![]() |
Re: NISSAN MEET 2013
Pt mine e totuna...ori ca suntem 10 ori 5 ori 3...pot sa simt bine indiferent..ramane cand stabiliti
|
am revenit , saptamana asta incep cu telefoanele :)
|
Salutare baieti, imi cer scuze, am fost extrem de ocupat cu munca... nici n-am apucat sa intru pe forum.
In continuare imi exprim dorinta de a ma intalni cu voi, nu stiu daca am apucat sa-mi las numerele de telefon. 0730280286 si 0745687172. Incerc sa intru mai des pe forum... si pe acest thread. o zi buna va urez! |
1 Attachment(s)
la munte......
|
Quote:
|
hai ca mai e putin si vine primavara ...ne vedem atunci :D
pana una alta eu ma duc sambata la ora 12:00 la china town sa particip ...o sa vina si Viorel ...daca vreti/aveti timp/chef va astept :D |
Da da da, vin si eu :lol:
|
Quote:
|
Quote:
tre` sa ma invat cu el asa pana sambata sa dau si eu ceva p`acolo |
|
S-a dus și 2013, ne-am întâlnit și anul care a trecut:(, poate anul acesta reușim sa ne vedem la ochi intr-un weekend, eu zic ca la pretențiile mașinilor noastre și la ce bani înghit ele, o data pe an nu este mult sa băgăm de 7-800 lei benzina și sa ne întâlnim pe undeva....Trebuie sa mai existe pe undeva un pic de entuziasm cât sa va aducă la o astfel de întâlnire...
|
Quote:
stai sa vina caldura , eu unu acum nu pot sa merg cu ea pe strada :) |
Ma bag...Si de data asta, sunt convins ca o sa strangem si mai multi. Deja eu si Robert avem cativa baieti pe care ii luam cu japca :).
Hai soareee |
Quote:
|
Ne vedem unde vreti voi. Rotile de iarna sunt pe masina,insa lipseste zapada...
|
Quote:
preferabil in mesaj privat tocmai am facut un grup private unde o sa ii adaug pe toti care ii am pe fb . e simplu , e privat si putem discuta mai usor/rapid acolo . |
Quote:
si....avem 18 membrii , mai astept inca 2 cel putin (Liviu si Costin) . :D |
Nu am Facebook, dar ți-l pot da pe al nevestei...
|
Cum se numește grupul pe fb?
|
Quote:
|
Desi imi este sila groaznic de feisbuc,recunosc acum ca este un mijloc mai usor de comunicare si care ne inlesneste dialogul ,in special intre membrii comunitatii nissan.
Astept in continuare aderarea la acest grup privat de feisubc si pentru 300zxtt si djslash (astia 2 au z32-uri:D) si a tuturor posesorilor de masini sport nissan sx,zx,gt-r |
Buna ziua,
Am achizitionat de curand un Nissan Qashqai 2.0 TDI si am o problema: pozitia scaunului soferului (cu reglajul scaunului la minim) si pozitia scaunului pasagerului mi se par prea inalte. Exista vreo solutie prin care as putea remedia acest lucru? Va multumesc |
Quote:
Sugerez sa schimbi masina :) |
Quote:
|
Am dat si eu request sa intru in grupul vostru privat pe facebook, poate (daca vreti :P ) imi dati un accept :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning