Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

Malos 20-03-07 13:23

Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)

UE a dat in judecata Romania ca nu scoate taxa auto de prima inmatriculare :D

cosmin_cosmin_1 20-03-07 14:03

ai citit sau ai aflat de la tv? daca ai citit,baga un link, ca tv n-am

Malos 20-03-07 14:14

UE - acţiune în instanţã împotriva României, pentru taxa auto

Comisia Europeanã va iniţia, miercuri, procedurile legale împotriva României, pentru sistemul de impozitare al autovehiculelor, întrucât reglementãrile existente discrimineazã unele automobile de uzate, a declarat, luni, comisarul european pentru Fiscalitate, Laszlo Kovacs, citat de Reuters.

"Regula nu poate fi menţinutã în forma actualã", a afirmat Kovacs.

Procedurile vor fi iniţiate, miercuri, printr-o scrisoare de notificare oficialã, prima etapã a unui proces care se poate încheia la Curtea Europeanã de Justiţie, în cazul în autoritãţile române nu modificã reglementãrile.

"Este discriminatoare faţã de automobilele de mâna a doua provenite din alte state membre", a mai spus Kovacs.

trafy-vr6 20-03-07 14:46

traiasca UE !!!!!:)) poate o sa`si dea seama si ,,smecherii'' de la guvern ca au gresit!!!! e tariceanu stirea asta:))

Malos 20-03-07 15:08

Pai ce cuvantul celora de la Dacia cantareste mai greu ca al celor de la BMW si Merces :))))

cosmin_cosmin_1 20-03-07 15:11

nu va bucurati prea repede, ca abia la sfarsitul anului (octombrie) o sa se ajunga la o concluzie, daca nu cad la "pace".

http://www.hotnews.ro/articol_67788-...a-Romaniei.htm

CaDDy 20-03-07 15:50

las... mai bine mai tarziu decat niciodata.. akum sa speram k o sa fie de bine .. cu tot cu amenda data de UE :)

Malos 20-03-07 16:15

Oricum toata smecherie asta nu o sa aiba decat un rezultat...scoaterea taxei...sper

Adytzu_JerrY 20-03-07 16:54

macar UE are mintea mai limpede ca romanii astia nu gandesc deloc... ar fi bine sa`i sperie putin pe aia de la guvern spunand ca ne exclud din UE si imediat ar cadea la pace

CaDDy 20-03-07 21:16

2 Attachment(s)
legat de intalnirea noastra de sambata .. ar fi frumos k fiecare mashina sa aiba cate`o sigla cu 4tuning Rm.Valcea... k sa se vada k suntem .. comunitari ;))

atasez eu .. un word... akolo e sigla comunitatii mare... pe coala A4.. *printatu` color si tziplatu costa 2.5 RON*
... iar arhiva contzine sigla 4tuning vectoriala*format .crd * k sa putetzi sa o printatzi pe colant.. si sa o lipitzi pe mashini ;)

trafy-vr6 21-03-07 12:15

sper sa va placa produsu minune:D
http://www.stopphotocops.com/

Adytzu_JerrY 21-03-07 13:06

da , dar l`a probat cinava pana acum :?: :rolleyes2 daca e un fel de ``vrj``

CaDDy 21-03-07 19:16

nop .. scrie foarte clar in codu rutier... nu ai voie sa aplici pe numar absolut nici o subsanta sau colant care ar putea impiedica vederea numarului ;)

Adytzu_JerrY 21-03-07 19:21

pai si crezi ca te opreste vreun gabor sa controleze nr sau sa se uite daca ai dat cu ceva pe el....cred ca sprayu ala e incolor ...:rolleyes2

trafy-vr6 21-03-07 19:32

incolor, inodor si insipid...wow...stiu fratE:))

trafy-vr6 21-03-07 19:36

ma am venit cu o propunere daca sunteti de acord o sa vorbesc si cu nenea Gabi ( moderatoru nostru ). As vrea sa ni se alature in comunitatea noastra si cei din Slatina. Tinand cont ca Slatina e aproape de Valcea si intrucat ei nu ai o cumintate si nu sunt multi. Probabil le`ar face placere si lor sa ni se alature...ce ziceti ?

Adytzu_JerrY 21-03-07 19:51

pai si cum vrei sa se numeasca Comunitatea :rolleyes2 , nu cred ca ar fi placut... dupa o sa iasa discutii pe comunitate intre valcea si slatina :rolleyes2

trafy-vr6 21-03-07 19:52

ok...avem deja un NU...:)) forget it

CaDDy 21-03-07 19:55

:) asa asa :)

Aaronnel^ 21-03-07 19:55

Dragasaniu mere sa ni se alature ca e la noi in judet.. dar Slatina NUU

CaDDy 21-03-07 19:56

dap .. n`m ce face da ii dau dreptate lu` @`el :))

Adytzu_JerrY 21-03-07 20:19

pai si cum ati privi voi sa intre cei din dragasani sau slatina in comunitate...? or sa vina la intalniri ? trb sa ne convinga cu ceva...
Dragasani poate ar merge , dar Slatina fara suparare si eu votez Nu :rolleyes2

CiprianAAM 21-03-07 20:35

Ma ajuta cineva ? vreau sa-mi iau ursulet din 88 4x4 ? merita https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...4_xx48346.html ?

CiprianAAM 21-03-07 20:36

Help

Ma ajuta cineva ? vreau sa-mi iau ursulet din 88 4x4 ? merita https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...4_xx48346.html ?

trafy-vr6 21-03-07 20:37

merita Cipri, oricum km aia nu cred ca sunt reali. Nu te astepta la cerculete si la alte smecherii ca doar e 4x4. Am inteles ca se duc cam greu in demaraj...Asta e ok..poate mai scoti la pret..arata bestial.Bafta la cumparare

Adytzu_JerrY 21-03-07 20:39

nu prea ai postat bine:rolleyes2
posteaza aici ...si o sa ai mai multe opinii...
https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html :arrow: Consiliere achizitie auto

CiprianAAM 21-03-07 20:42

daca e schimbata distributia la 200.000 km ma gandesc ca e bine. si oricum is constient ca are mult mai multi .... multam trafy

trafy-vr6 21-03-07 20:44

frate depinde distributia daca e schimbata la km reali sau km de pe bord...daca e la km de pe bord nu ai de unde sa sti cand trebuie schimbata...in caz ca km sunt magariti:))...inainte sa o iei du`te la un service si verifica articulatia, transmisia si neaparat noxele..bafta..si n`ai pt ce

CiprianAAM 21-03-07 20:45

sunt sa zicem "incepator" asa ca nu ma gandesc la cerculete si alte smecherii........

CiprianAAM 21-03-07 20:47

4900 neg mi se pare cam mult dar na.... ai vaz masina

trafy-vr6 21-03-07 20:49

da frate...depinde ce piese iti da ...acolo zice in valoare de 1000 euro. Oricum daca ai ceva banuti schimba tu distributia de acuma sa scapi de o posibila problema in viitoru apropiat. Masina arata super bine...si inca ceva: uita`te bine la tabla:) si eventual daca a fost kituita pe undeva ..sau lovita,lonjeroane, praguri...sti si dumneata..

CaDDy 21-03-07 20:56

mashinuta arata bine.. dar la anu fabricatiei .. si km.. am si eu dubii .. am eu passatu` din `97 si are 150K :) akum nah.. pretzu e destul de bun.. in cazu in care piesele de schimb se ridica la aprox 1000 de euro .. si in + mashina pare intretzinuta bine.. akum mai bine vezi la fatza locului .. si cel mai bine inainte de cumparare sa te duci cu proprietaru la un service sa o inspecteze cineva specializat ;)

CiprianAAM 21-03-07 20:56

is din cj , am pe cineva la reprezentanta la service si oricum daca va fi de acord vanzatorul o sa merg sa se uite prima data la ea , eu am vazut-o e ok dar sunt multe chestii pe care ........ fara experienta nu am de unde sa stiu

CaDDy 21-03-07 20:56

n`are nimik .. nici noi nu suntem asi .. dar ne ajutam intre noi atat cat putem si cu cat shtim si noi :)

trafy-vr6 21-03-07 20:57

ok...daca o cumperi astept si io niste poze :) eventual zi`mi pe messenger: fbi_te_cauta ca e belea rau masina....putini ursi arata asa bine

CaDDy 21-03-07 21:26

si eu sunt curios.. daca te hotarashti sa o cumperi .. sau ce vei face legat de ursuletz.. sa ne tzii si pe noi la curent :D

cosmin_cosmin_1 22-03-07 08:19

Masina e alergata, nu te lua dupa km pe care ii arata la bord, ca aia se dau inapoi fara prea mare efort.Mai ales ca ceasurile sunt colorate, deci bordul sigur a fost desfacut. Pretul pentru o masina din 87 mi se pare mare, nu stiu.. Consumul te usuca, taxele la fel (impozite,asigurari..etc..) pentru un motor de 2.5 L .
Eu zic sa stai cuminte daca esti "incepator" si sa te orientezi spre masini mai economice. Daca-ti permite buzunarul, ia-o.

trafy-vr6 22-03-07 17:07

3 Attachment(s)
stie careva vreun Mercedes E190 cosworth de vanzare? indiferent daca are sau nu acte. Ma intereseaza motoru si caroseria....

trafy-vr6 22-03-07 20:04

ma scuzati..modelu mai exact e 190E .....

stie careva de unde cumpar un capac de rezervor pt GPL? ca pe al meu mi l`au furat niste ,,prieteni''

Adytzu_JerrY 22-03-07 20:13

fura si u de la altu...:lol: glumeam
pai cum si cand ti l`au furat ? nu e bagata bine masina ?

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning