![]() |
Re: tot eu dar cu alta dacie :P
aaa tzin sa va anuntz ca mi-am pus geamuri electrice fatza icon_rolleyes2
|
:shock: haida o data nu le-ai montat :?: de o zi intreaga te chimnui... haida :lol:
|
pfoaii DJ daca iti spun ca atata m-am chinuit pana sa le montez...ca nu is de dacie..is de la un renault...shi nu o potrivit nici cum...o trebuit sa fac un element care sa face trecerea de la macara la motorash
REVIN CU POZE>>SHI UN FILMULETZ |
Pe langa tuner mai esti si analfabet .... continui sa urmaresc thread-u asta ca o portie de ras/zi :D
|
8 Attachment(s)
deci...poze :D
|
scuze dar tu ai probleme mari de tot.......ce dracu de faţă de uşă e aia........tu chiar nu-ţi dai seama ce faci.......mai bine ia o căruţă şi tuneazo pe aia decāt o maşină.......pe bune dar om mai penibil ca tine nu am mai văzut........cred ca vezi şi tu bine că majoritatea rād de tine.......mai bine dacă vrei să faci ceva fă, dar nu-ţi mai arăta ideeile aşa zise geniale şi inovatoare pe site........mi-e milă de tine!!!!!!!!
|
arata ca un bustean decorativ pentru gradina momentan
|
giubanu....ai dreptate"momentan"...mi-am luat fibra+intaritor+stratinat shi o sa vina facute din nou fetzele de ushi ;)
|
La cat de mare ai facut cotiera de pe panou nu te loveste in coaste cand inchizi usa?Daca te lovesti cu "busteanul"de cateva ori ajungi la urgenta.:-P
|
:)) nu-tzi fa probleme ca nivci macar nu ma atinge :D
|
baieti ce aveti cu omu ? bv omule nu te lua dupa toti nestiutori care au dat din gresala peste acest forum..
|
ms ms ...principal ii ca mie sa-mi placa...io am postat aici pt sfaturi...nu pt batjocora...dar daca atata stiu astia...asta este..fac pariu...ca multzi care or postat aici...nu au nici permis...shi nici mashina ...asa ca jet...BAGATORI DE SEAMA
|
Quote:
decat sa intri in replici cu ceilalti mai bine faci ceva frumos si asa o sa le demonstrezi ca nu meriti "batjocora"... |
tudo ms pt sfat..o s aincerc sa fac ce ai spus tu :D
|
pai ti s-au dat deja sfaturi, sa faci masina simpla, sa n-o incarci si sa mergi pe cat posibil pe look-ul original... tu ai luat-o pe aratura si acum lumea face misto, eu nu vad nimic gresit in asta.
oricum vorba unui prieten... nu trebuie toti sa aiba masini marfa :ballbounc ps: eu n-am permis si masina, poti sa ma ignori |
Nici el nu are masina .... ma rog daca la cotetu ala ii zice masina pm , e treaba lui .... mai pune poze sa am si eu ce sa pun la kitch tuning =))
|
quze, nu te mai baga ca nici tu n-ai carnet recunoaste :D
|
Da ma da eu am bicla` ... tu n-ai nici daia !
|
bene quze...bene ca faci PL mare aici.......bag pl in totzi cei care ma badjocoresk.........io o sa postez aici doar pt oamenii care imi acorda atntzie shi respect....asa ca larevedere
|
shi eu ii respect pe cei care ma respecta
|
Quote:
|
Uite ce am facut ... s-a suparat fata :( aiurea esti .... Noi glumim cu tine si tu te superi ...
|
bah quze...glume din astea stitzi face....fie....
|
ca crede-ma deja m-am sictirit de glumele voastre de prost gust :|...noah hai sa incheiem subiectul....back ontopik
|
unul dintre putzini oameni de pe acest forum caruia ii acord respect este
DJ-13055 |
faceti voi mishto dar cand o sa fie cea mai tare dacie din romania o sa vreti sa va dea o tura :lol:
|
shantzule :)) asta ii o gluma ironika cumva :))...nu am zis niciodata ca o sa fie cea mai tare dacie....dar vreau sa o fac sa imi placa mie :D
|
Quote:
si lasa pe guta{quze} in pace sa cante ce vrea el k asa se intampla cu oameni invidiosi :lol: si pana la orma noi sa fim sanatosi :lol: |
Corect ... imi place cum a punctat camaradul tau 1310 asta .... probabil viseaza sa fie si el tuner ca tine ! Replici dau la orice ora ... dar nu se merita efortul. Spor la treaba ... imi doresc din tot sufletu sa ai cea mai "tare dacie din parcare".
Dar pana una alta ... amandoi puteti sa urmati cu incredere un curs de limba romana :) ... asta sa ramana intre noi ;) |
quze, bag de seama ca esti invidios pe masina omului :D las ca-si face el cazanu cel mai tare printre cazane si o sa ne strangem toti sa luam autografe si sa facem poze cu tunerul anului 2007...
ps: nu se poate uni topicul asta cu cel de kitsch tuning? :blink: |
io nu stie sa vorbeste romaneste mei ''in da hood'' gutulica :lol: esti in pom si pomu in aer.... asa k mai bine ne-ai lasa in pace pe mine si pe tovaraju meu respect k nu ai tu fata de dacile noastre.... daca tie nuti plac dacile nui treaba noastra si mai bine ai lasao balta k nu tine cu noi....
Si tu agent smintit :lol: cred k ai avut mult prea multe vise de groaza k cu daci... si acum crezi k dacile sunt cazanele in care tu dormi sau manaci... deci in concluzie amandoi sunteti praf.... si mai bine ne-ati lasa in pace cu dacile noastre k noi tinem la ele si sunt ale noastre nu a le parintilor.... cred k nici masini nu aveti numai pozele ce e de voi :lol: |
Agent smith ... eu zic sa ne retragem ... acum am vazut ca tuneru astalalt e din bucuresti si n-am chef sa ma alerge cu dacia pe aici ... omu` e chiar periculos ...are un sticker care ii da 12 cai :|
|
bai, mi se pare mie sau fetele alea de usa sunt facute din chit? a pus cumva chit peste spuma??
dj 1305535683, te-am subestimat si imi pare rau. fi capitanu nostru!! poti sa-mi dai si mie te rog niste idei cum sa-mi tunez un carucior de metro? am vazut ca te pricepi..... |
Eu credeam ca bordu ala decupat cu foarfeca e punctu culminant ...dar de unde , fetele de usi au rupt norma =))))))))))))))))))
|
ba ducetiva in ***** k sunteti nebuni de legat. si aici am treminat.... jet in ****mea :lol: :lol:
|
bai voi o luati razna cu totii!! ar cam trebui facuta ordine p'aici... moderatori ceva?
exista PM pt jigniri si replici dastea de prost gust! certati-va pe mess! faceti o conferinta ceva ;) |
Quote:
|
dj...lasa-i frate in pace ...da-i in plm....
|
cristi luda a scris pt tine....esti de pe alta planeta.
ca sa nu zici ca mananc rahat, uite cum se lucreaza fibra https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/37902-realizam-fibra-sticla.html |
offtopic:cea mai mare greseala pe care o poate face un om cu capu pe umeri pe forumul asta:sa descrie aici desfasurarea actiunii.si eu am avut o tentativa de a face ceva frumos dintro dacie,dar din cauza unora,gen unii useri de pe aci,am renuntat.ba dacia nui masina,dacie tiai gasit si tu sa tunezi...(dar revin in forta in max o luna)
ontopic:nici mie nu prea imi place cea iesit pana acum,dar sper ca produsul finit sa iasa ceva fumos.numai bine si multa baftaaaaaaaaaaa |
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning