![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
Masina e in pregatiri ,sa vedem daca o terminam pana atunci daca nu tot cu dacia,am de lucru de nu mai stiu de mine la ambele masini,va mai tin la curent cu ce se intampla.
|
1 Attachment(s)
Se intampla si la case mai mari! Dar se repara.
|
2 Attachment(s)
Chiar daca ii putin "sifonata" momentan are niste scaune DE VIS........
|
Chiar ca sunt de vis scaunele...
|
cu motoru cum stam?;)
|
:) in sfarsit ti-or venit scaunele. sorry pt masina pacat bine ca no fost mai rau
|
si yo ma vrut sa merg la vtm dar am avut un accident si nu am mai putut si vreau sa fac alta pt vtm mai tare si simpla ........oricum a ta ii tare .......si poate ne intalnim sa mai vb de dacii ..dc vrei
.......................CS 03 VYV! |
3 Attachment(s)
Asta va fi Bestia de VTM a lu Giany! Sa speram ca o sa aiba succes! ;)
|
motoru sta bine nu am avut bafta an seara aia la IVECO mai bine zis na mers masina cum tre tocmai de jumate de ora schimbasem discu de ambreaj si nu tragea cum tre stiti cum e pina se isi formeaza urmele sa se asweze nicio sansa sa traga si mai aveam o problema rotile iesa fum din ele asa tapene erau da ma stresat ANDY sa vin sa ne dam si eu nu dau in spate niciodata indife4rent BAIETI STIU oricum masina ta merge f bine recunosc nu tre sa bati apropouri despre motoru meu ne mai ve4dem pe strazi Poate simbata la CHISINEU CRIS daca veniti si voi
|
4 Attachment(s)
O mica actiune in TM. Uitati-va o sa va placa va garantez.;)
|
da se duce dacia
|
fuge si inca grav...ce motor ai pe ea?cati cai?
|
sunt misto scaunele....dar cat te-a costat!?
|
Quote:
|
va bat pe amandoi cu certurile voastre.ba gyani ce ii dai de mancare la masina ta ca vad ca o "crescut" mult :)
|
frumoasa masina...felicitari...
ma intereseaza si pe mine cum ai facu spoilerul sau prelungirea in partea din fatza a masinii....imi potzi da si mie cateva detalii? |
:D Sal ca sa va raspund la toti pentru PREPARATU mo0torul e de dacia 1300 foarte modificat set r12 BORGO si o gramada de altele idea e ca e de dacia 1,3 .Ma intrebat cineva de scaune 250e cu tot cu suporti aduse din germany nu mi se par schumpe da senzatia din ele o stiu putini si prelungirea la bara e simplu de pus mie oricum nu imi prea place da am puso de nevoie am masca metalica din fata f AVARIATA si acum citeva zile mia mai dat UNU inca un motiv sa ma ocup de dizainul masini . NE MAI AUZIM K?
|
:) nu ai spus ce herghelie e sub capota:D ca se infige grav vad masina :) grava rau
|
bv gainy!!! cum te simti cand cineva iti admira masina si zice "imi place ca ai facut-o cu mana ta" si-ti mai zice ' bah imi place cum te dai'??? acuma am facut referire la staici.:D
|
ai vazut toata lumea te felicita si de masina si de cum te dai. sa ramai sanatos sa mai avem ce vedea de la tine. ca noi pana invatam dinastea...
|
Ma clar ma simt foarte bine dau pe afara de bine da ma simt si putin cam timorat mai ales cind primesc felicitari si am spectatori asa de multi si uni din ei piloti de raliuri din CNR cum e FLORIN STAICI ma simt bine si iubesc sporturile cu motor dar mai am multe de invatat de la ei .
|
:rolleyes2 PREPARATULE dupa testele dinamice facute cam pe la 90 cp ar avea motorul nu e prea mult da e destul de bine tinind cont ca motorul a ramas si fiabil nu dupa doua trei liniute sau citeva fortari sa se intimple ceva cu motoru cum am mai vzut pe la alte masini si cel mai probabil cv ma ajuta f mult e super fata de ce am mai ancercat cu alte cutii pe acelasi motor .
|
:sad: Apropo masina se vrea vinduta mie si rusine sa o spun fata de EA fata de preteni dar asta e numa nu vreau sa ajunga pe mana vreunui cretin asta mar supara cel mai tare . pretul care il vreau nu justifica nici macar accesoriile SCAUNE , CENTURI HAMURI ,ESAPAMENTE INOX FINALA CARTUS TOP SPID , TUROMETRU PLASMA CU SHIFT LIGHT din fib carbon CASCA SI STINGATOR ,VOLAN MOMO piele PEDALE ALU JANTE DE 8J MUZICA FILTRU AER KN SI TRASEU BARE INTRE TELESCOAPE SI ALTELE MULTE .
|
asta este fratilor sportul asta cu motor sau hobby pt alti daca iti place si il practici te mananca el de bani dar si satisfactia pe care o primesti inapoi nare pret.este asa sau nu???
|
crezi ca imi poti spune pe PM ce modificari ai la motor?
|
Cum Sa Nu Doar Nu Am Sa Tin Secret Ceva Ce Au Facut Si Altii Mult Mai Devreme Ca Mine . Doar Nu E Vreo Inventie De A Mea.
|
pacat sa auzim de vestea asta giany
|
atunci astept :) eu sunt abia la inceput cu masina...
|
Pacat ca vinzi masinutza...dar poate te razgandesti si o pastrezi tu decat sa ajunga la vreun ''increzator'' si sa o loveasca imediat
|
NU stiu ce sa zic am mai avut gindul asta odata cam greu dar cred ca am sa o dau daca nu imi ies invirtelile .Sper sa nu regret daca o voi vinde
|
de regretat tot vei regreta intro anumita masura pt ca e munca ta si cativa oameni stiu ca a fost vorba de multa munca.
in rest sa ne auzim cu bine !!! si sa invatam sa facem bani nu sa lucram !!!!!!! |
GLX-ule ti-ai luat revansa,te felicit,treci in fata mea pe "podium"(sa pui braduletul in geam:).).Sper sa ne revedem cu bine:)
PS: la cealalta masina am FRANA DE MANA.;) |
2 Attachment(s)
Giany la bordul unui Caddilac bine cunoscut.;)
|
2 Attachment(s)
Deci dacia aia alba are motor de 1.6 pe ea.
Va las sa va dati cu parerea :P |
Sa nu te puna draq sa vinzi masina asta!!!!!! Ca nu sriu ce iti fac :P
|
:D Dragi mei prieteni buni si dragi am scapat,nu mai vand masina si am sa ma apuc sa o fac si mai bestiala.Astept pareri.
|
Eu am o parere foarte buna :D
Daca nu o vinzi toti te sustinem doar ai vazut si aseara. Bafta ;) |
Ai facut alegerea corecta zic eu...bafta in continuare
|
is suparat rau tare pe voi :( pai nu ne mai chemati sa vedem si noi o cursa un drift ati uitat de baieti de la arad :( ma bucur ca nu iti mai vinzi dacia ca masina asta va ramane un etalon pt multi si ar fii pacat sa ajunga pe mana altcuiva
|
bah daca vreti venitzi dar sa aveti buletine la voi!!!:D in fiecare seara vine garda.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning