Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Snow White (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/346761-dacia-snow-white.html)

tuner-man 14-03-13 20:56

Re: O noua dacie !

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 5400121)
:)) da man!! e un loc special se stie!!
am amintiri placute:))
am cazut dupa scarile acelea din interior de la etaj!! :)) praf total.
cat mai e camera?
pe seara?

O camera cu pat mare , mic dejun inclus 100 de ron si 120 in wekend pe zi.
Vila mica se inchiriaza cu totul la 400 de ron pe noapte , sunt 3 camere , bucatarie si o baie ! De cabanute habar nu am , nu ma interesat !

aditzaa 15-03-13 13:11

SAlut!sincer arata foarte bine masina nu ma asteptam te-am vazut ieri dupa masa intrai in parcare la carreffour la subsol.Singura chestie care nu-mi place e ca se vede diferenta de culoare.Bafta in continuare.Poate cand da caldura ne strangem mai multi pe la patinoar.

tuner-man 15-03-13 16:37

Quote:

Originally Posted by aditzaa (Post 5401046)
SAlut!sincer arata foarte bine masina nu ma asteptam te-am vazut ieri dupa masa intrai in parcare la carreffour la subsol.Singura chestie care nu-mi place e ca se vede diferenta de culoare.Bafta in continuare.Poate cand da caldura ne strangem mai multi pe la patinoar.

Mersi frumos , stiu diferenta este ft nasoala dar se va remedia curand , am incercat prima data alb nova si deloc nu semana , am incercat acum alb 10 tot nimic , o voi revopsi toata si gata !

Cu mare placere as veni si eu pe acolo daca ne strangem cativa , multa bafta !

petryy 16-03-13 01:51

frumoasa daciuta ! tare bad`u :twisted:

BN-02_TZY 17-03-13 09:07

sunt nerabdator sa vad turbaciunea achizitionata si un film cand va veni timpul pt probe si ce sa zic spor ca o sa ai nevoie

tuner-man 17-03-13 10:06

[QUOTE=BN-02_TZY;5402879]sunt nerabdator sa vad turbaciunea achizitionata si un film cand va veni timpul pt probe si ce sa zic spor ca o sa ai nevoie

Motorul care trebuia sa il iau era desfacut, din pacate aveam promisiunea ca voi fii sunat ieri cel tarziu sa ma duc sa il vad si bineinteles sa il cumpar ! Acel telefon nu a mai sunat si eu sunt in cautare din nou :sad: Cineva ma sfatuit sa iau un renault 19 si am avut ocazia dar in fine astea sunt povesti , mai am o optiune iar maine voi afla daca e ceva sau nu.

Bafta , o duminica cat mai placuta !

tuner-man 17-03-13 14:47

3 Attachment(s)
Totusi se lucreaza si la altceva intre timp ! Am facut sticlele la faruri , de fapt doar una se prezinta ft bine ca forma si etc. Mai am putin de lucrat la niste mici detalii si eliminarea unor imperfectiuni ( nu se observa decat la o foarte atenta inspectie ).
Bafta tuturor !

R.Equinox 17-03-13 15:29

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5403276)
Totusi se lucreaza si la altceva intre timp ! Am facut sticlele la faruri , de fapt doar una se prezinta ft bine ca forma si etc. Mai am putin de lucrat la niste mici detalii si eliminarea unor imperfectiuni ( nu se observa decat la o foarte atenta inspectie ).
Bafta tuturor !

E clar,o sa am si eu asa ceva in curand:))):)):)))

Abia astept sa vad masina:lol:
Multa bafta in continuare;)

tuner-man 20-03-13 19:01

Am schimbat bucsa de la volan ( aia de sub bord) , e cu totul alta viata , am mai schimbat garnitura de la capac culbutori , placute de frana si cateva nimicuri !
Cum spunea cineva de pe aici ( pe forum ma refer) micile detalii fac diferenta si intradevar mai am ceva ceva de bibilit ! Desi ma bateam cu pumnul in piept ca totul este nou astazi un nene a dat cu mine de pamant si m-a adus la realitate : am de schimbat bielete desi au ft putini km sunt praf, am luat semnalizari noi vin ca dreacu maine ma duc sa iau unele elba, garnituri si bucsa aia schimbate , culbutori necesita iar reglaj , scutul are 1 cm de mizerie ulei si un larg etc. de chestii minore care in timp devin adevarate probleme.

Imi pare rau , nu am facut poze astazi dar revin in forta curand bafta tuturor !

valy1233 20-03-13 19:13

tu ti-ai facut sticla clara? :D

R.Equinox 20-03-13 20:00

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5407831)

Cu manutele alea firave si le-a facut:)):))

tuner-man 20-03-13 21:02

Quote:

Originally Posted by valy1233 (Post 5407831)

Singur singurel , dar acum asteptam finante pentru lupe si xenon ca fara e jale bate zici ca e laser la punct fix :lol:

tuner-man 21-03-13 15:54

5 Attachment(s)
Am inceput lucrul la noua consola , vremea nu permite lucrul la alte chestii :sad:
Pentru cateva ore de lucru deja a prins contur si maine sper sa ma apuc de finisat . Ce parere aveti sa o finisez bine bine si sa o vopsesc (negru cel mai probabil) , sau sa o tapitez cu un material plushat ? Si in cazul in care aveti idee spuneti-mi ce gen de material .

Bafta tuturor !;)

world cars 21-03-13 16:38

Ce material e ala care ai dat peste carton ? chit de fibra ?

DJBOSS 21-03-13 16:42

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 5409021)

E fibra de sticla......Consola e de la cielo sau vectra a ?

tuner-man 21-03-13 16:58

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 5409025)
E fibra de sticla......Consola e de la cielo sau vectra a ?

Este de audi coupe b2 taiat din ea si un larg etc. ;) Oricum garantat va iesi ce imi doresc si poate scot si o matritza pentru doritori dar intai sa vad produsul finit !

tuner-man 21-03-13 17:00

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 5409021)

Cum a zis si colegul este fibra de sticla. ;)

R.Equinox 21-03-13 17:21

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5408976)
Am inceput lucrul la noua consola , vremea nu permite lucrul la alte chestii :sad:
Pentru cateva ore de lucru deja a prins contur si maine sper sa ma apuc de finisat . Ce parere aveti sa o finisez bine bine si sa o vopsesc (negru cel mai probabil) , sau sa o tapitez cu un material plushat ? Si in cazul in care aveti idee spuneti-mi ce gen de material .

Bafta tuturor !;)

Hai ca incet incet prinde forma.
Parerea mea e sa il plushezi.Uitate pe thread-ul lui Cosmin(KYS) si daca e ii poti da un Pm sa il intrebi.

Multa bafta!

BN-02_TZY 21-03-13 20:28

aha de acolo ai=veai tu ceasurile alea ce sun in drum spre bistrita ..

tuner-man 21-03-13 21:09

Quote:

Originally Posted by BN-02_TZY (Post 5409343)
aha de acolo ai=veai tu ceasurile alea ce sun in drum spre bistrita ..

Da iam precizat baiatului nu a vrut sa imi vanda doar consola simpla persoana respectiva. Maine la prima ora se pun la curier ;)

tuner-man 22-03-13 17:58

4 Attachment(s)
Tot la consola am lucrat astazi , e ft fixa deocamdata sunt multumit am inceput si sa finisez , mai mult ca sigur se va face o husa de material textil pentru ea! Am mutat si intrerupatorul ala de la gaz , momentan las cateva poze maine sper sa revin cu ceva mai aproape de finish !

IF85BVA 22-03-13 18:07

cat m-ar costa si pe mine sa imi faci sticla aia transparenta de la faruri???

ce sa zic te misti bine rau... spor(t) la treaba

tuner-man 22-03-13 18:12

Quote:

Originally Posted by IF85BVA (Post 5410407)
cat m-ar costa si pe mine sa imi faci sticla aia transparenta de la faruri???

ce sa zic te misti bine rau... spor(t) la treaba

Omule e munca dreacului , daca vrei lasa-mi un id de mess si iti dau poze si un video de unde m-am inspirat exact ce trebuie sa faci. Sau daca mai astepti putin iti fac dar momentan nu am timp am ceva de munca la garaj si vremea e ft nasoala in fine probleme ca toata lumea. Da-mi pm cu un id si vorbim !

Cred 22-03-13 20:21

Frumoasa masina.
Poti imbraca consola in imitatie carbon, cum ai elemenele din bord...:rolleyes2

tuner-man 22-03-13 21:20

Quote:

Originally Posted by Cred (Post 5410596)
Frumoasa masina.
Poti imbraca consola in imitatie carbon, cum ai elemenele din bord...:rolleyes2

Este extrem de mult de finisat si garantat ar trebui si chit , iar cand o pun pe pozitie o cam sucesc si bruschez si mai mult ca sigur tot finisajul ar fii compromis , deaia aleg material textil. Ar fii fost superba cum spui tu dar ma cam grabesc m-am saturat sa stau cu radio-cdul pe jos :D . Odata ce voi termina noul garaj toata masina va fii refacuta !

R.Equinox 22-03-13 21:49

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5410639)
Este extrem de mult de finisat si garantat ar trebui si chit , iar cand o pun pe pozitie o cam sucesc si bruschez si mai mult ca sigur tot finisajul ar fii compromis , deaia aleg material textil. Ar fii fost superba cum spui tu dar ma cam grabesc m-am saturat sa stau cu radio-cdul pe jos :D . Odata ce voi termina noul garaj toata masina va fii refacuta !

Si cand vrei sa dai volumu mai tare sau sa schimbi melodia te apleci dupa el?:))):)))
Apropo,intra 2 sec pe mess sa vorbim despre ceva:lol:

tuner-man 22-03-13 22:11

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5410668)
Si cand vrei sa dai volumu mai tare sau sa schimbi melodia te apleci dupa el?:))):)))
Apropo,intra 2 sec pe mess sa vorbim despre ceva:lol:

IN jumatate de ora intru. Da e cam periculos la mine cu umblatul la muzica :lol:

pwr_bz 24-03-13 10:16

f.frumoasa consola.
te ai gandit bine.
mai greu cu mp3.ul ca te apleci dar na asta e!!
vrei placere :)) te sacrifici!!
pana o vopsesti ai putea incerca sa o polisezi si restul de masina.
o matuiesti bagi pasta in ea :)) si aia e!
poate iese ca in fatza.
dai un lac peste!!
si cel mai bine.
pana o vei vopsi.

tuner-man 24-03-13 13:39

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 5412249)
f.frumoasa consola.
te ai gandit bine.
mai greu cu mp3.ul ca te apleci dar na asta e!!
vrei placere :)) te sacrifici!!
pana o vopsesti ai putea incerca sa o polisezi si restul de masina.
o matuiesti bagi pasta in ea :)) si aia e!
poate iese ca in fatza.
dai un lac peste!!
si cel mai bine.
pana o vei vopsi.

Am incercat eu ceva dar nu e treaba buna , trebuie sa recunosc ca e vina mea , deci prima data cand am vopsit am folosit alb nova (o cutie veche care o aveam in garaj de care acum numai sunt asa sigur ca era alb nova) apoi am folosit alb 10 ! Chestia este ca am facut o paleta de proba cu un spray cumparat alb-nova si seamana perfect cu vopseaua mea , deci nici nu mai este nevoie de tras concluzie. Sper sa se imbuneze vremea repede imi ridic un nou garaj si atunci voi avea conditii de vopsit! Pana atunci mai inghit oleaca si asta este !

pwr_bz 24-03-13 13:43

fa garajul mai repede:))
ca poate dau si eu o vopsea pe un cielo ceva!! :))
macar sa am o rezerva acolo la tine....de nu se poate face la mine!!
spor la treaba si cu masina si cu proiectul de garaj:)

tuner-man 24-03-13 19:40

2 Attachment(s)
O mini intalnire dar vremea nu permite , a fost ft frig !

R.Equinox 24-03-13 19:54

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5413043)

Mai traieste NUT?:lol::lol:

Cica de saptamana viitoare da caldura tare:-)

Bz02Ybm 24-03-13 20:01

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5413043)

Ce rau imi pare ca nu am putut sa vin :( in weekend vin sigur acasa poate ne intalnim atunci :twisted:

tuner-man 24-03-13 20:08

Quote:

Originally Posted by Bz02Ybm (Post 5413078)
Ce rau imi pare ca nu am putut sa vin :( in weekend vin sigur acasa poate ne intalnim atunci :twisted:

Bineinteles , doar vremea sa ne permita ! Eu am sunat cati am cunoscut poate se mai anunta si altii !

varutubz 24-03-13 21:16

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5413069)
Mai traieste NUT?:lol::lol:

Cica de saptamana viitoare da caldura tare:-)

traieste NUT-u! :D

varutubz 24-03-13 21:24

Quote:

Originally Posted by tuner-man (Post 5413084)
Bineinteles , doar vremea sa ne permita ! Eu am sunat cati am cunoscut poate se mai anunta si altii !

multumim tuner-man pt poze:*

tuner-man 24-03-13 22:27

Quote:

Originally Posted by varutubz (Post 5413192)
multumim tuner-man pt poze:*

Nici o problema placerea e de partea mea , sper doar ca data viitoare cand ne intalnim sa fie naibi mai cald :D

pwr_bz 25-03-13 12:45

mai oameni buni :))
veniti si la clubcielo la intalnire daca aveti placere si totul e ok!
in weekend.
duminica!!
in spate la Galeria ora 13...14 mai tinem legatura!!

tuner-man 25-03-13 13:27

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 5413781)
mai oameni buni :))
veniti si la clubcielo la intalnire daca aveti placere si totul e ok!
in weekend.
duminica!!
in spate la Galeria ora 13...14 mai tinem legatura!!

E de asta chiar nu stiam , mersi de informatie !;) mai mult ca sigur ne vedem pe acolo !

tuner-man 25-03-13 21:15

3 Attachment(s)
M-am apucat de ceasuri , in seara aceasta am fost sa cumpar cele necesare si am reusit sa fac cateva experimente. Maine urmeaza lucrul intensiv cu vremea asta altceva nu se poate face !

Bafta tuturor !

Iluminatul va fii albastru si rosu la limitare , oricum vedem maine , va tin la curent !

All times are GMT +2. The time now is 07:45.

- Copyright 2026 4Tuning