![]() |
Re: Campionatul National de Auto Slalom
8 Attachment(s)
si cateva imagini din timpul manselor !
|
E bine ca din toate directiile sportul auto incepe sa se populeze.
Poate ca fiecare organizator daca ar gandi cateva facilitati ar avea mai multi participanti si ar dezvolta mai mult. |
Quote:
Uite asa, suntem la jumatatea lui iulie, si rezultaele oficiale ale campionatului de autoslalom pe 2015 nu-s pe nici un site .......iar la prietenii nostri domneste " linistea" ! :D:D:D ( a se citi si intelege FRAS ) |
10 Attachment(s)
S=a reusit organizarea etapei 3 de autoslalom / 2015 , ieri, 24 oct la Adancata ! Pista a fost lungita si spatiile de paddock majorate.
|
Quote:
Eu vorbeam la modul general si chiar cu Racing Code am sprijinit evenimentul. Nu vin sa culeg nici laurii acestui eveniment si nici nu port eu vina, dar vad ca intamplarile de la Adancata sunt demne de ... management prost si rau voitor. Nu am participat decat de douaori la ei am vazut cum este si sincer am crezut ca vor evolua dar directia este diametral opusa si in loc sa invete sa creasca se smecheresc prost si o iau la vale. Oricum e un fel de dribloing nu prea e cursa de viteza si nu are nimic in comun cu etapele de circuit veritabile. Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=vh-NqRB4hkI Cunosc persoane cu masini tari care au avut imediat dupa probleme de suspensie chiar si pe Subaru.:evil: Tot acolo piloti destul de titrati au observat urme de rea vointa aparute din prostie dupa parerea mea, si nu acuz patronul sau actionarii ci managementul defectuossi ranchiunos, chiar lipsa de sportivitate: https://www.facebook.com/matei.mihae...3724315609201/ Au un cui si de la mine in mod direct deoarece sunt convins ca intentionat au suprapus etapa 3 de Autoslalom(campionat mort cu mica masa de manevra) peste etapa no0astra de circuit de la Academia Titi Aur, astfel incat sa oblige pasionatii sa aleaga si sa se impoarta in doua tabere. In loc sa-i uneasca ii dezbina. Dar noi ne-am vazut de treaba noastra cu seriozitate si ii asteptam alaturi de noi pe toti cei care vor sa faca o treaba serioasa in cursele de viteza pe circuit. https://forum.4tuning.ro/707-evenimen...ml#post5822575 |
Stimate domn Sebastan,
In nici un caz nu intram aici in disputa. Nu contest cele afirmate de dvs, sunt chiar reale. Dar nu am dorinta de a critica un grup de initiativa care au incercat si continua un efort de a avea in tara o pista. Este de admirat ca apare si urmatoarea s.a.m.d., doar ca entitatile superioare organizatoare, on 2015, ori suprapun evenimentele ori le amana ....( fara detalii cine, ce , intrucat este o realitate) Sa apreciem ca se deschid oportunitati pentru petrecerea placuta de weekend , dupa posibilitati si nu transformarea strazii, ori a soselei in piste ilegale adhoc ! ms frumos |
Din pacate managementul pistei de la Adancata este total defectuos sau mai bine spus uneori rau intentionat, acum exista inca un loc adecvat, poate superior care de cheama Autodromul Titi Aur si asta in loc sa ii faca sa creasca calitatea ii fac sa apeleze la tehnici bolsevice si securiste.
Asemenea management nu ajuta patronul, actionarii acestei locatii de la Adancata ce pare ca se scufunda in mocirla. Eu i-am atentionat imediat ce au suprapus data dar au reactionat ca niste ... vai de mama lor. |
1 Attachment(s)
Daca am continua cu comentarii legate de nemultumirile unor care participa efectiv ( nu doar comenteaza ) ar trebui sa ne intrebam de ce oare un campionat national cu 3 etape deja desfasurate in 2015, nu are nici un fel de clasament nici de etapa, nici general provizoriu, nici pe clase, pe niciunde publicat acum la 1 nov 2015.:?::?::?::sad::sad::sad: Oare unde trebuie accesat asa ceva, ori care o fi cauza reala a nepublicarii si neintocmirii acestora?
|
Acum vreo saptamana cand am cautat nici campionatele "mari" nu aveau clasamente pe siteul federaciei, deci e o aliniere...
|
Quote:
Nu sunt campionate ale FRAS ? Nu am achitat din aprilie tx de licenta cu cerere, cu dovada de la cab de medicina sportiva si controale aferente? Nu am achitat tx de participare - 400 lei- apoi casca, combinezon, ghetute...etc ...etc gresesc cand astept / caut / solicit un clasament general si clase ca sa stiu ce caut ori nu pe acolo? Stiu doar ca sunt printre putinii mentionati ca participanti in cartea Automobilismul sportiv din romania 1969-2014 si ma gandesc daca acolo a fost un distins pasionat Cornel Tit (+) care a strans clasamente peste clasamente, acum, in 2015 nu se pot aduna si publica?:sad: SCZ domnule John17, dar nu pe Dvs sunt .....incruntat !:-) |
8 Attachment(s)
Ultima etapa A C N Autoslalom 2015 desfasurata pe speedpark Bacau a consemnat un record de participare de 25 piloti la toate clasele.
|
4 Attachment(s)
alte imagini din Speedpark Bacau
|
|
2 Attachment(s)
Gala Campionilor - Sinaia 12 dec 2015
clasele 2 si 3. |
Calendar Autoslalom 2016
1. Constanța - Mall Maritimo (mai) 2. MotorPark - 15 iulie 3. București - Băneasa (septembrie) 4. Bacău / MotorPark (octombrie) |
Quote:
- un Campionat National ar trebui sa aibe o etapa in vestul tarii - regulamentul cadru de autoslalom vorbeste de 5 etape - mare parte din participantii constanti provin in campionat din Timisoara si ar avea si dansii o etapa fara deplasare lunga ! |
Acestea sunt datele si locatiile Campionatului national de Autoslalom 2016, continuarea a celor 4 campionate
02/04/2016 All Day CNAS 2016 ETAPA I PREJMER Prejmer, Prejmer 16/04/2016 All Day CNAS 2016 ETAPA A II-A BACĂU Bacau, Bacau 01/10/2016 All Day CNAS 2016 ETAPA A III-A PREJMER Prejmer, Prejmer 22/10/2016 All Day CNAS 2016 ETAPA A IV-A BACĂU Bacau, Bacau 07/11/2016 All Day CNAS 2016 ETAPA A V-A GHEORGHENI Gheorghieni, Gheorghieni Va rugam informati prietenii si doritorii participarii cu automobile normale sau modificate. |
Cine organizeaza acest campionat si ce autoritate nationala este in spate?
|
De 4 ani si-n continuare ..FRAS.
Doritori de participare : cei care au fost la start si-n 2015, si oricine doreste sa participe si respecta regulamentul cadru de campionat postat pe site-ul federatiei. Cred ca v-am edificat, si nu aveti alte comentarii cu substrat ! Se doreste o continuare nu o subminare a unui campionat !! |
substrat?
Nu inteleg de ce sa fie vorba de substrat?
Era bine de specificat , iar faptul ca este sub egida FRAS e foarte bine. Pentru a fi edificat asteptam raspunsul cu privire la organizator sau organizatori. De asemenea ma surprinde faptul ca nu exista nici o etapa de Bucuresti, sau in apropiere, fapt care cred ca ar ajuta popularizarea acestui sport. |
Se pare ca anul acesta vor fi doua campionate de autoslalom... unul international, (ACR) organizat de cei care au organizat pana acum campionatele de autoslalom, si altul national, (FRAS) despre ai caror organizatori presupun ca intreba Sebastian si aceeasi curiozitate o am si eu, vazand calendarul pe site-ul FRAS.
|
1 Attachment(s)
Afisul etapei 1 a Campionatului National de Autoslalom 2016
|
Unde se fac inscrierile?
|
Quote:
|
Frumos!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sa va amintim in cateva poze, stimati forumisti pasionati, despre ultimul concurs de Autoslalom pe pista de la Prejmer in 2013, acolo unde vom reveni cu placere in 02 aprilie !
|
3 Attachment(s)
Quote:
Ai dreptate tot ce am spus a fost adevarat. Cred ca nu ai fost prezent la incidentul cu Corvette, care a pierdut controlul pe la 140km/h in linie dreapta si a sarit afara de pe pista. Dupa cum s-a putut vedea din pdv organizatoric am fost pregatiti in mai putin de un minut(cateva zeci de secunde) acolo era toata echipa de interventie, pompieri, salvarea, desi nu a fost cazul. Vina a apartinut soferului in proportie de 100%, iar daca scapa spre public era o zona de siguranta de pamat pana la pista. Stai linistit nu muri de grija noastra, stim ce avem de facut cand organizam. Daca cumva sunt acuzat ca am tunat motorul acelui Corvette la Racing Code scotand din el tot ce e mai bun ... sunt de vina, impreuna cu partenerul meu, pentru cuplul si puterea acelei masini, insa acceleratia nu o apasam noi ci soferul, care intamplator ne este colaborator si apropiat, iar de curand a recidivat cu un nou model de Corvette.;) As fi bucuros ca in acest an competitiile de Autoslalom sa fie mai bine gestionate si sa se dezvolte intr-o directie corecta. Si sa nu uitati ca am acordat si acord incredere, chiar am participat la doua din aceste etape. Eu incurajez si sprijin mai mult decat atat am fost unul din parteneri si am sponsorizat in mica masura la inceput, doar ca rezultatul si turnura evenimentelor nu a fost pe drumul corect in acceptiunea mea. https://www.youtube.com/watch?v=tMV7yLy_FIg |
Sebastian, ce am vrut eu sa punctez este catu te iei de toata lumea ca si cum tu ai fi ala perfect si nu, nu era zona sigura aia unde erau oamenii, la 140 km/h daca o scapa in partea cealalta aveai o gramada de oameni pe constiinta. Zici de vechime in motorsport si experienta, daca aveai experienta despre care spui, nu ai fi organizat evenimentul pe acel beton lucios unde se patina in draci. Te rog, ramai pe felia ta si ofera suport daca poti.
|
Aberezi si cred ca faci flame si ma ataci.
Nu ma iau deloc de toata lumea, este o falsa impresie. Te asteptam la start sa vdem daca e ceva de tine sau doar gura. |
Domnilor forumisti,
din respect fata de site, fata de o manifestare sportiva nationala, fata de ceilalti forumisti, va rog acuzele, contrazicerile sau comentariile directe, ori inceputuri de galceava, indreptati-le toate pe mesaje private. Aici, am dori sa continuam stiri si informatii, etc despre Campionatul National de Autoslalom, asa cum incerc sa-l resuscitez ! Va multumesc frumos ! |
Foarte buna initiativa!
E nevoie sa se dezvolte in toate directile automobilismul si sportul auto. |
3 Attachment(s)
Pentru pasionatii ce doresc sa se prezinte la start in prima etapa Prejmer 2016. Anunta inscrierea , prezinta si un prieten cu care vei participa ( tot pilot) si primiti discount la validarea inscrierii.
|
Pentru cei nemultumiti va informez ca regulamantul cadru al competitiei nationale a fost revizuit pentru 2016 si publicat, normal, pe site FRAS la sport/ autoslalom, iar unele prevederi arbitrare au fost omise.:D
|
5 Attachment(s)
Astazi va prezentam cateva din pregatirile facute pentru desfasurarea etapei 1 de la Prejmer 2016
|
1 Attachment(s)
Aici se asterne praful, ca-i slaba miscarea pt sport automobilistic si comentariile respective
|
exista participanti?eu nu gasesc nici o lista de inscrieri,pe site FRAS doar o harta cu locatia si 2 pagini cu un program
|
Multumim frumos pentru comentariu ! Adevarat !
Nu imi este rusine si cu simtul modestiei calculat, este un campionat ce se afla in faza " resuscitare " :???: ca o continuare in al 4-lea sezon! Sunt inscrieri si 4 din 6 clase sunt constituite. Dar majoritatea imi sunt prieteni / adversari / pasionati, etc si mi-au transmis o solicitare telefonica.......ocupati cu activitatea proprie.:shock: Va promit ca veti afla si Dvs si ceilalti forumisti, ca asa e normal, amanunte, clasamente, poze etc |
Quote:
|
1 Attachment(s)
O etapa de debut a campionatului national pe 2016 destul de populata ! Circuitul Prejmer este o pista tehnica si o gazda primitoare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning