![]() |
Re: O noua dacie !
Quote:
Vila mica se inchiriaza cu totul la 400 de ron pe noapte , sunt 3 camere , bucatarie si o baie ! De cabanute habar nu am , nu ma interesat ! |
SAlut!sincer arata foarte bine masina nu ma asteptam te-am vazut ieri dupa masa intrai in parcare la carreffour la subsol.Singura chestie care nu-mi place e ca se vede diferenta de culoare.Bafta in continuare.Poate cand da caldura ne strangem mai multi pe la patinoar.
|
Quote:
Cu mare placere as veni si eu pe acolo daca ne strangem cativa , multa bafta ! |
frumoasa daciuta ! tare bad`u :twisted:
|
sunt nerabdator sa vad turbaciunea achizitionata si un film cand va veni timpul pt probe si ce sa zic spor ca o sa ai nevoie
|
[QUOTE=BN-02_TZY;5402879]sunt nerabdator sa vad turbaciunea achizitionata si un film cand va veni timpul pt probe si ce sa zic spor ca o sa ai nevoie
Motorul care trebuia sa il iau era desfacut, din pacate aveam promisiunea ca voi fii sunat ieri cel tarziu sa ma duc sa il vad si bineinteles sa il cumpar ! Acel telefon nu a mai sunat si eu sunt in cautare din nou :sad: Cineva ma sfatuit sa iau un renault 19 si am avut ocazia dar in fine astea sunt povesti , mai am o optiune iar maine voi afla daca e ceva sau nu. Bafta , o duminica cat mai placuta ! |
3 Attachment(s)
Totusi se lucreaza si la altceva intre timp ! Am facut sticlele la faruri , de fapt doar una se prezinta ft bine ca forma si etc. Mai am putin de lucrat la niste mici detalii si eliminarea unor imperfectiuni ( nu se observa decat la o foarte atenta inspectie ).
Bafta tuturor ! |
Quote:
Abia astept sa vad masina:lol: Multa bafta in continuare;) |
Am schimbat bucsa de la volan ( aia de sub bord) , e cu totul alta viata , am mai schimbat garnitura de la capac culbutori , placute de frana si cateva nimicuri !
Cum spunea cineva de pe aici ( pe forum ma refer) micile detalii fac diferenta si intradevar mai am ceva ceva de bibilit ! Desi ma bateam cu pumnul in piept ca totul este nou astazi un nene a dat cu mine de pamant si m-a adus la realitate : am de schimbat bielete desi au ft putini km sunt praf, am luat semnalizari noi vin ca dreacu maine ma duc sa iau unele elba, garnituri si bucsa aia schimbate , culbutori necesita iar reglaj , scutul are 1 cm de mizerie ulei si un larg etc. de chestii minore care in timp devin adevarate probleme. Imi pare rau , nu am facut poze astazi dar revin in forta curand bafta tuturor ! |
tu ti-ai facut sticla clara? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am inceput lucrul la noua consola , vremea nu permite lucrul la alte chestii :sad:
Pentru cateva ore de lucru deja a prins contur si maine sper sa ma apuc de finisat . Ce parere aveti sa o finisez bine bine si sa o vopsesc (negru cel mai probabil) , sau sa o tapitez cu un material plushat ? Si in cazul in care aveti idee spuneti-mi ce gen de material . Bafta tuturor !;) |
Ce material e ala care ai dat peste carton ? chit de fibra ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Parerea mea e sa il plushezi.Uitate pe thread-ul lui Cosmin(KYS) si daca e ii poti da un Pm sa il intrebi. Multa bafta! |
aha de acolo ai=veai tu ceasurile alea ce sun in drum spre bistrita ..
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Tot la consola am lucrat astazi , e ft fixa deocamdata sunt multumit am inceput si sa finisez , mai mult ca sigur se va face o husa de material textil pentru ea! Am mutat si intrerupatorul ala de la gaz , momentan las cateva poze maine sper sa revin cu ceva mai aproape de finish !
|
cat m-ar costa si pe mine sa imi faci sticla aia transparenta de la faruri???
ce sa zic te misti bine rau... spor(t) la treaba |
Quote:
|
Frumoasa masina.
Poti imbraca consola in imitatie carbon, cum ai elemenele din bord...:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Apropo,intra 2 sec pe mess sa vorbim despre ceva:lol: |
Quote:
|
f.frumoasa consola.
te ai gandit bine. mai greu cu mp3.ul ca te apleci dar na asta e!! vrei placere :)) te sacrifici!! pana o vopsesti ai putea incerca sa o polisezi si restul de masina. o matuiesti bagi pasta in ea :)) si aia e! poate iese ca in fatza. dai un lac peste!! si cel mai bine. pana o vei vopsi. |
Quote:
|
fa garajul mai repede:))
ca poate dau si eu o vopsea pe un cielo ceva!! :)) macar sa am o rezerva acolo la tine....de nu se poate face la mine!! spor la treaba si cu masina si cu proiectul de garaj:) |
2 Attachment(s)
O mini intalnire dar vremea nu permite , a fost ft frig !
|
Quote:
Cica de saptamana viitoare da caldura tare:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai oameni buni :))
veniti si la clubcielo la intalnire daca aveti placere si totul e ok! in weekend. duminica!! in spate la Galeria ora 13...14 mai tinem legatura!! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
M-am apucat de ceasuri , in seara aceasta am fost sa cumpar cele necesare si am reusit sa fac cateva experimente. Maine urmeaza lucrul intensiv cu vremea asta altceva nu se poate face !
Bafta tuturor ! Iluminatul va fii albastru si rosu la limitare , oricum vedem maine , va tin la curent ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning