![]() |
Re: Golf 4, 1,9 TDI kombi
A fost oleaca de chin sa mai dai si cu firul de pescuit.
|
Quote:
|
Mi-am luat bielete reglabile si de mester bun ce sunt, m-am incapatanat sa le schimb eu si s-a rupt surubul in brat. Asa ca, acum masina e in service, deseara urmeaza sa o scot, am luat alt brat ( urmeaza sa scot surubul ce s-a rupt din a meu ) si sa imi ramana asta de rezerva.
|
Nu bieletele reglabile sunt rezolvarea pt atinsul in planetare,eu am pus de 2 ani bielete reglabile si desfacute la max si stranse atinge la fel de mult.
|
Quote:
|
Quote:
o sa tot cheltui la banii pana intelegi ideea? singura solutie sa numai atinga DELOC este decupajul lonjeronului + bara stabi sport sau 4motion * daca pui doar bara sport va atinge in lonjeron deci una fara alta nu se poate documenteaza-te inainte sa fii tuner , bafta |
5 Attachment(s)
Ceva poze..
|
Frumos wagon-u:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte fain arata cu jantele alea, mai ales noaptea :D
|
Quote:
|
Quote:
Nu iti lua ventile cu VW,am avut si niste tarani(nu le pot spune mai frumos de atat) mi-au tras de ele,au reusit sa imi fure 1 iar la celelalte 3 le-au rupt valvele :| |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cred ca o sa ridic masina, nu am reusit nicicum sa fac sa nu mai frece. Nicicum nu se impaca, daca pun bara de 4 motion, freaca in lonjeron nu stiu ce, cu astea, tot freaca. Si din lonjeron nu tai.
|
regleaz`o si tu cat sa fie practica si safe ... oricum vei fi mai jos decat multi :) .. cu arcuri sport sau reglabila ta-technix imi atingea si mie la fel .. si cu reglabila asta care o am acum KW, o am lasata de fata aproape maxim , mai am 5 filete pana jos si nu imi atinge deloc ... oricum e greu la noi sa fi low asa de mult pt o masina de zi cu zi ...
|
Quote:
|
eu iti spun din experienta nu din basme .. nu stiu care e explicatia dar cu kw ul asta se simte si mai bn ,sunt aproape blana jos nu imi ating planetarele de bara si nici de lonjeron.. oricum e net superioara .. ca am avut 3 tipuri de arcuri si TA reglabila dar nu se compara nimic cu ce am acum... si jantele sunt 18 cu gume 215 40 ..
|
4 Attachment(s)
M-am plictisit azi..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cam asa as vrea sa ajunga si a mea in viitor, doar cu niste jante mai calumea si fara spalatoare. Mersi de poza Goshy. Urmatoarele lucruri care le voi face, cred, vor fi cornering lights, buza V6, Joey mode + semnalizare dubla si oglinda mare pe dreapta sau mica pe stanga, inca nu m-am hotarat.
|
Ia si pune-i spalatoare de faruri daca poti. Eu unul tanjesc dupa asa ceva...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Weekendul asta se odihneste total
|
Ce ti-ai propus sa ii faci?
|
Quote:
|
Salut , daca vrei cornering lights mai speciale am eu de porsche cayman portocalii... le adaptezi sa iasa exact ca la porsche ,in coltul spoilerului! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
M-am uitat eu despre ce e vorba...nu cred ca merge nici pe Golful tau nici pe Passatul meu. La Cayman vin montate pe aripa, iar suprafata aripei este mult mai plana decat la noi....
Dar...sa vedem poze totusi. |
4 Attachment(s)
Sper ca nu m-am exprimat gresit.Pe masina mea nu le-am montat, dar cu ideia asta am plecat ( sa le montez in coltul aripei) .Si da,ele sunt mai plane fata de aripa golfului. Am inceput prima data cu spatele ( i-am montat catadioptrii) ca a fost mai usor.Dupa parerea mea cornering lights fara catadioptrii spate nu prea merge.
|
Quote:
|
Arata foarte bine wagonul tau :D spor in continuare la tunareala :twisted:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am cumparat si 12 capace de pe jantele de Pacific pentru prezoane, pe cand o sa ma apuc de reconditionat jantele mele. Mai cumpar inca 8 capace pt cine are de vanzare.
|
1 Attachment(s)
Ar merge jantele astea? ( Nu mergea edit )
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning