![]() |
Re: vw vento
Quote:
|
Parerea mea ca nu ar merge jante de mercedes!
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
da da da
|
Multumec pentru aprecieri, insa nu am de gand sa pun jante de mercedes.
Anul acesta o sa raman la jantele curente si la anul caut ceva pe 17 din gama VAG. Am fost la o plimbare acum 2 saptamani pana la Baile Tusnad. Am intampinat cateva probleme pe drum de exemplu am ramas fara frana :)) saptamana ce vin desfac fata masinii, schimb tragerul pun radiator mai mare, schimb pompa de frana, discurile rulmentii si placutele de frane. Plus schimb baia de ulei, si cred ca si pompa de ulei. Am fost oprit si de politie+RAR, cand au vazut ca in dovada scrie multicolor au ras si mi au dat actele inapoi si am continuat drumul :P In 23 august este o intalnire unde vreau ca masina sa fie tzipla. In rest ma bucur de ea cum pot :) |
3 Attachment(s)
cateva poze:
|
esti cam zgarcit cu pozele sa stii :) !!!
ia'i si niste jante si bag-o la fotografiat! |
Quote:
Anul asta raman jantele pe care le am si in poze vedem ce cumpar in 2014 :) O sa cobor masina un pic si atunci mai facem poze :) |
Are cineva bara de spate si suportul nr din haion de america la preturi "reale" daca te pasioneaza iti trimit detalii.
Un set de Brock b1 ar. Completa masina. |
ce culoare e trecuta in talon? :D
|
Quote:
ON: Mașina arată foarte bine, felicitări. Jante, suspensie cu drop mai mare și pachetul USA. |
Sincer mie nu imi place cum da cu "pachetul" de usa....
Cat despre jante anul viitor o sa cumpar jante de audi TT pe 17 si tot negru o sa l fac. Dar pana atunci mai am multe de facut, eu ma bucur ca am ajuns pana aici cu bugetul pe care am avut. Pana Noiembrie nu o sa fac mare lucru la masina, am itp atunci si dupa aceea ma ocup de compartimentul motorului pentru ca acolo inca e gri :) |
Quote:
|
Bara spate de usa e mai bombata si o completeaza mai bine zic eu. Se vede mai mare spatele masinii si cand o privesti din spate si din lateral!
Acum fiecare cu gusturile lui, mie nici cu ea asa nu mi-ar fi rusine deloc :) spor la treaba in continuare! si poate ne vedem si noi candva sa mai dai si pe mine o tura asa cum ai promis! |
1 Attachment(s)
Quote:
Nu am facut nimic la masina, insa am primit 2 proiectoare de pe un mercedes e class pe care o sa le montez cand imi permite timpul :) Ahh si vreau sa mai las jos un pic sa ma plimb asa pana la prima zapada, insa nu prea am timp :) |
1 Attachment(s)
inca una :)
|
1 Attachment(s)
Deci vreo 80km/h + drumul E60 + un caine destul de mare =
|
= hot dog :D
|
Deci dumneata umbli cu bara aftermarket pe frumosetea asta? :D
Daca era oem era invers, ramanea bara imprimata pe caine! Lasand gluma la o parte, nasol moment dar cu ocazia asta poate iei o bara de america si tu! |
Nasol moment cu animalul,sper sa o aduci la fel de frumoasa cum a fost si pana acuma :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
La multi ani la toata lumea!
Incep si eu anul cu ceva update: cumparat donor gti (pentru frane si eventual pun si motorul, inca nu m am hotarat ) In rest deadlineul anul acesta pentru Harlequin este sfarsitul lui martie, vreau sa fac compartimentul motorului clean, sa reconditiez si sa montez franele de gti, alt esapament, schimbat bara fata spate, capota motor, grila, sa fac interiorul un pic mai clean (daca o sa am banii schimb scaunele) si alte jante de 17. |
Frumoasa masina , felicitari !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:09. |
- Copyright 2026 4Tuning