![]() |
Re: Curse
Quote:
Gata frate ma bag eu. E numai o problema....o sa vreau full-ul pe golf :) (Nu de alta da are rezervoru mai mare). Spune data, ora, locul shi ne vedem. Am totushi indoieli mari despre cum vei testa verticalitatea suprafetei de rulare... |
Hai ma gata si tu....a zis omu la misto...pur si simplu nu crede....si gata.
|
Quote:
|
Deja a devenit boring......nimeni nu mai zice nimic.....Vivaro rules.....plm..
|
si fly e cel mai tare:)semizeu as putea spune;)
PS : Succes la cursa duminica |
Quote:
|
pentru detalii uitativa aici !!! https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/38710-liniutze-1-29-aprilie-2007-a.html
|
si pana la urma mere careva din tulcea la cta duminica ?!?
|
da! eu cu obraznick
|
atata ?!? eu mergeam cu tata si ma gandeam sa merem in grup ceva voi c ziceti ?!?
|
noi mergem si cu altcineva si avem si alte treburi :|
|
1 Attachment(s)
a fost misto la legala.... felicitari FLY :twisted: daca ai stii ce comentarii se auzeau pe langa mine " ce sa caute dacia langa passat ma " dupa care :"vai sa mor eu ..." .... poftim ceva
|
Da , felicitari lui Mihai si din partea mea , ai fost la intaltime.
|
foarte frumos la luat pe ala ,cu ocazia asta m-am scos cu 20 de lei ,am facut cu unu de langa mine pariu pe fly si ala pe passat ,numai felicitari fly ,tata ramase fara cuvinte cand a vazut ce poate daciuta,inca odata felicitari !!!
|
felicitari lu' fly! poate ne intanlim sa mi explici ce se poate face la un motor ;)
|
Baieti va multumesc mult ...sunteti o gasca de treaba.Multumesc pt sustinere.
Eram pe punctul de a ma da si a treia oara cu o masina mai nervoasa decat cele 2 .Din pacate sa inchis inainte de termen...asta e...alta data. Flmoise....e mul de discutat.....cand o sa ajung la tl.....poate ne intalnim si stam de vb. |
cu mare placere! ma anunti cand ajungi aici si ne intanlim!
|
cand se mai hotaraste vreo liniutza sau un drift prin orasul asta anuntati si voi aici.
voi nu v-ati saturat sa nu se intample nimic in 'orasul' asta? la 'bucuresti challenge' merge careva? |
Quote:
Eu unu nu merg la cursa de la buc ....am nunta |
unde a fost 'fapta'? :d
|
Quote:
|
in afara orasului :).... dar n-a patit nimeni nik nu au fost prinsi cand se dadeau ! tocmai ce terminase cineva ..si se pregateau altii cand a zis unu " ba stai vine masina " si au stat ...si era politie de fapt ... au luat actele nu la toti doar la unii ..dar le-au primit inapoi ! oricum sunt in vizor si punct !
|
eu sunt pe lista aia a lor de 1 an jumate...si nu ma are nimeni in vizor..sau cel putin din cate vad eu.. dc v-au prins stationati acolo unde eratzi se zice..nu are ce sa va faca decat morala..problema e ca tulcea e mica si nu sunt multi vitezomani..si la a doua abatere s-ar putea sa ia masuri, dar fara dovezi nu au cum.
pe langa asta ...sa stitzi ca nu e bine sa facetzi curse ilegale..:twisted: :evil_laug |
Quote:
Sa speram c anu o sa mai fie astfel de evenimente neplacute.....ma refer la ambele parti ale baricadei......si la raceri...si la police... |
vezi pe faleza in fata la delta langa fantanele este sah cu piese cat picioru :) se intalnesc unii mai joaca :)
|
Eu propun sa ne lasam toti de curse si sa ne apucam de ... 'cerculete' si drift in jurul fantanii arteziene de la MGM :))
|
unii deja s-au apucat ! altii au reusit sa mearga si in 3 roti :)))
ps:apropo prezinta-ti si tu bijuteriile la MASINA MEA ... s-ar putea sa te recunoasca careva .... |
Quote:
|
un prieten de-al meu a reusit sa se suie in flori in sens :))
|
Quote:
|
Quote:
:)) mie-mi zici?sa-i vezi si cum se opresc in mijlocul intersectiei si nu mai indraznesc sa plece mai departe nici dupa ce ai disparut de mult in ceata. tb sa port camera cu mine de acum,k pe tel iese nashpa. ps: cine vrea sa-si faca o idee despre puterea motorului personal, am accelerometru ...si de obicei il tin cu mine ;) |
Quote:
|
pai ori te pricepi si stii sa o arunci ..vii cu viteza dinspre pacii te dai putin spre mgm si trag frana de mana facand stanga si turezi sa controlezi ! ori cel mai simplu intrii normal faci 3 ture de recunoastere si accelerezi din ce in ce mai tare , masina va pleca automat de fund daca mai ciupesti si frana de mana des si scurt mai bine :D
|
Quote:
Pt incepatori,se recomanda stadionul de pe varianta la iesire spre agighiol,e pamant cu iarba,si mai ales cand ploua aderenta e minima.....si stresul asupra masinii........doar ca tre sa fugi repede pana nu iti arunca vreun vecin cu ceva in parbriz. Cu tractiune fatza nu se preteaza la asa ceva fiind mai nespectaculos,iar lipsa de experienta face ca manevra sa fie stupida. |
Referitor la curse.....2 seri foarte pline de actiune.....
Surpriza momentului Logan 16v.....care a batut masini mai bune ca ea...Golf Tdi 115 cai 6 trepte,Laguna dci 120 cai,Executive,Si mai multe....... Sa impiedicat de Bmw subsemnatului....dar oricum merita felicitari ca sa tinut destul de bine....doar vreo 2 masini in urma. Per ansamblu a fost actiune la greu...am avut parte si de personaje stupide..... |
filme ceva ?
|
Quote:
ps: nu a fost cursa..doar ca ieri m-am dat cu un prieten cu motorul ,era sa cad depe el cand i-a dat a2a brusc,putin intr-o roata si 120pe babadag,si un mic burn la scoala |
Quote:
|
Da , fuge binisor loganul in cauza....dar Laguna ai de 120 cp.....cativa cai ii are acasa :)
|
E ceva timp de cand s-a intamplat... pe mine m-a luat primul :rolleyes2 .. e adevarat c spune "mikfly".. chiar e o surpriza :D posed acel 16v ... m-am intrecut cu 25 de mashini de cand il am... din care doar o cursa pierduta... a fost o onoare sa pierd in fatza veteranului tulcean :D .... "mikfly" (chiar dak il faceam mai avea ceva pregatit pt mine :???: un 1,8 16v :???: ...) sunt ink departe de el.. incerc sa-l depashesc pe viitor... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:33. |
- Copyright 2026 4Tuning