![]() |
Re: Topic pt provocari!
Sunt 2 motoare diesel pe clio 1,5dci de 65 de cai motorul care e si pe logan diesel,si cel de 80.
|
dar cel de 80, parca are cutia mai lunga. cert e, cu un SDI de 60 si ceva de cai, pe Ibiza care are cutie scurta ma tineam de el...
poate ne mai stim din oras, te rog da pe privat ce nr ai la masina...daca nu e secret :) |
jan todd intra in actiune.......mha yo totushi sunt in dilema...dieselaru` lui de 80 CP ....are km multe victime la activ!!>..dar alta e prin orash...si alta e la un gratar!!!.....pana nu vad nu kred..no offence feryboy
|
SDI_ul de 1,9 care e pe ibiza fabia si tot ce face parte din grupul VW e cel mai lenes motor pe care l_am intalnit si cea mai mare rispia de cilindree.
se aude ca un tractor si merge ca un tractor...dar ce sa ii fac e mult mai ieftin decat un TDI chiar si de 1,4 care il spulbera |
si la fiabilitate bate in fata unui TDI :D mai simplu => mai fiabil. la cosnum iar sta exact pe langa cel mai simplu TDI. vezi ca la VW sunt 2 sdi..unu de 64 si unu de 68 ;) ca sa nu mai zic de asta nou de 75.
rispia de cilindree? cele mai fiabile sunt alea cu cilindree care nu sunt fortate. in fine, hai sa revenim la provocari... ;) |
Quote:
|
FeryBoy daca zici ca stai langa Passat de 130 de cai care pe mine zic ca ma face te astept cu o amarata de 16 ani !;)
|
Tot cu pushtoaice umbli ma pedofilule? :)
|
Quote:
|
Pai da mei si pe mine ma face vreo 2 masini ! dar totusi clio de 80 de cai sa se tina de passat de 130 ! Eu ti-am propus ! Si repet e doar o amarata de 16 ani plina de rugina cu si parbrizu crapat :lol:
|
de la vara ma bag sigur...momentan masina zace intr-un garaj
|
Quote:
|
O sa mai castige vreo 6 ani cred !:lol:
|
feryboy are un clio dci cu FER la numar ( gri inchis ) ?
|
e negru.symbol nu scurt
|
da fra' symbol fidji... no?
|
da ala e al meu...de ce?
|
eh am o ``afacere`` neincheiata cu tine :)... asta vara ne-am dat la rondul 1 si m-ai facut..si n-am inteles de ce... cred ca din cauza benzinei...si de atunci m-am mai ``agatzat`` eu de alte symbol-uri diesel si n-au avut nici o sansa... si vreau sa vedem daca al tau e mai special :)
|
pai cu ce masina erai ca nu mai stiu despre ce e vorba?
|
un logan albastru 1.6mpi dupa ce ne-am dat am mai stat de vorba la sud acolo ;)
|
a da CYD nu?
inainte de asta ne-am mai ivartit prin oras si se intaratasera vreo 7 masini parca nu?de la sud pana la nord.marfa alergatura din seara aia |
da...i-am luat pe totzi dupa noi :)) :D
|
lasa-mi un id de mess pe private.. ca acu tre sa plec si mai vorbim si noi ;)
|
Quote:
|
am vb si eu cu el aseara pe mess.
its clean. tocmai facuse dush :))) |
Hai k am trecut testul ce sa mai...acum urmeaza sa mi se dea un Skyline si sa incep sa castig curse:D
|
Nu poti sa intri in ring cu Ali doar fiindca crezi ca stii sa boxezi. :p :p :p
:lol: :lol: :lol: |
Tare asta :D
ALY BOMAYE!!! |
ce test? stai sa vedem ca viata bate mess:))
|
Cine se da cu o dacie 86` stock asta cand trec prin pl!!!
asta din simpla curiozitate de preferat drum aglomerat (spre metro, ore de varf) |
Quote:
|
Quote:
|
feryboy ............ sunt si yo curios cu passat-ul ala de 131 cp cand te-ai dat cu el era bolnav ?????? daca nu te astept ...... la una mica :D
|
Stai mah la rand !:twisted:
|
Quote:
dar oricum m_a facut...ce trebuia sa ma spulbere cumva?:-) |
Intrebare de 20.000 de puncte ai cip cumva?!:rolleyes2
|
Nop.
Asta investighez acum...si sper ca la vara sa aibe parte de o remapare. |
Quote:
:P DE ce inconstienta (ma rog, e putina) dar nu am masina de curse asa k ma bazez pe noroc (nu in sensul sa nu agat pe cineva) si pe sofer!!!!si poate mai e cineva inconstient k mine!!! |
Quote:
Frate nu contest calitatile tale de sofer dar in traficul din ziua de azi nu stii care nu se asigura sau mai stiu io ce ! iti urez noroc in cursele tale prin oras !:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning