![]() |
Re: AG 89 COT... Pitesti!!!...
Quote:
|
Spune-mi si mie te rog,cum fac sa-mi pun si eu o poza alaturi de semnatura,ca m-am tot strofocat si nu reusesc..
Merci:D |
|
Am reusit,merci!:D
|
1 Attachment(s)
.......:oops:
|
Frumos,frumos...Felicitarile mele Cocot chiar daca ai pierdut.Poate data viitoare...:peace:
|
scz k te intreb ..am si io o intrebare ..ce fel de carburator ai ..simplu sau dublu ??? ms anticipat
|
Cocosane...trea` pusa si aia Sat Vs Cot ;)) pacat ca nu a fost filmata...:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa masina!Felicitari!
Am si eu 2 intrebari :) De unde ai luat capatul acela de toba remus si cat a costat?Si in legatura cu jentile pe cat sunt si ce distanta intre prezoane ai?cumva 4*100.. pe mine m-ar interesa pe 15 daca se gasesc! Mersi si ai grija in continuare de masina |
4*100 e distanta
|
Quote:
|
frumoasa masina:lol:
|
Quote:
|
Dar pe tobele REMUS cat ai dat k nu ai raspun la intrebare
K si fratemiu a cumparat o dacie si are 2 tobe REMUS dar nu stiu kam kat or fi costat (alea kare va ziceam k sun modificate din galerie)(adika o singura teava din motor in toba finala ,iar in toba finala nu sunt scoase amortizoarele, este doar taiata putin cat pt 2 gauri de tobe, si e prelungite cu doua tevi mici si dupacea sun sudate tobele REMUS sunt mortale iti vibreaza pantaloni dk stai langa ele la vreo 2.5 de turati ca sa nu mai vb peste 3000 ce se intampla |
Quote:
si ca sa intelegi mai bine omu nu avea toba remus ci doar un tips si ca sa fiu si mai explicit e o bucata de teava prinsa pe toba originala |
Quote:
|
DE VANZARE!... PRET 79 MIL!... + Tobe BORLA, PRAGURI, NEAONE!...
|
Quote:
hai sa va arat poze cu tobele de pe masina lui fratemiu sunt TOBE REMUS originale:-) :lol: |
7 Attachment(s)
Tobele
si alea sunt beculetele de p spoilare sunt 4 dar am poza doar cu one |
A busit masina....of of frana asta de mana:lol:
|
de ce ai pus beculetele alea,au vreun rol?
|
si toba aia nu cred ca e originala ,din ce se vede sub masina una din tevi nu intra in toba ,nici macar nu e murdara de negreala.un capat de toba cred ca e pus la misto sa para mai fioroasa masina.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cocot uite pozele care le-am fac azi la masina.
|
iar ma?..eee..cineva trebuie sa puna paru' pe tine ;))..cum ai reusit?
|
bah cocot ne faci de ras mah:-s
|
ce vreti ma baiatu a incercat sa parcheze cu frana de mana si sa oprit in opelu vecinului...se mai intampla ce.............
|
Quote:
|
Quote:
|
dj ai pasarika :lol:nu stiam
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat ca-i lovito totusi sa nu te sperii se lovesc masini zilnic...la tine e ceva usor...SPOR LA TUNAT
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
orisicum scoate un sunet gros si placut iti vibreaza putin pantaloni gandestete ce sunet scoate dk aq trecut si la inmatriculare cand a fost cu ea la RAR si nau zis nimic Si mai ceva sunt originale pt ca un tips nu e asa de gros si nu e imprimat numele si stema firmei Tobele au fost aduse din Germania de la firma;) |
Cine nu merge cu masina nu o loveste.....si e o vorba mare....pe lumea asta :)) ......Femeie nef.tuta si masina nelovita nu se mai gaseste......asa k ....nare nik o faci ....are balta peste...dar mai scazi din tuningul pe care voiai sa il faci...;) eu sunt trecut prin o gramada...si nu mam lasat....Spor la lucru si bafta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning