Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

TigerGTS 08-05-07 14:38

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 889810)
unde e domnu Tir si lorentzo? ca nu i`am mai vazut...cei care aveau masini modificate...no offence

O trafy, mi-ai citit in ganduri :) ..Si eu tot la ei ma refeream, ca ziceau ca au ca dreg si ca tuneaza, din 3 intalniri nu i-am vazut la una... Intelegeti voi ce vreti de aici, si din nou no offence, asta cu 12 mai a fost anuntzata de pe 20 aprilie...Pai ce dracu` si cu 22 de zile inainte nu e bine (pentru unii care sustin ca au programul ala de lenesi si trantori prea incarcat)?...

TigerGTS 08-05-07 16:13

Pe de alta parte, ca tot mi-am amintit, mie imi pare sincer rau ca hdc nu mai activeaza, sau daca o face este foarte sumar si rareori mai intra pe forum, si asta tot datorita off-topicului excesiv, al activitatii mai intense in NFS al discutiilor fara sfarsit si totodata fara un subiect coerent. Pacat...

Aaronnel^ 10-05-07 21:32

Sambata cine participa la intalnire ?

CaDDy 10-05-07 21:35

kam .. 70% o sa fiu prezent :) nu`sh ce`mi mai rezerva viitoru pana atunci :)

SSJ_Gohan 10-05-07 22:05

Daca vin Trafy CTZ si Adytzu...vin si eu, daca cineva are ceva de comentat, sa imi spuna

trafy-vr6 10-05-07 22:19

dak vine adytzu si gohan vin si eu...daca are cineva ceva de comentat sa spuna acuma

Robbert 10-05-07 22:44

daca vine robbert, clar vin si eu.... daca are cineva ceva de comentat sa spuna acuma

trafy-vr6 11-05-07 08:06

you are funny... mare mirarea sa nu fie politia acolo...chestiile asteza de curse nu se discuta pe forum si nici la telefon,nici pe messenger...ar fi fost bine sa fi vorbit la fata locului....

TigerGTS 11-05-07 11:14

ma bucur ca te-au apucat antipatiile acum...Ceva ciudat la mijloc... dar cand a fost prima data discutia de Brezoi, de ce nu ai sarit si atunci cu astfel de remarci?..Hmmm...Ce zicea Trafy atunci?...Ca el nu mai face intalniri in oras, ca abia asteapta Brezoi?...Parca asa imi amintesc...Si daca te urmareste politia, si-au dat seama ce-am cauta acolo dupa ce ne-a aratat CIP locul...Hai sa fim seriosi (P.S. scuze daca am inteles mesajul gresit, dar acel "you are funny" in engleza o da rau de tot in ironie dupa parerea mea).

Nu mai vorbim de faptul ca masinile sunt de 1,2, cat crezi ca fac?...Pe drum national in afara localitatii?...Limita parca e 90-100...Cu cat s-o depasesti pe un segment asa de scurt?..hm?...Da` de..Voua va place la stadion, unde Doamne fereste, se intampla ceva rau, zburati din limitator in pietonul de pe trotuar...

CaDDy 11-05-07 11:25

maine o sa vin si eu la intalnire .. 100% .. ori pe jos.. desi mi`e kam rushine .. :) da cre`k vb cu baietii de la rutiera si vin cu ei cu mashina =)) sunt si mai sukari ei .. au girofar ros`albastru .. nu k al meu =))

TigerGTS 11-05-07 12:59

Considerand ca a fost o greseala si ca intr-adevar ceea ce aveam in gand pentru Brezoi este ilegal, renuntz la partea a doua a intalnirii, astfel, in ceea ce ma priveste, ramane pentru maine la ora 13:00 la Sala Sporturilor precum stabilita intalnirea, ne vedem de discutii, serviciu foto si turul orasului si dupa inapoi acasa. Asa am eliminat problema curselor ilegale si a chestiilor "funny", mergem pe 1 iunie la Pitesti la legala cine vrea si gata.

Programul pentru maine, dupa parerea mea, este urmatorul, daca am omis ceva va rog sa completati:

- Intalnirea;
- Vedem ce noutati are Trafy cu clubul;
- Discutam formula unei echipe asa cum am propus;
- Vedem in ce stadiu e bijuteria lui Geo :> ;
- Foto;
- Turul orasului;
- Sedinte foto separate (pentru dupa, din cate a zis Aaronel are cativa clienti :));

Am omis ... ceva va rog sa completati.

trafy-vr6 11-05-07 13:30

mda...poti sa vi la brezoi sa stai si sa te uiti ca asa nu iti faci probleme...esti doar un spectator...in fine..cum vrei

Adytzu_JerrY 11-05-07 13:43

poate trec si eu :rolleyes2 ... nu promit...

CaDDy 11-05-07 16:16

doar spectator nu pateshti mimik ? :)))) de unde pana unde trafy ? =))) eram vara trecuta pe republicii jos.. vreo 5-6 baietzi .. stateam de vrb .. sprijinitzi de 2 bmw`uri seria 3... ora 11-12 noaptea... a venit garda... ne`a luat pe totzi k .. participantzi la curse ilegale :) cei 2 soferi au luat 1 mil amenda.. si restu spectatorii am luat cate 500 :) ( asta pe legislatia veche ) :))

trafy-vr6 11-05-07 16:51

daca voi ati semnat...cum dracu sa luati amenda daca stati de vorba?hai ca e culmea

cosmin_cosmin_1 11-05-07 20:17

politia romana sfideaza logica :))

SSJ_Gohan 11-05-07 21:38

E interesant ce se intampla pe aici....

Ionita 12-05-07 01:18

imi cer scuze da` nu pot sa ajung la`ntalnire ... probleme cu masina si nu pot circula pana nu o bag`n service .. maine sau poimaine o trimit la "medic" ..

Adytzu_JerrY 12-05-07 12:17

najpa...pacat ca nu poti veni
restu ... Va asteptam ...! ....

Aaronnel^ 12-05-07 12:26

Acuma am plekat ! Ne vedem acolo :peace:

trafy-vr6 12-05-07 16:21

4 Attachment(s)
sa fiu cel mai hotz

trafy-vr6 12-05-07 16:23

4 Attachment(s)
imi pare rau..nu pot uploda mai mult de 4 poze:(

trafy-vr6 12-05-07 16:26

4 Attachment(s)
belea rau Opelu Calibra..ma bate gandu:X P.S: am avut o calibra acuma 4 ani dar era macheta teleghidata fara fir:X si de atunci m`am indragostit de modelu asta:)

trafy-vr6 12-05-07 16:29

4 Attachment(s)
alte 4 sau poate 5:)

trafy-vr6 12-05-07 16:32

4 Attachment(s)
vb lu aaronel dupa fiecare intalnire cand ajungem acasa: aaa...am utiat sa facem poza de grup :))

trafy-vr6 12-05-07 16:34

3 Attachment(s)
interioru calibrei si pe Caddy:D

TigerGTS 12-05-07 17:53

Una peste alta a fost frumos ! Chiar daca nu au venit toti cei care au promis, dintr-un motiv sau altul, din partea mea multumiri tuturor celor care au venit si care au demonstrat inca o data ca se straduiesc pentru 4Tuning Rm VL. Sa curga pozele :D

CaDDy 12-05-07 18:39

6 Attachment(s)
hai k bag si eu .. atatea cate incap :D vw corrado VR6 ;) ... si flocea " ars " in fund de o dubitza :((

CaDDy 12-05-07 20:23

4 Attachment(s)
... cateva poze facute de mine :)

Aaronnel^ 12-05-07 20:31

55 Attachment(s)
4Tuning Rm.Valcea
12 05 2007

Aaronnel^ 12-05-07 21:39

A fost faina intalnirea. A iesit frumos. Multumiri participantilor :D si celor au facut senzatie :D Cata,GoGu,Jacku :D

P.S: Oliver data viitoare cand schimbi banda uita-te in retrovizoare :D:D

CaDDy 12-05-07 23:56

3 Attachment(s)
poze modificate... part II ... :D nu ma criticatzi k le`am facut mai mult din plictiseala :P

Kaluvr6 13-05-07 04:44

Mi`a placut si mie azi si e marfa acolo pe capela ca e linistit si marfa de facut poze. Cand e urmatoarea? :)

trafy-vr6 13-05-07 08:58

vreau Calibra !

Adytzu_JerrY 13-05-07 10:06

pai trebuie sa ne mai intalnim cand o fi gata corrado 8)
sa`i faca aaronel niste poze cum numai el stie;)

Aaronnel^ 13-05-07 10:45

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 898384)
Mi`a placut si mie azi si e marfa acolo pe capela ca e linistit si marfa de facut poze. Cand e urmatoarea? :)

Urmatoarea va fi in mare parte legata de iesirea ta cu Corrado :D
Cum termini tu cu Corrado facem una

SSJ_Gohan 13-05-07 11:57

Da, a fost foarte frumos, trebuia sa va iau si la nunta ca sa nu mai plictisesc asa rau :lol:

trafy-vr6 13-05-07 12:51

furam mireasa 4tuning:)) si o puneam sa ne dea startu la intrecere:))

Aaronnel^ 15-05-07 21:53

1 Attachment(s)
Sambata, 2 iunie 2007, ora 13.00 in parcarea Salii Sporturilor are loc intalnirea Comunitatii 4Tuning Rm.Valcea

- Inaugurare VW Corrado VR6( e pe bune de data asta)
- Urcarea pe Dealul Capela si Sedinta foto/video
- Discutie despre echipa propusa de TigerGTS pentru conducerea 4Tuning Rm.Valcea
- Discutie referitoare la impartirea fluturasilor 4Tuning Rm.Valcea
- Discutie referitoare la infintarea clubului Valcea Racing Club

Userii care doresc sa participe sunt bine veniti si speram la o prezenta cat mai bogata

CaDDy 15-05-07 23:01

tocmai subiectu principal .. corrado`u .. nu apare pe afis.. :) si aveai si poze facute cu el .. asa rozaliu perlat cum e ...

:(:(:( si passatu meu a disparut din peisaj :-<

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning