![]() |
Re: E46 - 320d!
Nu te ataca ca n-ai de ce, 18 arata mai bine pe un e46, mai ales cu suspensie.
Depinde foarte mult si ce stil vrei sa adopti pentru masina... |
Quote:
|
10 Attachment(s)
cateva poze ..
|
1 Attachment(s)
sper sa nu te superi,dar mi-am permis o mica joca in PS. :D
daca nu-ti place o "dam afara" . :lol: |
Quote:
|
Am si eu o problema , care a aparut acum la tura de seara , merg linistit se aprinde ABS ,frana de mana , palpaie luminile , becurile de la triple lumina de zici ca ia foc triplele , mi se opreste navigatia, faza scurta palpaie si ea.. si asta o data la 2,3 min , toate becurile pe masina palpaie .. a mai patit cineva?
|
Quote:
|
Noroc ca ai depistata problema la timp, dar capota masinii nu are material sub capota ? ( scuze, dar nu stiu cum se numeste :oops: "
|
ce treaba are acel capitonaj de la capota ? :lol: il am ,normal ca este
|
4 Attachment(s)
azi am facut mici modicifari la masina , las pozele sa vorbeasca
|
1 Attachment(s)
si saptamana alalta masina intra la vopsit , bara spate+portbagaj , am luat si capota, usa spate si ambele aripi pe fata.. da le voi pune la primavara .. si o poza de ieri :)
|
super.imi plac modificarile.interesant cum e facuta si evacuarea aia.;)
capota e OE CSL sau facuta din fibra de sticla? |
1 Attachment(s)
Quote:
ps: poza este informativa , esti aceeasi .. |
2 Attachment(s)
astazi am pus tablele ,numai suportam jantele alea belite si vopsite asa , jantele vor intra la reconditionat , polisate, si vopsite ( aici daca ati putea veni cu ideei ) sunt bine venite :)
|
neaparat buza polish si miez gri,mov,galben sau porto astea ar fi sugestiile mele
mie cel putin nu imi plac rosii,verzi si etc... gri ca sa ramana clasice(poate un gri ceva mai inchis) iar mov,porto sau un galben ceva frumos pentru ca sa fie mai strident,mai funky:) spor |
Quote:
|
mda tocmai ce ziceai,sa ramana clasice,griul,acum depinde ce noanta de gri vrei tu,ramane la alegerea ta
sau ceva mai aparte,culori de genul cum ii hot mangenta(mov)porto (samoa orange) si etc vezi ca este topic cu vt tuning,acolo poate te ajuta careva |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar vezi ca este aici pe forum un e46 cu jante albastre care in primul rand arata foarte bine ca si jante si ca si cum da pe masina + a castigat mai multe premii,locul 2 la wheels si etc etc dar na,fiecare cu ideiile,gusturiile lui |
Iesitul in evidenta cu, culori stridente - cocalarism.
Daca-ti place tie nu se numeste cocalarism, corect? Mie-mi plac BMW aurii ale rusilor, dar asta nu inseamna cocalarism, ca-mi plac mie. |
2 Attachment(s)
incearca un gri carbon pentru miezuri
Quote:
|
4 Attachment(s)
de 2,3 zile tot lucrez la incalzirea in scaune , din cauza unui propietar care a facut o instalatie cica "reprezentanta " vai de mama ei , imi venea sa-mi dau pumni in cap , intr-un final dupa niste injuraturi serioase , inghetat de frig :) am si racit.. am facut toata instalatia cap coada la ambele scaune si merg fara probleme , da la pasager am butonu scrum si nu vrea sa mearga , trebuie sa caut alta consola .. da bine ca merge la mine :D :D
|
Aoleu ce este acolo, au fost montate ulterior de erau facute improvizatiile acelea?
Apropo, nu iese fum/abur pe evacuari in cantitate egala? |
Quote:
|
nu faci un videoclip cu sunetul evacuarii?:D
|
Quote:
|
incarcale direct aici,pe topic.cred ca mai sunt si alti curiosi inafara de mine:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
ps: celelalte 2 nu merg, pot sa las un link de pe fb, ca le am acolo ?? se considera reclama ceva? |
fortaaaa:D Da ii dai un p***a nu gluma:D
|
bun bun :))
|
Quote:
PS:inca 2 linkuri cu evacuarea , sunt de pe fb , si care nu ma aveti la prieteni , nu strica sa ma adaugati sa mai vb una alta ca intre pasionati :P.. https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater |
Salut,vreau si eu sa achizitionez un e46,si m-am gandit fix la 320d,nu am avut niciodata BMW,si nici nu m-a interesat eu sunt Fan JDM si chiar am o Honda,insa imi plac BMW-urile,si as vrea si o masina germana in ograda.Dintre toate variantele de E46 care e ca mai buna?Ca motorizare,confort,la ce sa fiu atent...Deci sunt paralel total de acest brand si nu stiu care sunt partile naspa la ea,nu stiu ce se strica des,ce se poate ascunde,la ce sa fiu atent cand cumpar un bmw etc...De ex la civicuri partea naspa e tabla la arcadele spate...mereu ruginesc in zona aia,si ponturi de genul daca imi puteti da...Sa stiu ce sa caut si la ce sa fiu atent,bugetul meu este 4000 euro ( cu astia daca o iau inmatriculata e ok,daca nu pretul masinii trebuie sa fie mai mic,ca astia sunt banii cu care o vreau si sa o si inmatriculez)...Multumesc :D
|
Quote:
|
asa e:D Tot astept eu zapada,dar vad ca nu are de gand sa apara:evil:
|
Quote:
|
merge merge:D da nu prea ma lasa inima :))
|
4 Attachment(s)
asta mica a fost cuminte si a primit niste capace :D
|
7 Attachment(s)
azi am reusit sa indrept buzele la jante , si sa le polisez cat de cat, rezultatul final il veti vedea dupa ce le voi vopsi , si daca e cineva bun in calculoatere si modificat poze , rog sa ma ajute cu niste culori pentru jante? si daca aveti ideei in culori , va rog sa spuneti..
|
Ii neagra masina, deci poti sa pui orice culoare.Ceva candy asa mai strident.Dami pe mess si iti fac cateva cand am timp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning