![]() |
Re: ford capri 1979-2.0 V6
deocamdata strang piese si montez pe la motor. azi am kinuit 4 ore sa pun un radiator de sierra si abia am reusit sa-l fac sa incapa sub capota dupa ce am taiat juma da capra cu flexu'..
mai astept pareri in legatura cu evacuarile..pe mine nu ma prea "incalzasc"..parca as scoate doar 2 tevi pe o parte si 2 pe cealalta,inaintea rotilor spate |
si mie imi place f mult... e misto.. pe lateral da mai bine la o astfel de masina..si in plus de asta mai rar vezi asa ceva 8)
|
dap..dau bine..dar costa mult mai mult..decat niste evacuari scoase in fata rotilor...eu asa am vrut pe Granada meu sa fac..doar k aveam suspensiile varza...si cum l-am vandut s-a dus si visul odata cu el.
codrine...dar de ce vrei 2 pe fiecare parte? mai bine da cate una mai mare ...ovala/dreptunghiulara, gen Eleanor :) |
1 Attachment(s)
pei ceva de genu...
|
arata foarte bine pana acum si cu esapamentele o prinde si pe culoare.sa nu ai probleme cu politia.....stii cum sunt ei invidiosi.
frumoase jantele.ai pus distantiere la ele |
cred k ai confundat masina din poza..cu capra lui :oops: care inca nu e gata..:sad:
|
doamne, sa fi aratat a mea asa......!
o schema electronica sau un manual ptr.V6 2.8i de pe scorpio as vrea daca are cineva. |
1 Attachment(s)
iaca schema.singuru bai e ca e schema de pe 2,9 i,sper sa se potriveasca
|
Quote:
|
da asta de sierra are si 2 ventilatoare mari si frumoase...sic!
|
buei! ai deschis schema?se aseamana?
|
da. se aseamana cu desenele din pesteri ..... :(
|
Super masinutza asta imi place la nebunie as prefera un ford mustang din '67 dar si asta e super sa o stapanesti sanatos ... si poze noi cand vedem si noi? :>:?: :?: :?:
|
hm....cuerand sper. prefer sa fie o surpriza!
|
Quote:
in orice caz va fi unika in felu ei in bacau si chiar in tzara. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
4x4 ? :)
|
Quote:
asteapta si ai sa vezi |
oricum,de 2 ani tot reconditionez...as putea scrie o carte de "tips & tricks" cu privire la toate colturile masinii
|
4 Attachment(s)
a venit America la USA mea
asta e volanul...nu chiar ce ma asteptam(o greseala a americanilor) ,si evacuarile |
3 Attachment(s)
si galeriile de evacuare... din anglia.
pret 200 lire(+ 10 lire transfer +44 lire transport) am mai luat si un "alloy cap" de pus la capac culbutori sa nu mai bag ulei in admisie. cu ce e mai sus si 2 racorduri flexibile cam asta e evacuarea. urmeaza admisia...poate un supercharger :D:D:D: la volan pretul e 70 USD si evacuarile 250 USD...transport total 150 USD |
nice nice galeriile:!::!: poate gesesti un meserias sa mai faca cateva copii dupa ele pana le pui pe masina.
|
cam asta intentionez. sa-mi fac un set din inox si astea sa le vand,dar numai cand gasesc client...
|
Quote:
|
super ideea cu tobele pe lateral..cum sunt puse pe masina neagra din poza arata genial..;
tine-o tot asa k merge bine:) |
am sa incerc sa gasesc un desenator tehnic sa-mi deseneze la cote si apoi.....ii dau drumul pe internet. e varianta cea mai simpla. dar am sa merg initial sa vad cat ajunge sa le reproduc
|
ultima stire este legata de motor.....
l-am ***ut! am rupt un surub ,care fixa admisia, in blocul motor |
taord, bucsa, bormasina, surub sudat in cap si desfacut, sudura in Al.....depinde de ce surub si unde s-a rupt;..dar se poate rezolva..sper :D , nu dispera codrine :)
am fu.tut si eu filetul la chiulasa la Dracia ieri..si cu 25lei..am primit bucsa, montare..si gata..mere k uns:D:D am rupt sonda de ulei in bloc la V6 Ford..si cu bormasina de putere..+ bucsa si sonda Dracia..am rezolvat...:D:D deci..lasa vaicareala...si treci la munca...BAFTA 8) |
pei am "muncit"...am olarit gaura definitiv,am dat o alta gaura care numa centrata nu e, si in final am strapuns blocul motor pana intr-o alta gaura care din fericire e tot un filet,de la chiulasa.
m-am grabit si am facut-o de oaie cand o puteam rezolva frumos. maine ma duc la profesionisti si o rezolv,daca nu ...mai am un bloc :D |
3 Attachment(s)
am inghesuit matzaraia de la un alternator de 65A in al meu(55A). nu am castigat mare lucru dar de 75A nu incapea si pace.
acu lucrez la pompa de servo sa-i fac un suport. cum se regleaza jocul culbutori si ce reglaj? 20/30? cum stiu cand e pistonul pe compresie sau detenta, ca i l-as regla eu cu lera |
pai sa verifici dk e pe compresie....afli usor :wink:
asa>>>> desfaci o bujie, pui un dop de carton/carpa si invarti fulia arborelui cu o cheie pana "pushca" acel dop si atunci e pe compresie :D P.S. frumos alternatorul..nebune :oops: jocul sper k urmeaza....I hope :) |
Quote:
|
n-am gasit...:(
still looking..dar pt 2.0 sau cat ai acuma? k la 2.3 stiu cat e..dar nush dk e la fel .. |
reglajele banuiesc ca sunt la fel...2.0-2.3...deci nu sunt sigur...;)am sa sun maine dim mecanicu ;)
|
2.0 am acum pe masina...stiam ceva de 20/30
serpisorii, daca imi fac din inox ii scot la vanzare pe astia....tot incerc sa gasesc un desenator da...toti sunt ocupati |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
am pus frana sus si pedalele. am incercat sa vad lampile alea cum vin, dar sunt prea "laba trista". oricum pun poze.... |
Quote:
|
Quote:
|
pei, si cat iti ia sa-l reglezi iar?
|
nu stiu ce sa mai zic......am schimbat si pompa de benz si tot nu po trece de 80..:oops: nush din ce poate fi.:evil::evil: am schimbat mai tot.
prin oras merge bine dar in afara ....sunt cap de coloana...circ....hmmm ma omoara motoru asta si nu am 10 mii cu el |
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning