Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/356088-masina-mea-opel-astra-dna.html)

Ioanaa 08-04-13 00:43

Re: Maşina mea: Opel Astra G ... DNA :X

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5431581)
bina ca a ramas:))
sa vina mai repede alea pe 16;)
te mai intreb odata: ce arcuri ai pus?

Si eu le astept pe alea pe 16 :)))
Aaa scuze nu am vazut sau nu am citit bine cand mi.ai zis de arcuri...sunt dupa un bertone nu am idee sa iti zic ce marca sunt pentru ca eu initial trebuia sa fac radiatorul si pe moment gasisem niste arcuri si le am luat .. dar o sa ma interesez si iti zic... a fost o chestie pe moment ..

Oricum am ramas surprinsa masina inainte sa ii pun arcurile de la sol pana la aripa pe fata era distanta de 63 cm si pe spate 65,5 ( mi se parea prea mare diferenta dasta am ramas surprinsa...) si am pus arcuri pe fata 30 si pe spate 60 si mi a scazut pe fata la 60 si pe spate 61..

eMH 10-04-13 16:31

Am vazut in seara asta o masina cu DNA la numar care avea astupat un pic din N ca sa scrie DIVA. Mi-a adus aminte de masina ta!

Ioanaa 11-04-13 00:51

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5434918)
Am vazut in seara asta o masina cu DNA la numar care avea astupat un pic din N ca sa scrie DIVA. Mi-a adus aminte de masina ta!

:)))=))) taree astaa:)))

Ioanaa 11-04-13 01:02

1 Attachment(s)
Ehe ce frumoasa e:X si ce cuminte ma asteapta ea:X

westsideracer 11-04-13 01:40

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 5435505)

asteapta jantele mai bine zis:p

Ioanaa 11-04-13 02:22

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5435521)
asteapta jantele mai bine zis:p

Da dar inainte de jante trebuie sa ii cumpar palcute de frana pe spate ,grila si sa ii fac capota:X

westsideracer 11-04-13 04:09

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 5435525)
Da dar inainte de jante trebuie sa ii cumpar palcute de frana pe spate ,grila si sa ii fac capota:X

pai capota ce are?

Ioanaa 11-04-13 10:07

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5435529)
pai capota ce are?

e indoita putin langa grila in fata ... si trebuie facuta .. asa am luat.o

golf.tuning 13-04-13 14:05

Bine ca ai scapat de jante,erau oribile mai bine cu table,cauta ceva decent daca nu ai bani de ceva frumos !

PH 96 K R S 13-04-13 14:42

cred ca tu ai avut masinutze cand erai mica,nu papusi:D:D
frumoasa masina,singurul lucru care ii lipseste momentan este buza de pe bara fata.

OPELISIMO 13-04-13 20:11

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 5435505)

...cuminte si devreme acasa?

bobby_gsi2 15-04-13 08:01

Am luat o astra statuta in ploaie si tunata in Germania si mai mult ca sigur nimeni nu o sa imi plateasca banii pe ce are pe ea. daca esti interesata de una alta stam de vorba. O sa iti pun poze cu ea sa vezi daca iti trebuie ceva dupa ea.

Ioanaa 15-04-13 15:33

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 5439927)
Am luat o astra statuta in ploaie si tunata in Germania si mai mult ca sigur nimeni nu o sa imi plateasca banii pe ce are pe ea. daca esti interesata de una alta stam de vorba. O sa iti pun poze cu ea sa vezi daca iti trebuie ceva dupa ea.

da sunt interesata dami un PM cu un mess ceva sa vb ...

Ioanaa 15-04-13 15:34

Quote:

Originally Posted by PH 96 K R S (Post 5438089)
cred ca tu ai avut masinutze cand erai mica,nu papusi:D:D
frumoasa masina,singurul lucru care ii lipseste momentan este buza de pe bara fata.

A avut dar a fost furata :((.. o sa ii pun altaa... cand eram mica chiar am avut masinute:))))

PH 96 K R S 15-04-13 16:40

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 5440444)
A avut dar a fost furata :((.. o sa ii pun altaa... cand eram mica chiar am avut masinute:))))

Stiai k traim in romania si se fura buze,trebuia sa o intaresti cu niste negrese,asa sa-i faci viitoarei buze:p...tot de astra g vrei?dc nu incerci de H,sau vectra c???

bobby_gsi2 15-04-13 19:09

9 Attachment(s)
Pentru ca am primit multe mesaje imi e mai usor sa pun aici poze, nu ma injura titularul thread-ului.Preturi nu stiu sa fac dar sunt deschis la oferte. Ceasurile nu se vand, masina are 116000 reali si e pacat de ei :) .

westsideracer 15-04-13 19:16

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 5440751)
Pentru ca am primit multe mesaje imi e mai usor sa pun aici poze, nu ma injura titularul thread-ului.Preturi nu stiu sa fac dar sunt deschis la oferte. Ceasurile nu se vand, masina are 116000 reali si e pacat de ei :) .

nu prea ai ce lua de pe ea...no offence:sad:

bujuKYL 15-04-13 19:19

sunt destule de luat la cine ii plac! faruri, bara, stopuri, evacuare, jante, oglinzi, cd-player+restu acareturiilor din spate! acum depinde ce vrea sa dea de pe ea sau daca o dezmembreaza toata!

bobby_gsi2 15-04-13 19:26

Am spus clar....masina nu se dezmembreaza ci doar se dau piese de pe ea care nu se regasesc in pretul de vanzare.Nimeni nu o sa imi dea mie 200 de euro in plus ca are bara aia, nimeni nu o sa dea 100 ca are faruri fk. Neamtul a bagat destui bani in ea. Daca pana maine nu se vinde bara miercuri intra la vopsit .

bobby_gsi2 15-04-13 19:30

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5440766)
nu prea ai ce lua de pe ea...no offence:sad:

Fiecare cu parerea lui, nu am impus nimanui sa ia ceva. E o ocazie de care poate sa profite vreun coleg forumist pt ceva ce isi doreste si gaseste pe masina.Asta nu inseamna ca dau motorul sau cine stie ce piese de pe ea. O sa ii fac si topic de vanzare, repet masina e impecabila cu 116 000 reali si chiar imi place cum merge. In afara de toba care rasufla undeva spre spate masina nu are defect. Muzica chiar duduie :D

Ioanaa 15-04-13 22:39

Da si sa mai scriu si despre masinaa.. Astazi am luat praf de se pune in radiator sa ii aspude gaurele mici , pot spune ca l.am pus si numai curge dar am auzit multe chestii de genul ca nu ar face bine si ca iarna nu o sa bage caldura. De bagat ea acum baga cald si astept sa vad cum va fi mai incolo daca o sa curga iar sau nu.. Daca a mai folosit cineva sau a auzit de chestia asta cu praful asta astept pareri..

marian92 15-04-13 22:44

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 5441131)
Da si sa mai scriu si despre masinaa.. Astazi am luat praf de se pune in radiator sa ii aspude gaurele mici , pot spune ca l.am pus si numai curge dar am auzit multe chestii de genul ca nu ar face bine si ca iarna nu o sa bage caldura. De bagat ea acum baga cald si astept sa vad cum va fi mai incolo daca o sa curga iar sau nu.. Daca a mai folosit cineva sau a auzit de chestia asta cu praful asta astept pareri..

Eu am folosit acum un an la Astra G 2.0 DTI, ca pierdeam antigel, si de atunci numai am probleme, caldura baga ca inainte.

westsideracer 16-04-13 09:03

N-are treaba caldura cu praful ala...daca erau doar pori,i-a astupat si asa o sa ramana.daca era mai grav,o sa curga dupa ceva vreme...oricum,eu zic ca a meritat sa incerci:p

andi_cimpean 16-04-13 09:17

Praful ăla este bun precum spray-ul ăla de umflă roata, băgând în ea un fel spumă/soluţie care îţi rezolvă treaba pe moment dar este o măsură provizorie.
Fix la fel se întâmplă şi cu praful ăsta de pus în radiator. Recomandat este să îi schimbi radiatorul. Cu timpul, rişti să ţi se colmateze.

eMH 16-04-13 20:31

Foarte corect!
Am facut si eu asta la o masina acum vreo 3 ani si dupa vreo 3.000 km a inceput sa curga iar. Depinde si ce fisuri / gauri ai in el, dar oricum e o solutie provizorie si candva tot va incepe sa curga.

Ioanaa 16-04-13 21:31

4 Attachment(s)
Am zis si eu sa incerc acum sa vedem ce se va intampla cu timpul..
Astazi s.a demontat consola si manerele si s.au dus la facut :X

westsideracer 16-04-13 22:20

Quote:

Originally Posted by Ioanaa (Post 5442255)
Am zis si eu sa incerc acum sa vedem ce se va intampla cu timpul..
Astazi s.a demontat consola si manerele si s.au dus la facut :X

ce culoare?:-)

Ioanaa 18-04-13 23:51

Quote:

Originally Posted by westsideracer (Post 5442368)
ce culoare?:-)

negru lucios o sa pun poze dupa ce le pun pe masina:X

Ioanaa 19-04-13 16:51

2 Attachment(s)
Am schimbat bordul astazi si am luat piesele si astept sa se mai usuce sa le pun pe masina :X

Ioanaa 20-04-13 22:13

6 Attachment(s)
Gata si interiorul :X

bujuKYL 20-04-13 22:39

deci! SUPER TARE! imi place bravo:D

valitataye 21-04-13 08:34

Au iesit super plasticele la interior,chiar nu ma asteptam.Spor la modificari in continuare:)

Ioanaa 23-04-13 00:04

Va multumesc nici eu nu credeam ca vor iesi asa bine.. Oricum in poze nu se vede foarte bine dar o sa incerc sa ii fac cateva poze la lumina zilei :x...

218WTS 05-05-13 22:43

Ce se mai aude cu masina ? :D

Ioanaa 08-05-13 08:15

Masina a primit de iepuras xenon si buza din fata ca nu o avea ... O sa pun si poze cand ii voi face ...

byJoKeR 24-07-13 18:42

Noutati?

andi_cimpean 24-07-13 19:50

Este în căutare de noi jante.
În rest, atât maşina cât şi proprietara arată foarte bine. 8)

Adam-Adrian 24-07-13 20:54

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5534327)

Asta e de bine . Am urmarit topicul de la cap la coada ( in prezent ) si ma voi mai uita , pentru ca masina are stil si soferita gust .
Succes in continuare .
PS : Andi golan mare , are grija de amandoua ( masina + soferita ) .

westsideracer 24-07-13 21:02

Quote:

PS : Andi golan mare , are grija de amandoua ( masina + soferita ) .
hahaa :)))))

Ioanaa 31-07-13 09:31

Nu am mai postat de ceva timp pe aici pt ca nu am mai facut nimic masinii... Incepand cu sezonul rece masina va intra la modificari si dabea atunci voi avea ce posta pana atunci masina e la fel ...

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5534327)

Mutumesc andy .. :)

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning