![]() |
Re: MPBZ III - 10 martie 2007
Quote:
|
bine trecand peste toate
aia de la politie carora le dadeai tu fisele .. desi nu vad ptr ce ? va e frica de viata copacilor dp margine ? whatever.. nu-i treaba mea .. eh,aia de la politie sunt dp marte? nu-s oameni ? nu sunt capabili sa inteleaga ? in loc sa stai sa vbesti pe un forum te duci la ei in genunchi si ii rogi sa-ti mai dea o zi doua .. ca timp e .. intre timp lumea se chinuie cu tot ce inseamna fisa de preinscriere,daca asta inseamna sa tzina cursa in picioare si aia e iar daca e prea tarziu e vina ta prietene .. daca stii ca esti lefter si vrei sa faci curse mai bine fii cinstit si vorbeste pe fatza, ba uite eu vreau sa fac cursa dar n-am bani si sponsori deci daca vreti sa facem curse legal veniti in numar mare ca sa fie asa , datzi alea la timp ca sa primim tot ce ne trebuie ( acte si alte ***uri ) si aia e.. si nu mai vb asa de sus .. toata lumea apreciaza ce faci dar nu mai vb asa de sus .. |
Desi sigur nu vei considera util si vei spune ca nu am organizat nici o cursa pt a vorbi ... iti descriu o idee pt organizarea de "evenimente" :
- Plan - schita locatiei , numar ESTIMATIV participanti , numar estimativ public - Necesar aprobari - Necesar cheltuieli (chirie locatie si utilitati) , costuri masuri siguranta , premii - Necesar personal - Prezentarea evenimentului partenerilor media - Semnarea unui precontract cu partenerii media - Prezentarea evenimentului si a partenerilor media posibililor sponsori - Semnarea unui precontract cu sponsorii - Daca veniturile rezultate din precontracte acopera cheltuielile se semneaza cu autoritatile - Semanrea contractului cu sponsorii - Se platesc taxele si impozitiele , chiriile si in principiu majoritatea cheltuielilor - SE ANUNTA CURSA ! |
Ai prezentat foarte bine Lucian situatia in ultimul post si este o situatie aproape ideala.
In situatia de fata scoti insa sponsorii si pui o steluta la Se platesc taxele si impozitiele , chiriile si in principiu majoritatea cheltuielilor cu o explicatie mai jos (din buzunarul organizatorului care apoi isi scoate cheltuiala din taxa) cat despre partea cu "stimabile", stii ca ai mai inteles o data gresit si m-ai acuzat aiurea ca mai apoi sa-ti ceri scuze. iar cat despre venitul Speedline, am ramas si eu surprins cand am auzit, pentru ca stiam ca m-ai invitat pe forumul vostru si asta am spus si persoanei respective. pentru restul, cred ca aveti nevoie de cam multe argumente ca sa respectati un regulament de cateva puncte. cine a fost interesat a aflat direct de la mine detalii. pe forumul MR a intrat multa lume si din alte cluburi iar acolo s-a discutat clar de ce acea taxa, de ce este o cursa autofinantata, de ce este important sa se preinscrie lumea samd. este o logica cand se vorbeste de lege: necunoastere ei nu te disculpa de vina. facand o paralela si minimalizand, necunoasterea regulamentului nu creeaza vina pentru mine. iar Evlsantos, daca pastrez distanta si incerc sa fiu politicos in ciuda tuturor remarcilor lipsite de fundament si acuzelor inseamna ca vb de sus? tot pentru Lucian, inca ceva. daca nu va conveneau incadrarile, mobilizai clubul, trimiteai fisa generala unde mentionai ca Speedline doreste X mod de incadrare, pentru ca au mai fost curse la libere, anuntate sau transformate si nimeni nu s-a plans. asta sa insemne ca aceste cluburi din RO sufera de o anume lipsa de organizare interna? nu ma priveste desi ma afecteaza in cazul de fata. dar pentru asta nu ma vedeti ca sar la gatul vostru. sa participi la o cursa nu este un merit cum nici organizarea ei nu este. fiecare o face sau cred ca o face din placere. oricum, trec cuvintele pe langa voi ca MIG-urile si tot ce vreti voi credeti, de preferat ca barna este la celalalt. |
deci faptul e consumat.....cursa nu se mai tine.....asa e in RO,nimeni nu se tine de cuv,doar vorbe,fapte mai tarziu...................zici una faci alta......de vreo 2 luni se tot discuta.........ne sugerai u noua sa org aici in Pl.....poi dak nu esti in stare tu sa tii o cursa in Bz unde se poate,d'apoi noi aici in Pl unde nici nu vor sa auda de asa ceva............;)
|
Quote:
Sunt sigur ca o sa mai vina foarte multa lume la Buzau de acum incolo. |
e manevra la mijloc........;)
|
ce caterinca de cursa :lol: :lol: :lol:
|
ce caterinca mah?...s-a explicat din primul post: daca nu sunt 70 masini preinscrise nu se tine cursa....ce vreti mai mult?
|
Buey.. e penibil omul frate.. pai prosti amfost noi ca nu ti-am trimis liste cu totii membri din club.. si cand veneam.. veneam 3.. ce puteai face atunci? Daca iti trimiteam 100 de fise si din aia 100 veneau defatp 10.. n-aveai ce sa ma zici.. Dar nu.. noi ca sa fim ok am asteptat sa ne strangem toti aia siguri.. sa nu incurcam organizarea.. si organizarea de da cu flit.. ca din cauza noastra nu mai tine el cursa. Pai daca stiam asta.. ieri la ora 23.59 iti trimiteam 100 de liste.. si la caterink.. atunci oare ce scuza mai gaseai?
Ma repet.. un motiv PENIBIL!! pentru intarziere cu o zi a unor fise tu sa anulezi o cursa.. si cum am mai zis.. acea zi e duminica frate.. cand nici o institutie nu lucreaza.. |
Aici ii dau dreptate lui Bishop ! Puteau fi trimise o groaza de fise si veneau 2 !Oricum pacat !:x
|
eu cred k i-a fost teama probabil nu k nu i-ar iesi bani de buzunar...dar probabil i-a fost teama sa nu dea bani din buzunar. o cursa se face si cu riscul de anu castiga decat simpatie...
asta e! vorba lui Bishop...trebuia sa trimitem 40 de fise si sa venim 5-6...knd se trezea acolo k are dkt 30 d masini, nu cred k mai avea tupeul sa zica! S-e anuleaza! plecati acasa! Merita asa ceva! si oricum faza cu hai sa verificam ITP-urile....abureala..dk o masina nu are ITP poate fi adusa la fata locului pe platforma, si poate concura pe un drum inchis circulatiei publice. iar treaba cu "Evenimentul" in loc de cursa.. da ce erau cumva gagici in **ru gol ? :)) damn..dk stiam trimiteam pana pe 3 martie fisa! |
Quote:
|
am spus de prea multe ori de ce s-a anulat ca sa o mai repet pentru un intarziat. iar 3 martie 23.59 nu este acelasi lucru cu 4 martie 00.00. citirea ceasului se invata in clasa I-a. iar pentru ploiesti... daca-mi aduc bine aminte, v-am propus ceva de care voi ar fi trebuit sa va ingrijiti, fara sa am vreo implicare sau beneficiu. si daca tot la fel de bine imi amintesc, voi ati spus ca acolo nu se poate face nimic. eu macar incerc si de doua ori am reusit, cat timp nu m-am bazat pe altii. e si asta o invatatura.
am recomadat cluburilor sa puna cel mai bine cat mai multi oameni, de aceea exista si nr de 70, din care mai multi nu aveau cum sa vina dar mai putini da. mai intereseaza-te despre programul politiei. o solutie constructiva ar fi sa nu mai veniti la nicio cursa de la buzau. cred ca evenimentele de aici pot exista si fara oamnei care nu inteleg un regulament, care nu pricep o ora si care cred ca o organizare de acest gen este facila. azi am aflat de la mai multi ca se pot curse si doar in 40. pai atatia se strang din buzau daca se face mediatizare. va urez un inceput fulminant in carierele de organizatori, pentru ca sfaturi, si solutii aveti cu totii. mai prost stati cu disciplina si punctualitatea. a altora. ca a voastra v-o treceti cu vederea. mi-am cerut scuze fata de cei 40 de preinscrisi care nu sunt "toti" care au inteles aiurea. |
Quote:
2. Daca se pot tine.. de ce nu-i dai bataie cu aceasta cursa.. si cum de.. ai atatea masini?? 3. De ce nu accepti fisele azi? Zi motivul exact.. nu invoca faptul ca asa era regulamentul.. peste tot se mai poate prelungi un termen limita.. mai ales cand e vorba desrep asa ceva... DACA ORGANIZATORUL O VREA!! |
Quote:
ceea ce vroiai tu sa facem aici la ploiesti e f greu , am incercat sa luam o aprobare sa nu se mai ia politia de noi daca stam dupa 00:00 (miezul noptii) in fata la Sala Sporturilor.... si tu vroiai liniute ,drifturi ... SQ SPL |
pai vezi si mai vb de organizare cand daca iti dadeai silinta doar din buzau aveai 40 de oameni...
|
sincer motivu e penibil, eu zic ca in loc sa fi amanat cursa, mai bine vorbeai cu gaboru sa te mai lase 1-2 zile si crede-ma ca mai primeai destule fise de preinscriere. Dupa cum zice si B|shOp-VR6 "peste tot se mai poate prelungi un termen limita"
|
Mai ales cand ziua aia e Duminica... practic zi moarta..
Vrei sa-mi zici ca tu azi la 11.35 a trebuit sa suni la gabori sa le dai raportul cu participantii? Altfel nu inteleg de ce nu ai primi fisele de azi.. |
Quote:
|
Quote:
|
ok....deci cursa nu se mai tine...asta e ( chiar daca nu ne place)...nu mai are rost sa va certati .....nu e nici un moderator care sa inchida topicu asta?
|
Mai bine inchideti topicul asta.. e prea penal si enervant totodata.. Cel putin stiu ca de acum incolo sa nu-mi mai consum minutele sa vorbesc la telefon cu astfel de organizator.
Tot zici ca ai explicat de ce iti trebuiau pana la ora 00.00 dar nimeni nu a vazut explicatia.. eu te-am intrebat de ce aveai nevoie de ele exact pana la ora 11.35 (bine ca nu ai pus si secudnele) si de ce azi (duminica) nu se mai pot face inscrieri.. si tu imi raspunzi de ractiile politistilor la org unor astfel de evenimente.. de park noi nu le-am sti.. Bafta in continuare! |
WAW cate posturi azi in " ultima zi " care era ieri :D SaintDick se pare ca ai dezamagit pe multa lume care astepta cu nerabdare aceasta cursa.......:( pacat ca s-ar putea la urmatoarea sa nu fie nici acesti 40 de preinscrisi ....... la care se mai anuntau inca 40 cel putin din cate am citit azi si in legatura cu ora 00:00 ziua de 4 martie este o exprimare proasta.
daca numarul de preinscrisi era problema la cata valva s-a facut aici trebuia sa spui ca o mai prelungesti si azi si daca nu se inscriau pana la 70....... te scoteai ca nu te mai acuza nimeni DAR nu ai facut asta ai precizat ca ai prelungit cu 11 ore dar degeaba e duminica unii sambata seara mai ies pe cate undeva si se trezesc mai tarziu......... |
Quote:
|
pai crezi ca el nu stie asta??? doar asta a si fost motivul celor 11 ore si 35 de minute si 12 secunde...pentru toti cei care nu au voie sa iasa din casa noaptea sau care pur si simplu nu vor sa iasa, totusi mi se pare o mare aberatie, cred ca omului ori ii e prea lene sa se mai ocupe de asta ori se simte depasit de situatie... si isi cauta scuze aiurea
|
cred ca cel mai bine ar fi daca s-ar inchide... pentru ca e greu sa nu vorbesti si totodata mi se pare inutil
|
Eu tot nu inteleg.. daca tu esti organizatorul.. cui trebuia sa dai listele astea cu toate informatiile (duminica) si care era scopul lor?? Raspunde macar la intrebarae asta concret!
|
Quote:
ce-ai vrea? sa te tin in puf ? trebuia sa fii sincer de la bun inceput .. si pe cat de mult ne doream cu totii o cursa.. iti zic eu ca iesea.. data viitoare poate discuti un pic mai liber / mult .. ;) |
ma ce atat comentati parca ati trage de el!
aloo trezirea omu nu mai poate sau nu mai vrea si nu vrea sa zica asta si da in voi ca cica la ora cutare nu s-a facut sau asa ca va dati seama ca nu era musai in secunda X sa vina toate alea! sa fim seriosi si pt ratzoiul ala care zice ca dc se inchesuie lumea la sfarsit pentru ca fiecare isi prepara masina si nu vrea sa zica ca vine pana nu o vede gata! asa ca nu mai postati doar ca sa va aflati in treaba! |
Quote:
politiei. motivatia? se verificau datele de valabilitate a ITP si permis (ce era scris acolo de catre concurent) pentru ca mai apoi eu eu sa am obligatia ca in ziua cursei sa verific acuratetea datelor (multi nu erau in regula, eu ii inscriam) in caz de accident, se verifica motivul si daca se observa ca eu am trecut cu vederea lipsa unui talon sau permis sau ca am acceptat fara aceste valabilitati, eram raspunzator. ce rezulta de aici? politia nu avea nicio vina pentru autorizarea blocarii drumului si aprobarea cursei, automat. si chiar nu mai am de gand sa mai revin cu vreo explicatie. faceti borsh, credeti ce vreti, sunteti baieti mari. v-am pupat! |
Quote:
Sincer mi se pare cam tampenie.....listele odata ajunse la politie sunt ca un oracol..o baza de date pt ei.....faza cu CNP...e chiar belea...te poate prinde si sanctiona chiar si cand conduci alta masina. 40 de masini puteau sa faca show....dar mai mult ca sigur nu ramaneau 40.....se inmulteau pana atunci..... Faza cu data limita...e iar tampenie... Si inca ceva......daca tot era atat de izolata zona.....si era lipsa de fonduri....fiind izolata se putea avea control asupra publicului(acces)..si putea fi taxat......pun pariu ca veneau pe putin 1000 de persoane.....la un pretz modic de 50 de mii.....se punea de o cursa. |
Quote:
Cum verifica politia ca acele date erau corecte.. fiecare isi trecea itp valabil si permis valabil.. evident.. (ca nu trebuia completat altceva decat data la care a fost eliberat permisul si data la care expira ITP-ul). Din datele astea.. ei verificau o laie.. Daca vroiau sa se sustraga ei de vina, era o simpla conditie de pus.. daca se intampla ceva la eveniment si masina/masinile implicate nu au itp sau soferul nu are permis.. tras la raspundere va fi organizatorul. Se trecea asta in contract si totul ramanea pe seama ta.. politia se scotea.. si nu mai trebuiau ei sa ia fisele cu toti participantii drept urmare.. e ceva suspect. In sarcina ta cadea bineinteles verificarea participantilor la intrarea in zona de concurs (verificare pe care oricum trebuia s-o faci din ce zici tu acolo.. ca nu cred ca politistii erau asa amabili incat te anuntau ca x si y nu au ITP-ul valabil (nu de alta.. dar nu aveau cum sa stie) ). Cat despre ziua in care trebuia predate listele.. iar nu mai comentez.. toata lumea cred ca se odihneste Duminica.. numai domnii politisti din Buzau aveau chef de sortat participantii de la curse.. si de verificat ITP=uri si permise.. |
nu-mi mai ramane decat sa ma inchin! AMIN!
|
bishop de verificat puteau sa verifice pe site-urile alea on-line .. poate de aia au vrut fishele dar treaba e ... de ce le trebuiau toate astea k oricum la cursele legale vin 99 % de oameni posesori de carnet de conducere ... nu s-ar risca nimeni sa se dea fara permis .. bine ... daca ar fii suspendat sa zicem k s-ar da ... dar totushi a avut carnet si stie sa conduca ... i-a fost suspendat ptr viteza ..
|
de ce aveau nevoie de datele din talon / cnp si etc .. sa dea amenzi in absentza ptr cine shtie ce motive ... s aia taloane .. mi se pare aberant .. eu k sofer pot venii cu mashina de l afirma ... cu masina lu taica-miu .. si sa dau datele masinii mamei mele .. etc ... sunt multe modalitati de a ocolii aceste date ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Cert e ca m-am pregatit pt data de 10......am bagat ceva bani in chestii minore..cauciucuri...si diverse......degeaba.
Si pun pariu ca nu sunt singurul.........neseriozitate |
Quote:
BTW - Daca ai avut dreptate in o discutie ai mereu ? Atunci s-a demonstrat ca am onoare. Am recunoscut si mi-am cerut scuze. ACUM ... NE IEI DE PROSTI ! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning