![]() |
Re:
Quote:
Mi se pare cam ciudat la Audi-urile alea ca cel 4x4 e mai greu doar cu 50kg si are viteza maxima cu 24km/h mai mica..+ ca la quattro din cate stiu eu in conditii normale trag rotile din fata mai mult.. :?: |
hai k eu acu am aterizat pe topicu` asta ... io am fript solenza la 180 - 190 ... da saraca dadea in balbaiala :D a 4`a 5000 de ture 160
|
Am auzit si am citit si aici o gramada de ciudatenii sa zic!
Masini made in romania care merg cu 180,190.Am mai auzit pe cineva cu o super nova care a mers cu 200. Am citit mai in urma un oltcit cu 185!!! Eu cred ca sunt exagerari!Atentie ati atins viteza asta sau ati mers cu viteza asta???????????Macar cativa Km!!! Nu stiu ce sa zic! |
pentru ca se vorbea de viteze cu nove - eu personal am condus nova (deci motor 1.6 carb dublucorp) cu 160. am mers pe dn1 vro 2-3 km. masina era noua. atat a mers.
daca poza aia e cu 5 mii si de ture intr-a 5-a la 145 parca cu 200 in veci nu merge. cu toate chipurile si ce o avea el. ca doar no so faca sa mearga la 12.000 de ture :D |
200 pe ana ipatescu :) rs4 :) in spate dreapta :)
|
2 Attachment(s)
4 persoane + bagaje. Oricum ceva n-a fost in regula...Sper sa se rezolve :?
Pentru cine spunea ca o masina incarcata nu prinde aceeasi viteza cu o masina goala...teapa...a mea s-a comportat la fel. Singura diferenta este timpul in care ajunge la aceeasi viteza :wink: |
1 Attachment(s)
clk 270 cdi a lui fratimiu : mai mergea da nu mai avea unde :)
|
ESpinoza ... am vazut de 1-2-3-4 mai in Neptun un CLK da nu stiu daca era 270 .. in fine ... super preparat , prize pe capota , eleroane , praguri , spoilere , dvd-uri inauntru , etc , cu Nr de BT ...
I-a zi ...Cunosti ??? |
100 de kmh pe camp cu Opel Ascona C 1.6 :?
Si apropo, topicul este \"Vit max in masina in masina PERSONALA\", nu in masina lui Cata sau in troleibus pe randul 6 la geam :evil: |
Nova 1,6i-160km/h
Mazda 323 1,5-170km/h |
140 in a cincea 4000ture !Nu va speriatzi chiar e Dacie:))
|
salutare...
sunt mai nou intre voi, da' citesc forumu' de ceva timp... ca sa raman pe topic, pot sa spun ca topu' meu a fost pe la 260 si ceva cu S6 din 98 (eu am condus, dar nu era personala, ci era a unui prieten :) ...iar viteza am atins-o pe Buc-Cernavoda....oricum e o sosea de kko... :cry: :cry: ) in cea personala...vreo 200 si putin (o Lancia Delta din 94...care sper ca o sa devina HF f curand... :twisted: ) in rest...burn baybe, burn tot w/e... :pistoles: :D |
ma.. faza e ca am avut o carutza :D din 2003 dar nu imi convenea sa zis sa ma dau cu ea ca nu haleste ca la voi 13 14 :D halea doar 27 :) era o amaraciune de JEEP Grand Cherokee cand o sa imi iau una mai mika de V12 poate atunci o sa vin sa ma dau shi eu la curse \"Ilegale\"
|
1 Attachment(s)
Ehh...fusei si eu la mare si ma intorsei in goana...mare...cu inca 3 pers +bagaje, 1.4 16v...ehhh :P :P :P :lol:
|
144km/h cu dacia 1310 acul arta mai mult vreo 150 si un pic dar in talon scrie ca viteza maxima e 144 deci banuiesc ca eu atata aveam, pt ca eram la vale si timp de 10 secunde nu a vrut sa mai creasca viteza, apoi a trebui sa franez sa nu decolez de pe sosea....
ps: am atins 140 km/h (dupa CUM INDIca vitezometrul meu) in linie dreapta fara ajutorul vantului sau a fortzei de gravitatie :D |
dak tot a venit vorba de dacii si vitezele lor :lol: cred k am atins si eu viteza maxima la supernova mea, adik 160 km/h (reali) cat zice in talon.. pe vitezometru aveam 174 km/h si din cate am auzit ar exista o eroare de aprox. 8% so.. cam asta a fost.. aa, bineinteles pe buc-pitesti s-a intamplat :wink:
|
3 Attachment(s)
ete am venit si eu de la mare. pe autostrada a2 :) priviti instantaneele. mergea si mai mult dar am jantele pe fatza super ovale si nu prea puteam sa tzin volanu :D
|
Re:
Quote:
hondare in MM :P :P , lasa ca e bine , cu carfolio ... macar omu` justifica cu ceva ...nu doar vorbe....anyway... eu te cred :P ... cum face si alexius.. ce rost avea sa truchezi poza.. in plm.. ce rost mai are .. |||marfa e cand da \"nebunu\"----->>>\" ala pe care-l duce capu`o sa isi dea seama despre cine e vb\" 170 prin aglomeratie .... si sa mai si filmezi.... sa ai autobuzu in fatza.... si prin dreapta bordura... si ... exact atat loc cat sa treci... faina senzatie... |
fratzilor.. am depasit bariera de 110 :P azi am fsot la bucuresti cu un prieten, care avea un ASTRA 1.6l pus pe gaz.. la dus mi-a dat-o mie pe DN1 si m-a lasat sa-i dau cat poate duce.. pentru prima data am ajuns la 165 km/h .. am fost la blana.. interesant.. pana in 140 aveam acelasi simtzamant ca si cu Dacia mea pe la 90.. dar cum am trecut de 145 deja se simtzea viteza.. o fost super.. abia astep sa ma mai duc.. ;)
|
io am fript solenza .. la 200 in vale ... a 4`a la 5000 de rot/ min ai 160 :) .... cu a 5`a se mai duce putin :D .. da imi era mie frica :D :peace:
|
1 Attachment(s)
believe in daewoo bitches :twisted:
|
Tare poza.......190 la 4500 de ture.... :shock: :shock:
|
eu cu cielo meu cu motor coreean de 1500 8v 78cp nu am putut prinde mai mult de 170 km/h deoarece am inteles ca are un limitator si pe cutia de viteze. Viteza de 170 km/h a fost la 5500 de rotatii/min.
|
210km/h cu 4 persoane la 4500-5000 de ture...
|
1 Attachment(s)
In primul rand, salutare la toti!
Interesante discutiile astea, si toata stima pentru rs4 al u catalin! 240km/h cu sl500 am si poza facuta insa e la 220km ca atunci am rpins-o! 210 km/h seat toledo '96, 150cp putin modificat! 160 cu supernova! |
170 Km/h cu dacie 1310 motor de 1400 netunata ... eu zic ca e bine
160 Km/h pe autostrada bucuresti-pitesti constant vreme de 50 km iar pe buzau - bucuresti am tinut-o numai in 150 exceptand satele Acu problema e ca am gume de 175 nush daca-mi arata bine viteza si adevarata problema e ca imi fierbe apa in radiator de ma rupe cand ai dau in gura anyway .. dacia ... ce dreq acush o vand o sa-mi iau si eu masina asha ca o omor pe asta :)) Careva cu idei sa nu-mi mai fiarba apa ?:) |
Fratilor, da ce spirite incinse... Hai sa va vad acum: cu Tico (vit. max constructiva: 143km/h) 161-162km/h (vitezometrul este gradat pana la 160km/h, iar de la 140 la 160 zona rosie). Turatia... Sa fim seriosi! Nu exista la acest gen de \"limuzina\". Viteza aceasta a fost atinsa atat singur cat si cu 4 persoane + bagaje!
|
407 HDi 2.0
216km/h cu 407 HDi 2.0l 136cp
Proof: http://www.gds.ro/adi/topspeed.jpg Mai mult de 220 nu prea poate... |
Fiat..
Cu fiat croma de 2000 ie 115 cai in a 1-a 60, a 2-a 100, a 3-a 160, a 4-a 180 shi nu se plafonase dar a trebuit sa ma opresc ca eram pe 1 mai shi mergeam pe shine ca drumul era in lucru
poza cu croma varianta turbo cu 235 km/h nu merge sa o trimit! Daca o vrea cineva o trimit pe mail sau yahoo! _________________ Merg la risc asha ca FERITZI-VA :p ai croma Turbo?......eu am un fiat Croma 2.0 turbo i.e 16 valve de 183 hp...si a mers cu 235km/h.....apropo...mi s-a stricat turbina....vreau si eu niste sfaturi....daca se poate repara... |
1 Attachment(s)
...
|
215 km/h la 5500 rot/min cu BMW 323i rechin, carburatie, hidramata
*la 190 la ora a zburat pompa de apa :cry: |
Eu am mers cu 220km/h cu Bmw 323 ursulet
|
160 Km/h in fiecare zi cu dacia 1310 Break motor de 1400
Viteza maxima in talon : 142 Km/h so... concluzia ? o sa fac si poze |
1 Attachment(s)
Rezultatul celei mai mari viteze atinse cu masina mea
|
salut!
1 Attachment(s)
Croma Turbo i.e 16v....mai mult nu merge momentan...are turbo anulat... :cry: :cry:
|
Ghost
...daca zic ceva ce sa mai zis scuzele mele...dar din cea ce am vazut aici...cam toate bordurile care sunt pozate sunt cu acu de kilometraj la blana...oare unele dintre poze nu sunt facute intr_o parcare cu un cric sanatos sub masina... :?: :?:
(cum zice tnos) PAREREA MEA PROPRIE SI PERSONALA :wink: :wink: |
Cand aveam Dacia (deci nu masina) 1300 cu 4 viteze, am dat max 140 km/h in ea, da' mai avea putin si ii sareau pistoanele prin capota. La a doua Dacie, 1310, cu 5 viteze, (care iar nu-i masina), am dat ~160 km/h in ea dar dupa aia a luat-o pe ulei, si tb sa recunosc ca a fost un act de sinucidere (160km/h pt tehnologia anilor '70).
Acum pe Ford RS 1,8 16V - 130CP am dat pe drumul spre mare 212-213 km/h, dar cred ca mai putea ceva-ceva. Anul asta, cand am trecut prin Germania, m-am luat si eu cu doua BMW-uri tunizate (nu stiu ce putere aveau) si ne-am alergat cativa km, insa mai mult de 220 nu i-am dat, si nici nu stiu, sincer, daca ar mai fi mers peste. Mai mult decat atat, am tras concluzia ca in Germania, pe Autobahn, oricat as da in masina mea, am permanent impresia ca stau pe loc... :? :? :? Oricum, mi-am satisfacut curiozitatea... |
avand in vedere ca mie nu-mi merge kilometraju, povestea mea e cam asha:
vivesp pe prima banda cu dacia - 150 km/h eu am trecut pe langa el destul de repede. deci ~170 - 180 km/h eram in treapta a 5-a la 5.000 ture. nu-i rau pt un batran din '79 :twisted: |
160 in golf, si 300 in gsxr
|
1 Attachment(s)
O poza mai veche de acum 4 ani, eram in drum spre mare pe pseudoautostrada Fetesti-Cernavoda!!! Azi am scanat-o!!
Viteza - aproape 180km/h cu Cielo de 80cp. Am avut si un pic peste 180 dar nu am apucat sa fac poza - oricum si asta este miscata din cauza calitatii \"impecabile\" a drumului!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning