![]() |
re: Viteza maximă indicată pe bord cu Audi
Mi s-a blocat browserul la fiecare pagina, cand incerca sa afiseze ce se minte pe-aici....260...307...320 :shock: mie mi-ar fi rusine in locul vostru...(bineinteles, nu toti, dar majoritatea mintiti de-mi ingheata cristalele in LCD).
Parerea mea, tot ce e fara poza e discutie inutila. Si chiar si cu poza, ar trebui sa se vada si strada, ca altfel exista suspiciunea ca ar putea fi facuta pe elevator! |
320???
o fi... aveti un mini Nürburgring in spatele blocului? |
1 Attachment(s)
Salut
Pe autostrada Bucuresti-Pitesti cu Audi A4 1.9 de 131 CP am ajuns aproape de 220 (cam 217:D). Eram 4 in masina si aveam destul de multe bagaje...dar cred ca si daca eram singur nu ajungeam la o viteza cu mult mai mare. |
Quote:
|
Quote:
Insa daca ai curiozitatea sa citesti tot topicul, o sa-mi dai dreptate :rolleyes2 |
quick shfter, dar asta e peste tot. nu doar la audi. vezi skode care cu 1.2 prind 190....sau clio care cu 1.4 prin 200....asa ca citetsei si filtrezi ce vrei ;)
|
240km/h pe bord cu A3 2.0TDI 140cp remapat.
probabail 220 reali cu optimism :D |
1 Attachment(s)
(un prieten de al meu zice k-a mers cu 260)Audi A6 Sline din 2007
|
Sline, dar ce motorizare?
|
Quote:
|
Quote:
|
exista si motoare pe benzina pe A6...
|
Quote:
|
culmea , nu?
Engine(s) 2.0L Turbo, 2.4L V6, 2.8L FSI V6, 3.2L FSI V6, 4.2L V8, 2.0 TDI, 2.7 TDI, 3.0 TDI dar niciunu din astea daca nu are limitarea scoasa nu trece de 250. :))) |
Quote:
:rolleyes2 |
luand in calcul ca nu are modificari la motor, si luand in considerare eroare de pe bord, inclin sa cred ca in realitate nu are mai mult de 235-240km/h.
eu vroiam sa subliniez ca Sline ala poate fi oricare dintre cele mentionate de mine, nu doar TDI. deci nu doar 2.0 si 3.0. |
sa va aduc aminte ce inseamna viteza maxima, si poate nici macar...
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...59#post1164759 |
eu am mers cu 200km\h cu un audi a6 tdi 1.9 ..da avea limitator...
|
limitator la ce??? atat poate...limitare nu se pune decat daca depasteste 250 !
|
prin germania cand am venit cu un amic ia dat 260 audi A5 model nou
|
Quote:
care este un limitator de cursa al pedalei de acceleratiei. nicidecum cel electronic din soft :D |
pai da..dar ala mai degraba ar fi "limitator" de turatie decat (doar) de viteza maxima :)
|
255 pe bord cu A4 1.9 TDi remapat. Poza o am pe telefon si nu o pot downloada ca n-am bluetooth la PC...da promit sa o pun daca se cere "dovada":lol:
|
Rapier welcome...
Ai mai facut ceva la masina??? Fata de cum o stiam eu? Ca eu nu am resit nici macar sa ma apropii de 250 de aia intreb. |
1 Attachment(s)
Am pus si poza ...ca am promis.
Bluey, deocamdata nu am mai facut nimic pt ca aveam de gand sa-mi iau A4-ul nou...dar nu se stie niciodata... Aaa...scuze de greseala, viteza asta am avut-o cand aveam si turbina schimbata (cea care a crapat). Cand am avut doar soft, am atins doar 240 pe bord. |
Ai avut mai mult de 185Cp cu turbina schimbata??
Sau atunci cand ne-am vazut noi masina era in pioneze? |
Pe dyno a dat 182CP...si cred ca e si un pic mai grea decat a ta. Da atunci cand ne-am vazut nu cred ca eram la ultima versiune de soft...si nici locul nu era prea potrivit
Acum insa, se cam stie ca masinile sedan, sunt mai potrivite pentru rularea la viteze mari decat hatchback...e curentul ala ce se creeaza in spate. Poate de asta eu am atins un pic mai mult decat tine la viteza max |
Quote:
ca pe bord arata 253,7 :D :D :D |
M-ai prins...:-) Mi-a tremurat piciorul pe pedala si a mai scazut viteza...sau o fi fost un hop pe sosea, nu mai tin minte.
|
Quote:
|
sigur nu era 352,7 ? :P
|
eu am atins 250 pe o autostrada cu un audi a4 1.8t din 2004 mai mult nu vroia:D
|
210 cu un a4 avant din 98.1.9 tdi 110 cai
|
225 A6 pe autostrada
|
Quote:
Eu am un audi 100 2.6 benzina de numai de 150 cai(acuma am teava inox din fata pana in spate si nu mai am intermediara,si am mai castigat 20 de cai,si mai am tupeu si am mai castigat 15 cai,si am filtru de polen sport si mai am inca 30 de cai :) LOL) Ideea e ca am prins cu el pe Dabagau(Cluj Turda )la vale 240,de era sa mut camera radar instalata unde se gata panta:) Si inca o chestie,la mine in treapta 5 turometrul sta in aceeasi pozitie cu vitezometrul si urca fix deodata. Deci daca viteza maxima aratata in bord e de 280 si turatia maxima de 8000 rpm inseamna ca asta ar fi maximul daca nu ar avea limitator de turatie pe la 6700(parca decupleaza a mea) si ar fi legata de un boing,sau i-as da drumul la vale de pe everest Mai ai s4 ala?ca dadusem o data telefon sa vad daca mai e de vanzare si cine a raspuns zicea ca e vanduta.... Cutia ta e in 6 trepte. In viteza 6 tot asa se misca acele de la vitezometru si turometru de parca ar fi gemene? Cu respect, |
Quote:
Eu cand merg cuminte pe autostrada, ii dau a 6-a de la 100-110 km/h si da, viteza urca odata cu turometrul, dar cand ma "harjonesc" cu cate cineva, merg cu turometrul numai peste 5000, si ii dau a 6-a cand deja am 200km/h si turatie de 6500-7000 |
Quote:
|
240 km/h cu un audi a4 din 2003 cu motor de 3.000
|
230 km\h cu un audi a6 1.9 tdi 131 cp ..se duce fain c sa mai..zici ca-i avion .. :))
|
Am sters posturile in plus.
Ca fapt divers si ca sa nu va mai certati: desi nu o sa va vina sa credeti :D viteza maxima REALA pe care o prinde un automobil este cea specificata de producator in cartea tehnica a masinii.Ce arata vitezometrul este alta poveste datorata unor erori cunoscute si acceptate atat de producator cat si de politie si de cel care cumpara masina. Cu masinile modificate este din nou alta poveste, oricum castigarea de 20km/h in plus la viteze peste 200km/h nu se realizeaza cu un filtru sport sau cu o toba "sport". Eu am castigat cu 45Cp extra 9 km/h in plus. Fiecare scrie ce vrea sau ce crede ca a vazut pe ceas. Daca vreau sa rada lumea de mine zic si eu ca am mers cu 250 cu 1,9tdi. Ramane sa hotarasca fiecare dupa cum si cat il duce capul ce scrie aici. Va multumesc pentru intelegere si pentru incetarea off-topicului. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning