![]() |
shi ar mai fi una, apropiata de vanatoare: pescuitul la Dunare si/sau in rauri de munte... :wink: :D :) :P
|
Sa dorm este una din pasiunile mele si cam atat!!!
|
hm. pe primu lok ar fi 1 Masini 2 Fete :P 3 Chitara :) 4 .Sportu mai putin extrem adik rolele pe rampe :P 5 cam ata :D
|
Hobby-ul meu...... hmmmmm...... LENEA. Deci hobby mai bun ca asta n-am (in afara de masini).
PEACE :peace: |
Alt hoby al meu este cresterea adrenalinei prin orice mijloc :)
|
pai fotbalul, nu sa il practic....sa i l sustin :arrow: cel mai mult la un meci imi place cand mai caftim cate un gabor :evil:
in rest muzica in special trance, dream imi place sa compun muzica pe calculator...... |
a si am uitat pescuitul pe care i l practic de mic :oops:
femeile si masinile deja sunt o nesecitate ptr mine :lol: |
hmm. designu si somnu
|
dja se stie...masini si women...
in afara de asta.... sunt maestru la pierdut timpu'... :peace: :peace: pentru meditatii dati un pm!!! |
:(
cel mai nou hobby al meu este: munca in ziua de craciun :(
Mary Cristmas to all :) |
Merry Christmas mancatiash engleza ta...
|
lol eu am scris corect, nu e vina mea ca tastatura e de *** poate shtii shi tu cum sunt tst din internet caffe-uri :)
|
eu am ca hobby netu!am o pisica care sigur face multzi caini la drag-uri are un cuplu enorm de 20 de Nm!acuma ii pun si niste pernute slick si sa vezi ce show o sa faca!am uitat sa spun acum o sa-i pun si un intercooler de coada(o cutie)sa vezi atunci ca alearga pana moare... :lol: :lol: :lol:
|
je are ca hobby animalele ( am un caine lup absolut superb ) innotul ( am vreo 10 ani de innot in spate ) si automat masinile.
a si apropo, femeile nu sunt un hobby sunt un rau necesar :) |
MOTOCICLETE! :lol:
just kidding... -sex cu femei frumoase de sa stea matzu-n coada (genul fotomodel)(preferabil bisexuale sau bi-curious si nu e problema ca majoritatea sunt) -calatorii de alte hobbyuri nu mai am timp oricum. |
Hobby hmmmmm ..... animale ... nu el consider un hobby am 3 ... un caine , o pisica si una bucate frate .... Fotbalul si cam atat ... aaa somnul este cel mai mare hobby :D
|
Hop shi eu ca nu-i pe bani :D
pana sa imi iau permisu' eram atras de halbere shi coniacanoe.....acum mai fac numai sticlism :) (citric) :)) |
Hobbyuriile mele sunt cam asa:
1.Motoarele 2.Masinile 3.Designul de int si arhitectura 4.Hainele 5.Graffiti |
Actibildele turbo!
|
fotbalul si WRC.din cand in cand imi mai place sa fac si o iesire spre apa sa inot!
|
Re:
Quote:
wanna trade :) mai nou am descoperit k imi place sa calatoresk cu mashina indiferent unde .. de preferat la munte pe serpentine .. imi place sa o scartzai .. alte hobbyuri .. imi place sa`mi suapr si sa`mi necajesc femeia :) ... apoi ... imi place sa fac mishto de tzarani in solenze .. deoarece cred k ei conduk cine shtie ce super mashina ( BTW si eu am tot o shareta ... Solenza ) .. asa ... restu daca mai imi vin ... va zic .. a si imi lpacela nebunie sa ascult muzica .. |
aa .. acum mi`am adus aminte .. un nou hobby` al meu sunt drifturile si inrtoarcerile cu frane de mana
pe IARBA :) |
hobby ... hmmmmmmm. femeile si petrecerile :P
|
tot ce creste adrenalina are motor si merge al naibii de repede :lol:
|
pescuitu`...da nu la...strada...la balta :lol: :P
|
hai ca a fost buna asta hahhaha :lol: :lol:
|
:lol: golanilor.... :lol: :bat: :P
|
pescuitul / tehnica de varf
|
plivitul sau cositul ierbii cu mashina :) cum ziceam mai sus .. o sa urmeze un filmuletz :)
|
Psycho sa caut hartia pe care aveam alea care0mi lipsesc si facem schimb, BTW am peste 1000 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:14. |
- Copyright 2026 4Tuning