![]() |
Re: 86-mic
Quote:
|
mic imi dai nr tau de telefon in PM si mai vorbim vi si tu laure??????????
|
Quote:
|
ok frate oltcitar
|
1 Attachment(s)
o poza de anu trecut cu 86 mic ...numai buna de pus in rama :X
|
este este,frumos peisaj :)
|
aznoapte 180km/h cu 86 mic pe centura craiovei:lol:
o sa fac o filmare dupa ce schimb cauciucurile pe fata ca unu are o galca si am fost cam sinucigas...sunetul tobei era ca la un v8 =)) |
l-am vazut parcat ieri la bucovatz. se tine bine :))
|
se zbate si el cum poate :)
|
haidi bre....ca acul la viteazometru a trecut si la mine peste 170 si nu are motorul nici o modificare :D
ma rog,acum nu contest cat de repede a prins viteza aia fata de masina mea |
inca un ''turbat'' pe strazile din romania:) (masina)
hai cu filmu ala..sa vada si ochii nostri:-P |
era vorba de 86 mic, adica comprimatu`...
cu turbatu n`am facut teste sinucigase... am vrut doar sa vad cat de repede ajunge pana la 140 :))) |
da....mereu le confund:lol:
ce cutie ai? si cam ce turatie aveai...mai sti? |
acia tre sa rasp laure... e masina lui... cutia e 5 gsa :D
|
zi bre micule asa :P eu am motor 1.3 axel si cv 5franta
in cat timp ajunge la 140? :D |
Quote:
|
asta-i ca-n bancu cu nenea care si-a legat vaca de masina si i-a dat blana si pe la 120 cand se uita in oglinga vede vaca ca scoate limba pe stanga gurii si el in mintea lui "a dracu vaca vrea sa ma depaseasca" :P
cutia aia de gsa face toate paralele,e mai scurta decat 5franta fiind gandita pentru roti de 15 dar vezi ca la viteza aia limita intre mersu pe asfalt si decolatul e destul de mica din pacate... |
Quote:
|
9 Attachment(s)
sa mai punem cateva poze cu bestiile ca a uitat lumea de ele :lol:
|
ce bine arata stikerul ala ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si cum nu imi place mie sa fie distanta intre roata si aripa..am mai coborat-o cativa cm
|
felicitari,si mie imi place jos...as fi zis,bine ca aveti drumuri pe acolo prin craiova sa mergi cu ea asa lasata,dar am fost si stiu cum e situatia...la mine acum desi e mai inalta decat a ta,ingheata rahatu cand vad pe strada un obiect cat un pachet de tigari in picioare,d-apoi sa fie ca la tine :P
p.s. tu nu ai frana de mana de pui pietre la roti sa stea masina in panta?> https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1224050807 |
ba da am frana de mana da atunci o saltasem pe cric inainte si pusesem piatra sa fiu sigur ca nu o ia la vale :lol:
|
3 Attachment(s)
:lol:
|
8 Attachment(s)
niste poze mai noi cu rapciuga..intre timp a primit un set de oglinzi stock noi..masca dintre faruri stock cu stema originala de oltcit...o aeroterma noua..acu nu pot sa mai stau cu 3 geci pe mine :lol: :lol:
|
combinatia intre jentzi si garda la sol
asta imi place |
si de unde ai primit atatea cadouri pt masina?;)...stii doar ca "si oglinzile si aeroterma au 15 mii de km...........de forja."
|
Quote:
|
Quote:
cu placere:lol: |
Quote:
azi vazui masina live.....super frumoasa :rockon::rockon: |
Quote:
|
Quote:
ii pun stick cu oltcit pe el :)) ba ma uimii masinuta lu' laur cat poate fi de frumoasa asa lasata, e chiar pericol sunt curios ce putere o avea :-? |
Quote:
are are :lol: |
E foarte frumos Oltcitu simplu si de efect!Lam vazut si pe fratele lui mai mic 84 mic zilele astea la nea Negoita,cine stie poate o sa ajunga si al meu asa intr-o buna zi
|
e defapt frate`so mai mare :))
|
Scuzele mele:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
si un mic cadou pentru coaja..
|
e super masina asta. si trebuie sa o zic de fiecare data cand mai pui poze cu ea.
oricum .. ai grija cu matza si tapiteria ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
- Copyright 2026 4Tuning