![]() |
Re: E36 - 320i Calypsorot
ce draq faci iara la masina,te apuci de vopsit?
|
Quote:
Spor la treabă Radu!:D |
dada vine vopseala :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Radu,nu cumva sa-i dai autoblocantu`:lol:
|
nunu ... nu se vinde nu se dezmembreaza nimic ... pana iasa de la vopsit pauza :D nu divulgam nimic
|
da,da,da...
|
4 Attachment(s)
difuzoru din bara spate ....
|
fain o iesit,tu l-ai facut? inscriptiile alea is abtibilde?
|
dap eu l-am facut ... inscriptiile is printate pe a4 , decupate puse pe pozitie si dat cu spray peste :D
|
5 Attachment(s)
..........
|
Radu,oare cum ar fi fara bandouri?in stadiu asta n-ar fi greu de facut,nu?
|
nu le scot pentru nimic in lume :D
|
Ma bucur ca te-ai apucat sa o revopsesti, e cea mai buna cale de actiune dintre toate cele care le aveai in vedere.
Spor la treaba ca o sa ai nevoie! |
merci merci ... trebuie sa ma apuc de montat ... :D
|
hopa ca avansam...mai da fa ceva cu jantele alea ca nu da bine cu albastru ala...
|
ma gandesc inca si eu ce sa le fac ... :D poze nu pun ca deocamdata numa cu telefonu pot face si nu se vede nimic :)) sper s-o termin azi de montat.
|
inseamna ca e gata?:shock:
ce fain e cand te-apuci sa montezi,am trecut si eu...spor! |
2 Attachment(s)
poze calde :)) .... ma gandesc jantele cu buza alba .... sau albe complet :?::help:
|
Repede te mişti! :D
Da, tot nu îmi place difuzorul ăla,sau ce o fi. Negru sau în culoarea maşinii! Zic eu.. |
mai da numa astea 2 poze le-ai facut,dupa ce ii montata fa din mai multe unghiuri,ce vopsea ii,aia care ai cumparat-o?
|
alta viata acum.la jante cred ca poti face buzele negre si miezul in culoarea masinii
|
ca sa raspund la toata lumea ... masina e montanta mai putin bandouri si fete de usi pe spate.. astept inca niste cleme si una alta.
Jantele ... nu stiu ma gandesc alb complet ... o sa vad zilele ce urmeaza .... poze cu masina ... mai dureaza unpic. si da ii vopseaua aia ce-am fost luat-o ii 90% la fel . |
in poze arata 100% la fel,desi ma gandesc ca e destul de dificila nuanta ta de calipsorot :D !
rotile albe ti-am mai zis ca nu-mi plac,nici macar daca ar fi masina alba,mai bn asa negre cu buza argintie,sau daca gasesti ceva inele cromate ar fi super!problema e ca nu te poti abtine sa te dai cu ea si le vei pierde :lol: mai bn hai acasa ca povestim... |
1 Attachment(s)
.......
|
Ce fain o ieşit!
|
Se putea si mai bine ... da la ce bani am dat si la ce vreau de la masina e ok :)
|
4 Attachment(s)
ceva poze ...
|
bine o iesit vopsitu,poate prelungirea aia de pe bara spate daca o vopseai neagra era mai ok si jantele cum o fost inainte....unde ai fost la gratare:)
|
n-am fost la nici un gratar ... masina ... nu stiu deocamdata ramane asa ... am alte lucruri de rezolvat la ea ...
|
in mare e ok.vopsitul a iesit f bn,dar ia un spray negru si vopseste difuzorul ala,ca e naspa rau.strica toata munca depusa la ea.sper sa nu mi-o ei in nume de rau! :D
|
nu-i stres ... da pana nu gasesc unu stock cu gaura de 6 cilindrii sau imi iau altul ramane asa ... pentru ca are niste defecte si albul respectiv le ascunde
:)) |
1 Attachment(s)
Sa mai miscam una alta pe aici :D
|
frumos.....nu ii asa colturoasa ca a mea:)...nu o sa ai aderenta asa:):)
|
intr-adevar nu taie aerul asa ... da asta e :D trebuie s-o revopsesc. era cald cand am vopsit-o si dupa ce s-o contractat au aparut niste mici defecte. se repara oricum nu-i stres.
|
1 Attachment(s)
la o poveste cu 2 prieteni :D
Intre timp masina a primit suporti motor noi, si ulei in diferential. Se cam termina cu investitiile deocamdata, mai trebuie si bani de concediu :D |
Daca ai face difuzorul ala negru, oricate defecte ar avea tot arata mult mai bine decat asa cu albul ala.In rest ce sa spun, imi aduce aminte de masina mea!
|
Sincer si eu am zile cand imi place si cand nu :)))) ... da ramane asa pana iau altceva .
As vrea eu sa ajung la nivelul la care era masina ta ... Sa ne vedem cu bine la meeting :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:13. |
- Copyright 2026 4Tuning