![]() |
Re: Dacia Logan-Cluj
asteptam poze :twisted:
|
Poze :dance:
|
am inteles ca ar fi la vopsit si ca nu primim poze decat atuncea cand e gata vopsita!
|
Quote:
|
Ne tii in suspans UFO?:))
N`ai mai avut timp de poze daca tot aduceti mereu gagici in garaj:)) |
cand ne areti ufo?:)) murim:))
|
masina nu a ajuns inca la mine pentru montaj.. cred ca dupa sarbatori facem poze:D
|
Nu dispare ca Matizul nu?:lol::lol:
|
nu nu.. nici matizul nu a disparut de tot.. e la modificat..dar criza.. ne incurca pe toti
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
vb pe privat
mai pun 3 poze asa...de sfarsit de an sarbatori fericite si un an nou fericit la toti |
Salut
Frumoasa Dacia. Bata in continuare cu proiactul.:D |
Coae ,nu se vad:(( an nou fericit si tie:!
Tot respectu! |
Quote:
Mi se pare mie,sau liniile nu sunt chiar asa de drepte...? |
sunt drepte..te fura locul unde incepe evazarea..si lumina la fel era cam aiurea
|
sunt curios ce jante ii vei pune :d 12 j ?? :)
|
9j spate 7,5 fata.. nu e exagerat
|
Quote:
|
cred ca se pun si distantiere:rolleyes2
|
Quote:
|
jantele sunt la linie
|
Quote:
|
Quote:
|
alejandro, aici nu vb de o masina de serie..... se intampla..TUNING :)
|
KYS-ule lasa-ma tu cu ideile tale!
Da Rycko ai dreptate - factorul utilitate este MULT DIMINUAT dar ce faci cand situatia te streseaza sa cari inca 2 persoane in plus poate uneori chiar ai nevoie sa ai 4 persoane in masina sau 2 persoane si ceva bagaj in portbagaj! NIMENI N-A MENTIONAT NIMIC DE CARAT CARTOFI! Stiu ca multi au fitze in cap ca or ajuns sa aiba jante de 18" pe Logan si ca au castigat premii peste premii la saloane de tuning! Insa tin sa amintesc Groza a facut tuning, VLAD PVS (cu Revotuning) au facut tuning si multi altii... ALEXUFO a lucrat multe masini, la fel si tu ricko, si la tine e frumoasa masina! Cam atat am de zis pe acest thread fiindca nu vreau sa poluez! |
Quote:
ms de apreciere , cand vine vorba de bagaje , mai multe persoane ai un singur lucru de facut .........dai muzica mai tare sa nu auzi cum freaca :))))... la mine functioneaza ....ufo poate confirma :)))))))) |
[QUOTE=Alejandro;3962676]KYS-ule lasa-ma tu cu ideile tale!
Stiu ca multi au fitze in cap ca or ajuns sa aiba jante de 18" pe Logan si ca au castigat premii peste premii la saloane de tuning! Insa tin sa amintesc Groza a facut tuning, VLAD PVS (cu Revotuning) au facut tuning si multi altii... Sunt inclus in mentionarile tale sau mi se pare ? Vad ca esti cam recalcitrant cand vine vb de mine, cu toate ca nu ti-am zis nimic. Am rugamintea sa-ti revizuiesti putin limbajul , fata de mine, ptr ca si eu de fiecare data ti-am vb frumos! PS. Nu inteleg de ce este bagat groza in aceasta discutie intr-ucat el s-a axact STRICT , pana acum , pe tuning motor/performante , masina lui fiind pregatita ptr DRAG. Astept, totusi, raspunsul la intrebarea mea.... |
Pai KYS ti-am raspuns cum am simtit ca mi-ai raspuns si tu "peste picior" cand ai zis ca "aici se intampla tuning" ce vrea sa insemne acel raspuns? Ca eu n-as cunoaste definitia termenului tuning sau?Fiecare are dreptu sa-si exprime parerea pe acest forum! Tuning dupa cum bine stii provine din limba engleza si inseamna a acorda, a seta in cazul nostru setarea unei masini - oriunde ai fi banuiesc ca iei in calcul si factorul utilitate ca doar nu esti bogatas sa ai inca 4 masini pe langa cea care o modifici... cam asta vroiam sa zic cand am facut referire la cauciucurile putin sub nivelu aripi...
Exemplu concret Rycko - chiar el a zis ca il doare inima cand ii freaca gumele pe buza aripii, dar da muzica mai tare si incearca sa uite! Scuzati-ma toti daca v-am gresit cu ceva dar cred ca nu e cazu sa aruncam cu afirmatii de gen "aici se intampla tuning".... sigur urma tu sa zici "Tu alejandro cauta-ti loc in alta parte" sau ceva de genu |
Ai interpretat cu totul gresit! Ceea ce am vrut sa zic este faptul ca tu vorbeai de utilitate etc etc si ai adus vorba de masinile de fabrica iar eu ti-am zis ca UFO face tuning ceea ce se subantelege ca adio confort si utilitate si ideea pentru care a fost conceput Loganul de la mama lui , incepand de la suspensie , de la anulare de manere , de la jantele cu cauciucuri cu talon mic etc etc .
Nu mi-ai raspuns totusi la intrebarea mea... Scz Ufo ptr offtopic |
daca esti atent am bagat si pe VLAD PVS nu neaparat pe Groza! asta era intrebarea ta? Fiindca apreciez mai mult o modificare de ordin tehnic decat estetic!
|
UFO: ce se mai aude cu masina?
|
2 Attachment(s)
....................................:P
|
da domne`..... frumos8)
|
De curios,ce balamale au usile?Lamboo Doors universale/LSD(ma indoiesc...).Mltumesc anticipat.
|
Eu zic ca pe spate le deschide din cheie.Da mane ai idei bune bravo a iesit bn masina pana acum.
|
kitul e universal.. nu este LSd pt logan dar usile de logan nu sunt grele asa ca e ok .. nici eu nu sunt adeptul lor.. pe o masina de 4 usi..dar... na
|
poze poze pozeeeee...te rugam ufo:))
|
Quote:
ps. posibil sa ma insel , eu mi-am spus parerea sincera din acest moment :) |
Daca tot s-a modificat "GRAV" masina , o banala deschidere a portbagajului din buton nu s-a putut face ? Sau nu s-a vrut shaved tot portbagajul ?
Succes..uri ! |
vesti?....poze?detalii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning