana in 50 000.

NWZeu, chestia asta se intampla si la PoRo...asa ca nu e nimic nou pt urechile mele :) eu de aia am zis ca pana la urma toti dealerii sunt tot la fel. nu degeaba unii mecanici pleaca de la un dealer la altul.

asa si la diferiti dealeri VW iti dau chip tuning ...cu garantie adica. dar garantia e cea a softului, deci garantia ABT sa zicem. nu garantie VW. ooooo mare diferenta !

NWZeu 10-06-08 17:00

Este trist ce se intampla in serviceurile din Romania indiferent de firma, am o cunostinta care merge cu un E320CDI in Ungaria pentru service (asta dupa ce cu un alt MB s-a ars destul de rau la noi, insa nu stiu la ce dealer)

MadCow 01-07-08 20:26

garantie nu se ofera sau nu e acceptata de nici un dealer Auto din Ro. din momentul in care ai facut cea mai mica modificare la motor (incepand de la chiptuning) si te-au prins, in secunda doi te-au scos din garantie. treaba e general valabila pt toate firmele.
in ceea ce priveste comparatia e destul de greu sa fii obiectiv - cel putin pt cei care au aceste masini (fiecare si-a luat masina care-i place - va dati seama ca pt mine mai frumoasa si puternica decat OPC-ul nu-i nici una :) ), iar cei care nu le au nu prea vad rostul sa-si dea cu parerea.
eu cred ca amandoua sunt masini frumoase cu parti pozitive si negative - iar despre performanta, singura problema e cea financiara. exista OPC-uri de peste 400 cp cum probabil exista si RS-uri insa trebuie bani multisori pt asa performante.
in momentul actual masina mea ar trebui sa aiba undeva in jurul valorii de 300 CP (la volanta) insa evident ca as vrea sa-i mai inmultesc.
https://www.youtube.com/watch?v=eSnoJK2_Rw0
subaru este facut la RacingCode ~ 310 CP

UNLORD 01-07-08 20:32

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1623815)
garantie nu se ofera sau nu e acceptata de nici un dealer Auto din Ro. din momentul in care ai facut cea mai mica modificare la motor (incepand de la chiptuning) si te-au prins, in secunda doi te-au scos din garantie. treaba e general valabila pt toate firmele.
in ceea ce priveste comparatia e destul de greu sa fii obiectiv - cel putin pt cei care au aceste masini (fiecare si-a luat masina care-i place - va dati seama ca pt mine mai frumoasa si puternica decat OPC-ul nu-i nici una :) ), iar cei care nu le au nu prea vad rostul sa-si dea cu parerea.
eu cred ca amandoua sunt masini frumoase cu parti pozitive si negative - iar despre performanta, singura problema e cea financiara. exista OPC-uri de peste 400 cp cum probabil exista si RS-uri insa trebuie bani multisori pt asa performante.
in momentul actual masina mea ar trebui sa aiba undeva in jurul valorii de 300 CP (la volanta) insa evident ca as vrea sa-i mai inmultesc.
https://www.youtube.com/watch?v=eSnoJK2_Rw0
subaru este facut la RacingCode ~ 310 CP

Felicitari ca ai doborat un Subaru cu un fwd! Ai LSD (Limited Slip Differential) montat?

MadCow 02-07-08 00:10

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1623831)
Felicitari ca ai doborat un Subaru cu un fwd! Ai LSD (Limited Slip Differential) montat?

inca nu! urmeaza sa cumpar insa dupa ce pun urmatorul kit de putere. atunci chiar o sa am mare nevoie de el.

robertinho 02-07-08 00:45

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1624323)
inca nu! urmeaza sa cumpar insa dupa ce pun urmatorul kit de putere. atunci chiar o sa am mare nevoie de el.

...ai cutie automata? sau macar exista ca optiuni le opel astra opc cutia automata?

MadCow 02-07-08 10:27

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1624396)
...ai cutie automata? sau macar exista ca optiuni le opel astra opc cutia automata?

nu exista, cutia e manuala cu 6 rapoarte + R

robertinho 02-07-08 14:52

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1624761)
nu exista, cutia e manuala cu 6 rapoarte + R

frumos ce sa zic...parca nu ai avut puncte moarte in liniuta cu subaru,cel putin ajea am avut senzatia

SV25MBN 08-07-08 23:37

Mie OPC mi se pare peste ST ca design , si este si ca performante. Imi place si ST`ul, destul de mult, dar dintre astea doua OPC e mai aproape de sufletul meu :)

edit: scuze pt greseala, eram obosit la ora aia :oops:

NWZeu 09-07-08 01:30

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1635780)
Mie OPC mi se pare ST ca design , si este si ca performante.

OK, o traducere poti oferi??? Nu de alta, dar NU se intelege NIMIC.

zapinstein 09-07-08 10:35

1 Attachment(s)
Ceva intr-adevar interesant si documentat

zapinstein 15-09-08 21:10

Si un test Fifth Gear cu Focus ST Facelift si Vauxhall (Opel) Astra OPC - Nürburgring Edition :

https://www.youtube.com/watch?v=bBi0MBFHCFE&NR=1

GodfatherN 16-09-08 11:29

Quote:

Originally Posted by zapinstein (Post 1755701)
Si un test Fifth Gear cu Focus ST Facelift si Vauxhall (Opel) Astra OPC - Nürburgring Edition :

Daca ST-ul ar avea intr-adevar sistemul de franare la fel de performant ca al OPC-ului ar fi perfect pentru un hatch cu tractiune fata. In schimb...toate celelate aspecte legate de handling si performance dau o senzatie mult mai placuta la condus/pilotaj in favoarea ST-ului. Si o spun doar pentru ca le-am condus pe amandoua si la momentul respectiv am ales ST-ul...

THX-1 16-09-08 15:21

Quote:

Originally Posted by zapinstein (Post 1755701)

In sfarsit un test cu performante reale!(Focus ST 0-100=7,5s si vit.max.reala 237km/h)....ca prea visau multi viteze de 260km/h!

GodfatherN 16-09-08 15:57

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1757157)
In sfarsit un test cu performante reale!(Focus ST 0-100=7,5s si vit.max.reala 237km/h)....ca prea visau multi viteze de 260km/h!

pe cat te tine un test real cu un ST la 260km/h ?
Spune tu cand si unde...bineinteles si cat pui jos si iti arat eu 260km/h, ok ?
;)

UNLORD 16-09-08 19:10

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1757157)

Sau e un test in care aia nu au reusit sa demareze cum trebuie ca mai am si eu lincuri cu masuratori facute la ST in care era chiar cu o zecime de secunda mai rapid decat timpul dat de ei. Asadar nu te entuziasma degeaba.

_anaconda_ 16-09-08 19:26

o simpla parere de a mea, cam greu 260 cu un ST stock. Ma refer la viteza reala, ce arata pe ceas este fix 0, nu prea ma incalzeste sa am 220 si sa imi arate 250 pe kilometraj

NOScox 16-09-08 19:59

te incalzeste ca prinde 260 chiar asa de mult!?
personal mai mult m-ar incalzii sa prinda 220 Dar repede!

GodfatherN 17-09-08 10:35

Quote:

Originally Posted by NOScox (Post 1757792)
te incalzeste ca prinde 260 chiar asa de mult!?
personal mai mult m-ar incalzii sa prinda 220 Dar repede!

lol...ca si cand n-ar face-o...:P

cat despre cel care are diferente de 30km/h intre ce arata pe bord si realitate...stau si ma intreb ce conduce el...un vartburg ?!?!

P.S. Celor rautaciosi gratuit le raspund pe masura...:P

NWZeu 17-09-08 12:34

Are vreo 16 ani, trebuie sa il intelegi ...... momentan nu conduce nimic.
PS: la Calibra chiar era o diferenta uriasa la vitezometru pe 200.

GodfatherN 17-09-08 12:45

Quote:

Originally Posted by NWZeu (Post 1758904)
Are vreo 16 ani, trebuie sa il intelegi ...... momentan nu conduce nimic.
PS: la Calibra chiar era o diferenta uriasa la vitezometru pe 200.

LA multe masini era asa...Ce nu inteleg unii este ca viteza constructiva nu este neaparat viteza maxima cu care poate merge un automobil...Ce exagereaza altii insa este maximul dat de grupul din cutie...Asta da...Insa nu poti spune dupa parerea mea ceva despre o masina daca nu ai cat de cat habar...sau macar sa o fi condus-o vreodata...Sunt foarte multi neaveniti pe froumuri care vorbesc doar din povestile inflorite de altii insa am vazut destui care pot explica la modul concret orice legat de o masina. Ma mira ca mai au rabdarea de a o face...Se pare ca pustanii din ziua de azi, cu mici exceptii bineinteles, au impresia ca daca au citit o specificatie tehnica (din care oricum au retinut sub50%) au impresia ca din acel moment stiu tot despre o masina...Le recomand sa mai ..."miroasa" ceva benzina pana atunci si ..mai vorbim..

THX-1 17-09-08 19:20

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1757260)
pe cat te tine un test real cu un ST la 260km/h ?
Spune tu cand si unde...bineinteles si cat pui jos si iti arat eu 260km/h, ok ?
;)

:lol::lol::lol::lol:...uite tocmai la indivizi ca tine ma refeream mai sus.

GodfatherN 17-09-08 19:39

Quote:

Originally Posted by THX-1 (Post 1759794)
:lol::lol::lol::lol:...uite tocmai la indivizi ca tine ma refeream mai sus.

loool si tie...propunerea e in continuare deschisa...te tine, te astept..nu...taci si asteapta pe altul care daca sustine ceva macar o face cu buna stiinta si cat de cat...documentat..:P

THX-1 18-09-08 10:19

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1759843)
loool si tie...propunerea e in continuare deschisa...te tine, te astept..nu...taci si asteapta pe altul care daca sustine ceva macar o face cu buna stiinta si cat de cat...documentat..:P

1.Se pare ca tu inca nu ai inteles ca eu ma refer la viteza reala,nu la cea de pe tachometru si 2.ma refer la masina stock. ;)

rapid_1923 23-09-08 03:17

focus st . . . fara alte explicatii . . . astept noul RS :D

JunKer_hP 24-09-08 16:34

m-as duce pe OPC

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning