![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X
Quote:
Aaa scuze nu am vazut sau nu am citit bine cand mi.ai zis de arcuri...sunt dupa un bertone nu am idee sa iti zic ce marca sunt pentru ca eu initial trebuia sa fac radiatorul si pe moment gasisem niste arcuri si le am luat .. dar o sa ma interesez si iti zic... a fost o chestie pe moment .. Oricum am ramas surprinsa masina inainte sa ii pun arcurile de la sol pana la aripa pe fata era distanta de 63 cm si pe spate 65,5 ( mi se parea prea mare diferenta dasta am ramas surprinsa...) si am pus arcuri pe fata 30 si pe spate 60 si mi a scazut pe fata la 60 si pe spate 61.. |
Am vazut in seara asta o masina cu DNA la numar care avea astupat un pic din N ca sa scrie DIVA. Mi-a adus aminte de masina ta!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ehe ce frumoasa e:X si ce cuminte ma asteapta ea:X
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Bine ca ai scapat de jante,erau oribile mai bine cu table,cauta ceva decent daca nu ai bani de ceva frumos !
|
cred ca tu ai avut masinutze cand erai mica,nu papusi:D:D
frumoasa masina,singurul lucru care ii lipseste momentan este buza de pe bara fata. |
Quote:
|
Am luat o astra statuta in ploaie si tunata in Germania si mai mult ca sigur nimeni nu o sa imi plateasca banii pe ce are pe ea. daca esti interesata de una alta stam de vorba. O sa iti pun poze cu ea sa vezi daca iti trebuie ceva dupa ea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Pentru ca am primit multe mesaje imi e mai usor sa pun aici poze, nu ma injura titularul thread-ului.Preturi nu stiu sa fac dar sunt deschis la oferte. Ceasurile nu se vand, masina are 116000 reali si e pacat de ei :) .
|
Quote:
|
sunt destule de luat la cine ii plac! faruri, bara, stopuri, evacuare, jante, oglinzi, cd-player+restu acareturiilor din spate! acum depinde ce vrea sa dea de pe ea sau daca o dezmembreaza toata!
|
Am spus clar....masina nu se dezmembreaza ci doar se dau piese de pe ea care nu se regasesc in pretul de vanzare.Nimeni nu o sa imi dea mie 200 de euro in plus ca are bara aia, nimeni nu o sa dea 100 ca are faruri fk. Neamtul a bagat destui bani in ea. Daca pana maine nu se vinde bara miercuri intra la vopsit .
|
Quote:
|
Da si sa mai scriu si despre masinaa.. Astazi am luat praf de se pune in radiator sa ii aspude gaurele mici , pot spune ca l.am pus si numai curge dar am auzit multe chestii de genul ca nu ar face bine si ca iarna nu o sa bage caldura. De bagat ea acum baga cald si astept sa vad cum va fi mai incolo daca o sa curga iar sau nu.. Daca a mai folosit cineva sau a auzit de chestia asta cu praful asta astept pareri..
|
Quote:
|
N-are treaba caldura cu praful ala...daca erau doar pori,i-a astupat si asa o sa ramana.daca era mai grav,o sa curga dupa ceva vreme...oricum,eu zic ca a meritat sa incerci:p
|
Praful ăla este bun precum spray-ul ăla de umflă roata, băgând în ea un fel spumă/soluţie care îţi rezolvă treaba pe moment dar este o măsură provizorie.
Fix la fel se întâmplă şi cu praful ăsta de pus în radiator. Recomandat este să îi schimbi radiatorul. Cu timpul, rişti să ţi se colmateze. |
Foarte corect!
Am facut si eu asta la o masina acum vreo 3 ani si dupa vreo 3.000 km a inceput sa curga iar. Depinde si ce fisuri / gauri ai in el, dar oricum e o solutie provizorie si candva tot va incepe sa curga. |
4 Attachment(s)
Am zis si eu sa incerc acum sa vedem ce se va intampla cu timpul..
Astazi s.a demontat consola si manerele si s.au dus la facut :X |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am schimbat bordul astazi si am luat piesele si astept sa se mai usuce sa le pun pe masina :X
|
6 Attachment(s)
Gata si interiorul :X
|
deci! SUPER TARE! imi place bravo:D
|
Au iesit super plasticele la interior,chiar nu ma asteptam.Spor la modificari in continuare:)
|
Va multumesc nici eu nu credeam ca vor iesi asa bine.. Oricum in poze nu se vede foarte bine dar o sa incerc sa ii fac cateva poze la lumina zilei :x...
|
Ce se mai aude cu masina ? :D
|
Masina a primit de iepuras xenon si buza din fata ca nu o avea ... O sa pun si poze cand ii voi face ...
|
Noutati?
|
Este în căutare de noi jante.
În rest, atât maşina cât şi proprietara arată foarte bine. 8) |
Quote:
Succes in continuare . PS : Andi golan mare , are grija de amandoua ( masina + soferita ) . |
Quote:
|
Nu am mai postat de ceva timp pe aici pt ca nu am mai facut nimic masinii... Incepand cu sezonul rece masina va intra la modificari si dabea atunci voi avea ce posta pana atunci masina e la fel ...
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning