![]() |
Re: Dej
aici puteti vedea din nou la kitch tuning, BZZ-ul si BIP-ul: https://forum.4tuning.ro/37-cluj/2093-kitsch-tuning/page-57.html
|
SRX cine esti ca io chiar nu te stiu ma...
ce masina ai?:?: :?: |
1 Attachment(s)
mondeo din 93
asha arata inainte... |
Quote:
|
lol RIU si pauza asta cat timp o faci? 3luni? nui de bine...
|
@ SRX u stai pe 1 mai langa Frivcom?
|
Quote:
|
SRX imi place tipu asta din 93'.dar daca ne-ai aratat poza cum arata inainte..pune si o poza cum arata acum:twisted: :twisted:
|
baieti...va dau un link unde puteti vedea un opel calibra meserias..care nici nu ''miroase'' pe langa BZZ..;)
https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...a-xx60965.html |
1 Attachment(s)
uitati aici ce poate face un tzaran ce si-a luat logan =)) =)) =))
|
Quote:
|
ii tare faza cu lipitu...numa tzaranii pot face din astea:lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
cateva poze cu RRT...
|
4 Attachment(s)
inca cateva...
|
Quote:
|
pe 3 luni...
dar pot sa-l obtzin intr-o luna...cu nu stiu ce cerere.... ma rog...oricum mi s-a promis de cineva "mare" ca il am intr-o luna! P.S. mooooooooorrrrrrrrrrrrrrr |
Quote:
|
=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
ba Nelutz ... nu mori tu la mine in masina ma...stai relax...
desi creez uneori senzatia asta la multi!!!! =)))) |
Quote:
|
@ mogu.....poti sa imi creezi si mie impresia aia?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
=))))...mai snopy...cand imi iau permisu iti promit ca te duc o tura pana la gherla si inapoi....10 minute....dus intors...daca e aglomeratie...=)))
P.S. numai sa nu faci ca nelutzu.... muriiiiim fgm de dilaaaauuu....baaa muriiiimmm baaaaaaaaa =)))))) |
mogule am si eu un unchi care ii nebun in legatura cu viteza:d,cand s-a dus la aeroport la cluj dupa cineva dus intors a facut exact 40 de minute pe ceas...dupa ce s-au intors..o zis ca le-o fo rau.... =)) =)) :)) :))deci daca il duci pe snopy'atunci pot veni si io?
|
ms astept sati reiei permisu...:-P
|
ceva intalnire de weekend? care vine?
|
din cauza a unor "raiseri" in devenire au loc tot felul de accidente...
inteleg ca ii mai dai blana ... dar prostia are o limita ... sincer parerea mea e ca nu trebe sa ne mandrim in cat timp ajungem de la x la y .. ca niciodata nu se stie de unde sare iepurele... vrei viteza... te bagi la curse , punct. am intalnit si nu numai o data situatii cand am fost nevoit sa ies de pe sosea ca altu din contrasens sa poata depasi .. mari smecheri ? nu .. mari idioti |
asta cred ca tine si de bunul simt ...unii sunt chiar nesimtiti...parerea mea
|
intalnire de weekend? ziceti ceva ... maine ii bine?
|
Bai SRX ...fii serios ma....am trecut demult de fazele alea ma...cu iesitu ceva in fatza. cu intratu pe contrasens,...astea-s frectie la picior de lemn...crede-ma.intradevar sunt multi care nu stiu aprecia o curba sau o depasire....da nu e cazul meu...asa ca....zi-le la altii ca mie mi-au spus-o asta prea multi...si crede-ma la mine nu mai au efect.
Si inca ceva, am mers cu multi din dej care se cred mari "piloti" si crede-ma...io nu ma mai urc veci cu ei in masina....ei doar vroiau sa-mi arate ca le merge masina tare...dar nu stapaneau masina deloc...de oamenii aia trebe sa-ti fia frica pe sosea. Oricum stai relax ca pe mine numa dumnezo ma poate face sa nu ma mai duc tare cu masina... avelo... |
Quote:
|
Quote:
|
@mantus ..unde ziceai de intalnire? pe centru ? sau unde?
|
vad ca v-au afectat vorbele mele .. grea viata ...
hai jet ca o dati in kitch de umblat o sa umblu incet cand a fi gata .. ca nu sunt drumuri |
SRX am auzit ca o sa-ti fie faina masina...
abia astept s-o vad... sper ca nu ai exagerat-o cum fac altii..sa pui pe ea tot felul de magarii oricum abia astept s-o vad...si cu viteaza...las-o incet ca nu are rost s-o distrugi dupa ce ai bagat bani in ea... |
care zice unde ne int la ora 23?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
cateva poze cu RAZ si cu TDV
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:48. |
- Copyright 2026 4Tuning