Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   U L Y De Vanzare!!!!!! - sau DACIA cu tuning de 8000 E!!! (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/34102-y-vanzare-dacia-tuning-8000-a.html)

vlad_VSV 25-02-07 07:34

Re: U L Y De Vanzare!!!!!! - sau DACIA cu tuning de 8000 E!!!

ahahahhahhaaaahhahaha....esti tare =))))))))))))))))))

mmneg 25-02-07 07:38

stai ca mi-am facut socoteala si ar trebui sa iti dau diferenta ~2000 de euro. oops, nu ii am. sorry

MauS 25-02-07 08:01

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 769632)
masinile mele!!ptr a 3 a nu a mai gasit loc!!

ULYca ... pe toate le parchezi asa? :) :D Trage-le frate mai langa bordura.... sau cauta-l pe instructoru' ala si sparge-i capul ca nu te-a invatat sa faci o parcare cu spatele in care masina este PARALELA CU BORDURA. Adica asa: || :lol: :lol:

Mult prea tare topicul. Felicitarile mele.

Oxide 25-02-07 09:21

tata,in ce ai bagat 8000e?:shock:
ah....e vers cu motor V8?:shock:

termina frate cu caterinca asta dacie de 8000e....plm....la 7000 iei pisica...si una e dacia (degeaba daca e "full tunata" :lol:) si una e bmw...;)
du-te fa-ti niste analize....vezi daca tot e ok p`acol....si revino si recalculeaza pretu la "full tunata" asta...oricum....o ia dreq...spor la vanzare
@pa

TheMendacious 25-02-07 10:19

Tare faza ... oricum nu e prost ala care cere ci ala care da ...

parerea mea e ca dacia aia mai mult de 2000 nu face dar ...

cine stie , eleron+evacuare+abtipilduri&stuff face cam la maxim 7 mil ... hai fie 8 mil .

deci e simplu uly zice asa : 8 mil = 8000 euro :D

B-12-ULY 25-02-07 11:13

Quote:

Originally Posted by TheMendacious (Post 769796)
Tare faza ... oricum nu e prost ala care cere ci ala care da ...

parerea mea e ca dacia aia mai mult de 2000 nu face dar ...

cine stie , eleron+evacuare+abtipilduri&stuff face cam la maxim 7 mil ... hai fie 8 mil .

deci e simplu uly zice asa : 8 mil = 8000 euro :D

mai mult de 2000 nu face.....????era sa cad dpe scaun
pey daca pun pret 2000 pe ea se ia lumea la bataie care sa o cumpere!
mai revino si tu cu picioarele pe pamant
nici 5000 ca mn dar nici 2000 ca tn!!!

iustin_x 25-02-07 11:50

am un carut de buteli...ne combinam...al meu sta in 4000 daca e iti mai dau diferenta

sebaaa 25-02-07 13:30

da chiar uly..cum de ai parcat-o asa de aprope de c3-ul ala albastru din poza?
sau a parcat-o el aproape de tine..la milimetru frate.. ramasesem impresionat cateva secunde, pana cand am vazut cata distanta aveai intre masina si bordura
eu zic sa te duci la o scoala de soferi, intrebi acolo care-i cel mai bun instructor si ii zici sa te invete sa parchezi masina..k vad k nu ai talente deloc..cred k ai pus-o asa de aproape de c3-ul ala la bulan nu de alta
si sa il capacesti pe instructorul vechi k ti-a zis k asa se parcheaza o masina!

CarGoVroom 25-02-07 14:38

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 769884)
pey daca pun pret 2000 pe ea se ia lumea la bataie care sa o cumpere! mai revino si tu cu picioarele pe pamant

cred ca subestimezi impresia care ai lasat-o unora de pe forum. oarecum ai dreptate....lumea s-ar lua la bataie daca ti-ar cumpara cineva masina. eu unu mi-as da palme.

apreciez totusi ca nu te-ai facut mic desi toata lumea rade. daca ziceai un pret cu picioarele pe pamant nu se ajungea aci. banii pe tigari fete si bautura nu se recupereaza. iar cu minciuna si mai rau.

X-Ray-Eyes 25-02-07 16:21

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 769632)
masinile mele!!ptr a 3 a nu a mai gasit loc!!

Si a 3-a ai bagat-o in casa ... spala rufe sau coase ?

Oare tu chiar nu ti-ai dat seama ca pe forumul asta esti cel mai penibil utilizator ?
Tu chiar nu observi ca toata lumea rade de tine ?
Si rade de ce aberatii potzi sa debitezi ...
Cum spunea cineva , tot aici pe forum : ... " Casa de copii ... nu e acasa ! "
Si nici pe forumul asta nu este !

fr3zatu113 25-02-07 17:53

chiar mah a 3a masina de ce nu a avut loc??? sau nu stiai sa le parchezi si tu perpendicular cu bordura(asa doar k sa faci poza....). Chiar care e a 3 masina???

Cr1Sty_xxl 25-02-07 18:03

hai sa fim seriosi...si cu meganu ala..ce nu mai sunt in romania care au ULY la masina? o fi intamplare..ce sa mai zic de a 3 "masina" care nu avea loc de parcare

fr3zatu113 25-02-07 18:19

frate alea sunt masinile lui pe bune!!! dacia.... dacie dar laguna aia e misto!!! aici nu mai rad de el, masina aia chiar arata bine... desi nu sunt de acord cu ce zice el de dacie...

ZerO_CooL 25-02-07 18:30

A treia masina probabil este un Accent.

cioky 25-02-07 18:33

:))) sa traiasca ala care a mutat topicul aici :D
mah voi nu v-ati prin omu a zis ULY de vanzare :)
dar omul se referea la laguna dar s-a incurcatun pic

B-12-ULY 25-02-07 18:42

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 770388)
Si a 3-a ai bagat-o in casa ... spala rufe sau coase ?

Oare tu chiar nu ti-ai dat seama ca pe forumul asta esti cel mai penibil utilizator ?
Tu chiar nu observi ca toata lumea rade de tine ?
Si rade de ce aberatii potzi sa debitezi ...
Cum spunea cineva , tot aici pe forum : ... " Casa de copii ... nu e acasa ! "
Si nici pe forumul asta nu este !

CREZI CA MA INTERESEAZA???
POATE CA V AM DAT PREA MULT APA LA MOARA CELOR CA TN SI AR TREBUI SA MA OPRESC DAR.....MAI RAD SI EU PUTIN "MAI MULT"
EU NU IMI ADUC AMINTE SA FI VORBIT URAT DE CINEVA!
DAR BINENTELES EXISTA OAMENI SI OAMENI
NO COMMENT!!

B-12-ULY 25-02-07 18:50

Quote:

Originally Posted by Cr1Sty_xxl (Post 770590)
hai sa fim seriosi...si cu meganu ala..ce nu mai sunt in romania care au ULY la masina? o fi intamplare..ce sa mai zic de a 3 "masina" care nu avea loc de parcare

DA INTRADEVAR
SI PARCATE IN ACELASI MOD SI IMEDIAT DUPA CE MI A PUS CINEVA FAIMOASA PARCARE PE FORUM
SI APROPO STIU SA FAC SI PARCARI DAR CAND DA NOROCUL PESTE MN!!!!!
SA SCANEZ SI CERTIFICATELE DE INMATRCULARE SA VEDEM DACA APARE NUMELE MEU.....SAU NU MERITA DERANJUL CA PROBABIL O FI TOT PURA INTAMPLARE...

ERY 25-02-07 19:12

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 770657)
POATE CA V AM DAT PREA MULT APA LA MOARA CELOR CA TN SI AR TREBUI SA MA OPRESC DAR.....MAI RAD SI EU PUTIN "MAI MULT"
NO COMMENT!!

Cum pana mea No comment cand tu tocmai comentezi la postul omului si cum aproape sigur vei face si la al meu ?

ERY 25-02-07 19:20

Quote:

Originally Posted by bubu20 (Post 768376)
hai sa va vad voi care puteti sa faceti asa cu masinile voastre

AIci recunosc....eu nu pot ....masina mea are bari , si are si garda la sol joasa....si as distruge tot pe sub ea.....trebuie sa imi cumpar un ULY spt am plimba prin baltoci.

B-12-ULY 25-02-07 19:41

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY (Post 770742)
AIci recunosc....eu nu pot ....masina mea are bari , si are si garda la sol joasa....si as distruge tot pe sub ea.....trebuie sa imi cumpar un ULY spt am plimba prin baltoci.

la craterele noastreee e numai buna!desi recunosc ca nu arata prea bn
era in plan sa i mai cobor garda dar mi am luat alta masina!

punto26 25-02-07 20:02

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 770782)
la craterele noastreee e numai buna!desi recunosc ca nu arata prea bn
era in plan sa i mai cobor garda dar mi am luat alta masina!

sunt interesat de masina.... un ultim pret? in ce zona se poate vedea masina? accepti variante?

Omule daca raspunzi la intrebarile de mai sus ma abtin sa iti zic cat de "penibil" esti :oops:

Skillzu 25-02-07 20:02

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 770657)
NO COMMENT!!

ar trebui sa mai respecti unii oameni,mai ales oameni gen x-ray....
prostia umana observ ca nu are limite....
hai...ia apa-n gura k faci praf si du-te si fa si un dus k ne-am .... pe tine de ras....

B-12-ULY 25-02-07 20:10

Quote:

Originally Posted by madskilz (Post 770830)
ar trebui sa mai respecti unii oameni,mai ales oameni gen x-ray....
prostia umana observ ca nu are limite....
hai...ia apa-n gura k faci praf si du-te si fa si un dus k ne-am .... pe tine de ras....

vai vai
da ce vb frumoase!!!ha ha ha ha ha
p.s:daca m as pune la mintea unora am face parte din aceeasi oala!

punto26 25-02-07 20:14

Quote:

Originally Posted by fiat_uno (Post 770828)
sunt interesat de masina.... un ultim pret? in ce zona se poate vedea masina? accepti variante?

Omule daca raspunzi la intrebarile de mai sus ma abtin sa iti zic cat de "penibil" esti :oops:

imi zici prin ce zona se poate vedea masina live? :))

Gabi 25-02-07 20:17

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 770855)
vai vai
da ce vb frumoase!!!ha ha ha ha ha
p.s:daca m as pune la mintea unora am face parte din aceeasi oala!

Vai, vai ! Cat de ingrat poti sa fii !

Ceea ce lumea incearca sa-ti spuna - mai mult sau mai putin frumos - e ca masina ta NU FACE 5000 DE EURO !!!

Orice investitie sustii tu ca ai facut in masina, nu se justifica, pentru ca pe masina nu se vede si, in plus, ORICE INVESTITIE AI FACE IN MASINA, NU TI-O VEI RECUPERA !!!

Cat despre comentariile facute de tine la adresa unora... se vede cat de MIC esti intr-o lume MARE ! Vorba aia: "ULY nici nu poti sa stii, cat de mic tu poti sa fii!".

Poate ca X-Ray Eyes a investit in masina dublul sumei pe care tu sustii ca ai cheltuit-o ca sa faci un... tanc, da'... tu n-ai de unde sa stii asta, ca... tu esti ULY, baiatu' cu muschi si bani la chiloti.

Esti... patetic !

B-12-ULY 25-02-07 20:19

Quote:

Originally Posted by fiat_uno (Post 770868)
imi zici prin ce zona se poate vedea masina live? :))

vad ca tare insistent esti!!
2000 negociabil
accept variante cu carut de butelie si cine mai stie ce altceva le ar putea trece unora prin cap.
locatia :ghetouuu :D

punto26 25-02-07 20:24

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 770880)
vad ca tare insistent esti!!
2000 negociabil
accept variante cu carut de butelie si cine mai stie ce altceva le ar putea trece unora prin cap.
locatia :ghetouuu :D

:))) nu de alta te intreb dar sa stii ca suntem vecini ;) ... si pot spune despre tine ca esti cel mai PENIBIL pusti ... nu e de ajuns ca rade tot cartieru` de tine... acum fii mandru ... toata Romania rade de tine.

B-12-ULY 25-02-07 20:24

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 770875)
Vai, vai ! Cat de ingrat poti sa fii !

Ceea ce lumea incearca sa-ti spuna - mai mult sau mai putin frumos - e ca masina ta NU FACE 5000 DE EURO !!!

Orice investitie sustii tu ca ai facut in masina, nu se justifica, pentru ca pe masina nu se vede si, in plus, ORICE INVESTITIE AI FACE IN MASINA, NU TI-O VEI RECUPERA !!!

Cat despre comentariile facute de tine la adresa unora... se vede cat de MIC esti intr-o lume MARE ! Vorba aia: "ULY nici nu poti sa stii, cat de mic tu poti sa fii!".

Poate ca X-Ray Eyes a investit in masina dublul sumei pe care tu sustii ca ai cheltuit-o ca sa faci un... tanc, da'... tu n-ai de unde sa stii asta, ca... tu esti ULY, baiatu' cu muschi si bani la chiloti.

Esti... patetic !

da frate
da poate nu face 5000 de euro!
am zis si eu o suma rotunda sa vad reactia lumii!!!
Poate ca X-Ray Eyes a investit in masina dublul sumei pe care tu sustii ca ai cheltuit-o
am comentat eu ceva?
poate a bagat poate nu!!eu nu commentez aiurea ca altii!!
fiecare cu masina lui!

B-12-ULY 25-02-07 20:26

Quote:

Originally Posted by fiat_uno (Post 770891)
:))) nu de alta te intreb dar sa stii ca suntem vecini ;) ... si pot spune despre tine ca esti cel mai PENIBIL pusti ... nu e de ajuns ca rade tot cartieru` de tine... acum fii mandru ... toata Romania rade de tine.

uuuuuuu
mai uita te in buletin si pe urma mai vb pustiulica!!

Gabi 25-02-07 20:32

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 770893)
da frate
da poate nu face 5000 de euro!
am zis si eu o suma rotunda sa vad reactia lumii!!!
Poate ca X-Ray Eyes a investit in masina dublul sumei pe care tu sustii ca ai cheltuit-o
am comentat eu ceva?
poate a bagat poate nu!!eu nu commentez aiurea ca altii!!
fiecare cu masina lui!

Suma rotunda ? :lol: Suma rotunda si mai realista putea fi 2000 de euro. Asta era o suma - zic eu - realista pentru ceea ce arata masina ta ! De la 2000, la 5000, e drum ca de la Timisoara la Bucuresti, da' poate tu nu ai notiunea banilor.

Pe langa faptul ca X-Ray a bagat MULTI bani in masina pe care o detine, mai e si un om de caracter, un om care stie sa pastreze masura, un om care stie sa respecte.

Tu, prin pretul pe care l-ai cerut pe... masina ta, ai spus "eu sunt smecher si voi sunteti fraieri!".

Cat despre afirmatia ta anterioara, cum ca pisicutele (a se citi BMW E36) sunt banale... e clar cat poti sa faci tu diferenta intre O DACIA ORIBILA si O MASINA (pentru ca in comparatia asta, BMWu' chiar e masina - sa nu sara proprietarii de Dacia in sus, ca n-am nimic cu marca).

B-12-ULY 25-02-07 20:44

Cat despre afirmatia ta anterioara, cum ca pisicutele (a se citi BMW E36) sunt banale... e clar cat poti sa faci tu diferenta intre O DACIA ORIBILA si O MASINA (pentru ca in comparatia asta, BMWu' chiar e masina - sa nu sara proprietarii de Dacia in sus, ca n-am nimic cu marca).[/QUOTE]
CE AM ZIS EU DE BMW URI?
FRATE SI MIE IMI PLAC SI STIU CA SUNT MASINI SMEKERE,PRINTRE PREFERATELE MELE!
POATE INTR O ZI IMI VOI LUA SI EU UNUL!:-)

Gabi 25-02-07 21:00

Re: U L Y De Vanzare!!!!!!

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 764375)
fara suparare
cu 5k euro imi iau un 318 sau chiar 320 pisica

Quote:

Originally Posted by B-12-ULY (Post 764382)
TOATA LUMEA ARE MASINI DE SERIE!!!!

Pardon, greseala mea ! N-ai zis ca BMWurile sunt banale, da', pana la urma, tot le-ai comparat cu Dacia ta tunata. Deci... concluzia e aceeasi !

dj16xxs 25-02-07 21:08

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 770967)
Pardon, greseala mea ! N-ai zis ca BMWurile sunt banale, da', pana la urma, tot le-ai comparat cu Dacia ta tunata. Deci... concluzia e aceeasi !

domnu GABI.... te-ai Inervat cu "I" de la Industrialitate???
sezi bland ca omu n-are multa minte...si stii proverbu:nu te pune cu prostu' ca are mintea odihnita!

Gabi 25-02-07 21:12

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 770984)
domnu GABI.... te-ai Inervat cu "I" de la Industrialitate???
sezi bland ca omu n-are multa minte...si stii proverbu:nu te pune cu prostu' ca are mintea odihnita!

Deh ma, Pitic, m-am gandit ca daca dupa toata caterinca pe care si-a luat-o nu a inteles nimic, poate cu vorba buna si cu explicatii (pe care nici nepotu-meu, care are 4 ani, nu le mai cere) isi va da seama ca nici Gigi Becali nu e mai nasparliu ca el. Da'... cred ca ai dreptate ! :)

Cr1Sty_xxl 25-02-07 21:18

vorba multa saracia omului..eu zic sa il lasam in pace pe om.Oricum nu se ajunge nicaieri. Fiecare face ce il duce mintea.Iar in legatura cu pretu..vorba aia "e p**** ala care da nu ala care cere"

respect

B-12-ULY 25-02-07 21:43

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 770967)

HAI FRATE NICI CHIAR ASA
DAO DREAKU DE TREABA
BMW UL TOT BMW RAMANE !ADIKA RUPE NORMA!!DACA MAI SI TUNEZI LA EL SA TERMINAT SMEKERIA SI SUNT O GRAMADA CARE SUNT BELEA RAU DE TOT!
CE SA FAC CU DACIA MEA IN FATA LA UN BMW !SA O IAU IN MARSALIER!
:D CIAO

zGb 25-02-07 21:43

frate tu chiar suferi de autism (nu, nu este o injuratura)

TheMendacious 26-02-07 09:20

Mai ULY eu zic asa : tu nu vezi ca lumea invidioasa incearca sa te arda ?

Ar vrea ei sa o ia la 4900 euro dar daca tu nu lasi nimic ??? offf tot eu sa te-n-vat ...

eu zic asa : 8000 bagati in ea plus 1500 valoarea masinii = 9500 ...

taie de acolo 500 si pune pret 9000 ca ala e pretul ei real si in felul asta masina ramane sau ajunge acolo unde ii este locul . :hahano:

bogdan_wrc 26-02-07 10:10

zGb, ofera-i schimb..... si mai da si el un pic diferenta...ca pe a lu neg a refuzat-o !!

in rest, nu are rost niciun comentariu... si ma mir ca si altii s-au abtinut sa mai comenteze...
ce circoteca a iesit din tarania, prostia unuia..

poate omu' a gresit a vrut sa zica 8000 ron. eu ii dau 800ron, ca deja masina e vedeta. sau alege-ti de pe topicul cu kitsch tuning o masina (a se citi trotineta) si fa schimb cu aia...ca poate iese ala in pierdere... oricare de acolo!!

fr3zatu113 26-02-07 10:22

uly sa ne anunti si pe noi cand vinzi masina(aici ma refer la dacie....), suntem tare curiosi sa vedem ce o sa se intample....;)

All times are GMT +2. The time now is 12:55.

- Copyright 2026 4Tuning