Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   SKODA FABIA fabricat 2007 (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/36133-skoda-fabia-fabricat-2007-a.html)

bezz 29-09-07 19:16

Re: SKODA FABIA fabricat 2007

aha! felicitari.
ia zii ceva de sub {desi cred ca e in rodaj :(} ca aseara peste zicea ca aliante nu e sub iar vrx zicea ca e aclamat si apreciat prin strainatate.
baremi e peste energy?
sau tu vrei ceva mai apropiat de un woofer {cica asta ar fi aliante, zic gurile rele}.
tu ai incercat si alte orientari pentru tweeter-e, decat drept spre tine? ca aseara am observat ca se pot adopta si alte pozitii ...{ps ale mele sunt oarecum lipite si nu mai am banda adeziva, sa fac probe :oops: :oops: }

bogdan2670 29-09-07 19:46

Daca fac o comparatie cu ce am avut pana acum este de departe cel mai bun....coboara bine,are o dinamica esita din comun si nu in ultimul rand are un sunet caracteristic pe care nu l-am mai auzit...sper sa faca tb buna la finala.Tw nu sunt indreptate spre pozitia soferului .... da am incercat si alte pozitii si se pare ca asta este cea optima in masina mea...oricum sunetul este schimbat total fata de ultimul sistem asa ca ma declar multumit.Nu neg faptul ca mai am cate ceva de primit si de incercat asa ca nu se stie daca va ramane in configuratia actuala....Dar cert este ca asta este confuguratia care va participa la EMMA Militari si sper ca va obtine macar locul I..........

_vrx_ 30-09-07 13:15

bravo bogdane :D super sistem :shock: si mult succes la EMMA.

apropo de ce spunea peste :evil: nu cred ca tre sa iei in considerare...

bogdan2670 30-09-07 14:11

Quote:

Originally Posted by _vrx_ (Post 1125935)
bravo bogdane :D super sistem :shock: si mult succes la EMMA.

apropo de ce spunea peste :evil: nu cred ca tre sa iei in considerare...

Mercic de aprecieri
Iar apropas de cum se aude sistemul si ce componente am nu trebuie sa-mi placa decat mie....iar daca le mai place si altora cu atat mai bine.
Banuiesc ca o sa vii si tu la EMMA.Bafta si tie

Marinu 01-10-07 13:38

Nice work man..... dupa ce te asiguri ca suna intradevar..... si ca ala este echipamentul definitiv (cel putin pt. o perioada)..... ar trebui sa te gandesti destul de serios si la finisaje, asta doar ca o propnere, nu zic ca nu arata bine;)

bogdan2670 01-10-07 19:45

Quote:

Originally Posted by Marinu (Post 1127427)
Nice work man..... dupa ce te asiguri ca suna intradevar..... si ca ala este echipamentul definitiv (cel putin pt. o perioada)..... ar trebui sa te gandesti destul de serios si la finisaje, asta doar ca o propnere, nu zic ca nu arata bine;)

Asa este nu este cel mai aspectuos sistem dar sper sa faca senzatii la EMMA prin calitatea sunetului.Si mai este un aspect astept sa se rezolve cu "mutarea" ca sa rezolv si alte pb....prietenii stiu de ce.......
In concluzie astept ziua de sambata ca sa vedem cat de bine am anticipat schimbarea

Ty pt apreciere

corrado_ro 02-10-07 20:19

Bafta! Tinem pumnii...

bogdan2670 03-10-07 06:45

Quote:

Originally Posted by corrado_ro (Post 1129832)
Bafta! Tinem pumnii...

Ty......va asteptam la Bucuresti

pesteimputit 04-10-07 20:07

ce ai facut nea cu playerul?
ce ai ales?
orice ai ales dintre cele 2 nu ai ales rau ....

p.s
vineri seara se bea un "suc" la bucuresti?

bogdan2670 04-10-07 20:15

Quote:

Originally Posted by pesteimputit (Post 1132729)
ce ai facut nea cu playerul?
ce ai ales?
orice ai ales dintre cele 2 nu ai ales rau ....

p.s
vineri seara se bea un "suc" la bucuresti?

Mosu' nu am ales nimic ma abtin...am alte planuri

All times are GMT +2. The time now is 15:34.

- Copyright 2026 4Tuning