![]() |
Tuning merita facut pe orice masina in ce priveste performantele, dar la exterior cateodata e bine sa va abtineti. Sunt masini care cu tuning arata ca babele in fuste mini. Nu o sa dau exemple, nu vreau sa jignesc pe nimeni.
_________________________________________________ Pe Cielo merg incercate foarte multe vestimentatii. |
uitati-va pe www.nexia.pl..si in special la
http://www.nexia.pl/userauto.php?id=47 dupa care uitati-va la top10..si pe restu'..si sa ziceti ca nu merita :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: iar cielo lui sebastian...este o masina de curse , o masia modificata...alt motor,alta punte spate.. alta joaca..prea mult pentru a fi introdus la sectiunea de tuning..parerea mea.. |
Re:
Quote:
|
hai fratilor dar espero tunat nu are nimeni ??? vreau si eu un model dupa care sa ma iau cine are poze cu un espero tunat sa puna si el nu conteaza de unde este va rog f
|
Da' te doare mana sa cauti? :evil: Scrie espero tuning pictures pe yahoo si dai search. :roll:
|
daca vrei la noi sigur nu....era intr-un timp prin buc unul cu o culoare d sobolan..si-un kit de F22..dar...totusi cred c-a fost saltat d politie pt trafic interzis p sosele la cum arata...nu ti-ai fi dorit sa-l vezi crede-ma;)
|
bai ma doare capu cand citesc asa ceva: \"cielo tot cielo ramane...\", \"nu se merita sa tunezi matiz, tico\", \"numai pentru fanii daewoo\" si alte tampenii debitate doar ca sa nu fie liniste si pace
1) cielo tot cielo ramane, dacia tot dacie, tico tot tico, bmw tot bmw...da' care-i problema cu cielo? sau cu tico? e vorba de clase de masini, tico nu se compara cu audi a6, se compara cu fiat seicento, renault twingo, vw lupo etc... 2) daca omu are matiz si nu-si permite alta masina, vreti voi neaparat sa modifice mertzanu lu vecinu? 3) exista macar un singur user pe forum care sa sustina ca este fan daewoo? mira-m-as...eu cred ca fiecare si-a luat masina impins de unele circumstante, cum ar fi: \"am 4000 euro, vreau masina second hand bunicica, am gasit un cielo...\" sau: \"vreau o masina ieftina, care sa consume putin si sa ma pot misca de colo-colo prin oras - imi iau un tico\" sau: \"vreau o masina impunatoare, cat de cat puternica, dar care sa nu sara calu la pret...leganza\" - vorbim despre fani cand vorbim despre bmw, mercedes... ps: nu mai puneti poze de prost gust luate din alta parte..cielo ala verde are spoiler misto pe fatza, dar arata ca un old-man's-ass cu balariile alea albastre la interior, matizurile alea or fi spectaculoase, da nu neaparat si de bun gust... ps2: nubira aia de bucuresti arata bine, degeaba ati sarit toti pe omu ala...rieger nu face spoilere pt daewoo ps3: inainte sa va dati cu parerea, analizati o nubira stock si una tunata (de exemplu, nu neaparat nubira) ps4: scria cineva de un cielo tunat din constanta...sper ca te referi la cielo ala bej metal, ala arata chiar frumos, nu prea ai ce sa-i reprosezi...cand il prind pe strada ii trag poza |
6 Attachment(s)
ete poze, sa nu va mai plangeti
|
frate dar cu espero nu are nimeni poze am cautat de nu mai pot cine are il rog sa puna si el
|
9 Attachment(s)
Ia uite...cate am ;)
|
9 Attachment(s)
altele...
|
7 Attachment(s)
ultimelee ...
|
:lol: :lol: :lol:
topser, fii serios, tu chiar il iei in seama? crezi ca il lasa taica-su sa faca ceva la masina? degeaba ii pui poze, daca nu are inspiratie n-are rost sa faca tuning |
quick_5hifter daca nu te lasa pe tine asta nu inseamna ca nu-i lasa si pe altii si in primul rand e masina mea cumparata de mine daca tot te bagi singur in seama!!!!!
|
mersi topser la sai pe alti el nici macar nu are masina si vb!!!! in max 3-4 luni e gata si o sa vedeti si voi !!!
|
mda, am mai citit eu pe-aici ce au scris si alti MINORI, cum ar fi cel cu oltcit turbo si multe alte modificari cand el avea doar o capota de fibra, si aia facuta ca dreq...
am masina, chiar 3, o dacie, un tico si un hyundai getz, pentru tico am platit eu mai mult de jumate din bani pentru ca am muncit, ceea ce nu se poate spune despre tine (minorii sub 16 ani n-au voie sa munceasca dpdv legal, si nu vad cum ai muncit tu un an de zile ca sa-ti iei espero...nu te crede nici dreq pana nu pui poza cu talonu' si cu buletinu'); nu mai minti lumea aiurea ca nu cade nimeni pe spate ca ai tu espero, desi n-ai permis. uita-te mai bine la varsta mea si a ta si dup'aia comentezi! si in plus, nu cred ca ma primeau in midnight racers daca n-aveam masina si permis! \"in maxim 3-4 luni e gata\" - ce sa fie gata mah? masina \"ta\"? tu habar n-ai ce sa-i modifici si te spargi in figuri pe-aici ca o termini in 3-4 luni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: habar n-ai cat dureaza sa modifici o masina; nu-i cum crezi tu, ca la nfs, intre 2 curse mai pui un spoiler, un turbo :lol: :lol: :lol: |
frate si spre informarea ta am luat carnetul de 3 luni !!!!! eu am vb cu cei de la street car racing si au spus ca in max 3-4-5 luni e gata dar de ce sa ti spun tie vad ca esti numai cu cearta !!!! cu ce te deranjeaza pe tine ca imi fac eu masina si daca e a mea ???
|
Quote:
sex99 Stage 3 Age: 17 Zodiac: Joined: 24 Aug 2005 Posts: 92 Location: Bucuresti Usergroups: None Ori ai mintit la profil, ori minti ca ti-ai luat carnetul!!! Si sa stii ca nu se compara cand te duci si iti lasi masina undeva si ti-o iei gata facut si este altceva cand te gandesti singur cum ai vrea masina si dupa aia te duci la unii care se ocupa discutii si cu ei le explici ce vrei (preferabil ceva mai deosebit, nu ce vezi pe la toti)!!! |
va rog sa nu va mai certati .Punetzi poze cu masini daewoo modificate si cat mai multe din ro daca se poate.
|
3 Attachment(s)
gata, io am terminat cu cearta, shadow a pus punctul pe i si eu consider ca-mi pierd timpul...de fapt userul \"sex99\" spune cam totul, nu mai e nevoie de catalogari (ia-ti frate masina \"ta\" si fa-ti-o ferrari, dar hotaraste-te, ori o faci in 3-4 luni ori ceri poze pe 3-4 topicuri diferite)
back on topic: |
1 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
...si a mea bineinteles, ca..deh.. :D
|
data hai sa terminam cearta !!!! si oricum sunt nascut pe 12.02.87 tu ce crezi ca nu pot sa fac masina in 3-4 luni??? astept te rog !!!! asta e boala mea sa conduc o masina tunata !!!!
|
io-ti doresc multa bafta, da intreaba si tu cam cat dureaza sa-ti faci o bara din fibra, un eleron ceva...a, bine, daca le iei gata facute dureaza mai putin si costa mai mult, dar arata ca multe altele ;) si nu mai e masina tunata, e customizata in targ
|
Cielo
AM si eu un cielo si deocamdata nu am bani de altceva si pt. toti idiotii care cred ca daewoo nu e masina sa ma pupe in fund cand RLL va trece prin fata lor. NU e scump sa modifici exteriorul daca nu o dai in sefeuri. La mine zic e rosie fetita eleron are din fabrica daca nu e vreo 2 milioane jante KM de 14 inch in 5 spite noi 200 euro cu cauciuce in 10 mil dunlop, neoane 300 de mi lei neonul 4 neoane 1. 200. 000 + manopera becuri colorate pe pozitii, volan imbracat imitatie din piele rosie 120 000 husa schimbator 100 000 huse banchete rosii cu negru velur 1.600.000 mp3 player pioneer vreo 6 bete, boxe fata tot pioneer 20w, spate JBL 100w, subwoofer porbagaj + statie neoane in masina geamuri fumurii si ai o masinuta draguta cu vreo 30 35 milioane. Ce mai vrei la 18 ani!!!!!!!!
|
Fara suparare, dar decat sa pun 3/4 din lucrurile pe care le-ai insirat mai bine mi-o las STOCK!!!
Cu aia 35 de mil mai bine imi fac doar un kit k-lumea pt exterior si atat!!! Sfat: nu te apuca sa iti iei toate prostiile din targ doar ca sa pui ceva pe ea, mai bine pui ceva de calitate!!! |
No comment. :lol:
|
vezi ca ai cam sarit calu', tiganas! si asta de la primu'post. mai bine pune o poza cu masina ta si lasa-i pe toti sa-si exprime parerea, cu argumente pro+contra. sa vedem si noi ce kit exterior ai tu daca tot zici ca sunt ieftine
|
Fara suparare poate am fost cam entuziast dar cand ai pasiunea in sange si masina in garaj nu te poti abtine! Bunicul meu a murit in 1997 la 60 de ani si pana atunci schimbase 47 de masini! Prima lui masina a fost o Pobeda si cand a murit avea un Mert 190d un ursulet coupe si un Masserati Ghibli 4.8l V8 biturbo 280CP. A avut tot ce se poate de la Bmw mert, opel in anii aia. Daca vrei sa stiti cat de pasionat sunt !? las acasa roata de rezerva si bancheta spate si conduc singur ca sa am un raport mai bun putere\\ greutate cand fac liniute!
|
Re:
raspuns pentru b12zmd:
1.Dacia tot dacie ramane poti sa-i pui si motor de Porshe. 2. Cu un Tico in trafic Dacia nu are NICI O SANSA!! 3.Macar intr-un Tico,Matiz s.a. nu ploua... deci...ENJOY! |
prietene eu am o berlina din '98 si nu ploua in ea, te asigur...si vezi ca sunt cateva dacii care iti dau rusinica in trafic, nu ti-as dori sa te pui cu ele
|
Re:
O masina este facuta sa fie tunata,de la primul desen de proiectare si pana cand iese de pe poarta fabricii.Toti vorbiti de tuning, ba este tunata super ba este un kitch.In fond ce este tuningul?
Astept lamuriri! |
Tuning-ul este modificarea masinii exterior/interior/motor. Sper ca intelegi ce inseamna modificare nu? :lol: Exista tuning de bun gust si cel de prost gust unde te incadrezi tu. :wink: Mai exista tuning facut cu, cap si tuning facut din necunostinta de cauza. Culmea dar iar este cazul tau. :wink:
|
Re: Cielo
Quote:
Sa zicem ca inteleg ca vrei jante pe 14 ca sa NU SCHIMBI GUMELE, dak tot le schimbi ia naiba makr 15 cu gume cu profil sport si le tzii pe cele originale de iarna si dak tot dai banii pe jenti,decat sa dai pe KM mai bine mai strange un pic si iti iei altceva......neoane la 600.000 :roll: nush ce sa zic,nush cum se vad,nush cat o sa tzina .....dak n-ai bani nu te apuca de interior cu husa de volan , manson de schimbator si huse rosii :!: :!: :!: ....decat mp3 la 6 mil, mai bine un cd la aceiasi bani, nu se compara dif intre un mp3 si un track , makr ai ales si u o firma mai k-lumea aici .....sub+statie,uita-te sa se potriveasca si sa auda bine si sa-i pui un condensator dak e cumva necesar, niste cablaje profesionale , nu te uita ca are statia neon ca nu ala \"misca\" tubul......geamuri PAREREA MEA cu folie neagra 3m omologata RAR Vrei sa intorci niste priviri ??? Asta inseamna compromisuri: 1.Renuntzi la cam orice altceva in afara de folie si iti tragi niste jante facute de o firma k-lumea,nu in turcia, cu un model frumos pe 16 j7.5 sau chiar 17. AVANTAJE : Ofect optic GARANTAT. DEZAVANTAJE : Mai putin confort si uzarea amortizoarelor mai rpd. 2.Renuntzi la jante,folie IS A MUST si te apuci sa intorci capete cu muzica dar sunt multe si la muzica dak vrei sa fii apreciat cu adevarat si de cunoscatori (antifonat,cablaje,un cd sau mp3 k-lumea,boxe fata-spate,tub,statie) si poate o sa constati ca o sa treaca numai muzica de 35 mil ...... Eu iti urez bafta :peace: si multa grija cum cheltuiesti banii :wink: |
Luati de va uitati Fratilor
20 Attachment(s)
cred ca astea or sa schimbe parerea multora despre tuningul de masini daewoo. cand faci tuning nu cred ca este vb de bani cum spun multi dintre voi, este vorba de pasiune.
|
Quote:
|
orice ati spune voi, nu e vorba NUMAI de pasiune....bineinteles, asta e prima pe lista, dar fara bani nu poti face nimic...ce poti face cu pasiune si fara bani? pui boxe de la un televizor vechi? ii faci huse cu manutza ta? furi jante de la altu'?
kiturile exterioare costa destul chiar daca ti le faci singur (fibra de sticla e scumpa, chitul la fel, vopseaua nu mai zic); daca nu stii sa faci singur toate astea, manopera costa mai mult decat materialele folosite; un mic detaliu gresit poate transforma totul intr-un kitch total; bunul gust este indispensabil indiferent de capitalul investit (investit e prost spus, ca banii nu se mai pot recupera sub nici o forma, totul se degradeaza in timp si valoarea masinii nu creste cu mult, asta e marele dezavantaj) |
Re:
credeti-ma ca in tuning e vb de bani..nu iti potzi face masina doar cu pasiunea...eu acum am aflat...am bagat intr-o masina vreo 5000E si sincer nu e nici pe jumate gata....asha ca money first..cel putin asta-i parerea mea
|
Nare rost
Matizu nare figura de tuning ... o nubiara sau cel putzin un cielo dk vrei tuning pe DAEWOO!!! Parerea mhea !! :oops:
|
fiecare cu parerea lui, dar de tico nu zici nimic? pentru ca....sunt gata sa pun niste poze :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning